Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252904 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Vidmar'ı çok severim. Sahada verdiği katkı dışında karakter olarak da çok saygı duyduğum bir isim. Tam bir görev adamı. Eksikleri yok mu oldukça fazla var. Ama bunları kapatmak için çabaladığına da çokça şahit oldum. Bu sezona kadar biri çıkıp Vidmar bu takımın vazgeçilmezi olacak dese kendisini sevmeme saygı duymama rağmen inanmazdım. Ancak bu sezon gerçekten eksiklerden dolayıda olabilir Vidmar bu takıma pota altında çok büyük katkı veriyor. Özellikle lig maçlarında yabancı kısıtlamasından ötürü dışarıda kaldığında, pota altı savunmamızda çok fazla zorlandığımızı gördük. Karşıyaka maçı içinde durum aynı olacak. Vidmar'ın sahada mutlaka olması gereken bir maç. Karşıyaka maçı özelinde tribüne son haftalarda yorgunluk belirtileri baş gösteren Bjelica'nın çıkabileceğini düşünüyorum. Benim ilk alternatifim Bjelica olurdu. Çünkü son haftalarda yorgunluğun da getirdiği bir fiziksel düşüş var. Hhem Bjelica dinlendirilmiş olur hem de pota altı sertliğini yukarı çıkartan bir uzun rotasyonda kalmış olur.

Tabiki karar mercii Obradovic olacak. Ancak koçta artık Vidmar'ın özellikle ligde bizim için önemli bir oyuncu olduğunu anladı. Sert ama keyifli bir maç olacaktır. Lig özelinde kesinlikle kazanmamız gereken bir maç.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Bu güne kadar yenildğimiz maçlarda rakipler oldukça yüksek yüzde ile üçlük sokarak bizi yendiler, Bu maçtan sonrada fikstürümüz oldukça kolaylaşıyor, Büyük konuşmak istemem ama playoflara kadar namağlup gidebiliriz inş. öyle olur.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bugüne dek kaybettiğimiz lig maçlarını çok net kaybettik, güzel farklar yedik.

rakipler kendi sahalarında seyircilerinin de desteğiyle coştukça coştu, bugün öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Karşıyaka da zaten eski gücünden uzak, adı kadar zor bir maç olmayacaktır.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Bizim gibi onlar da uzun konusunda sıkıntılı. Aminu & Thomas ikilisinin yerine gelen Mutlu & Barac bir türlü dikiş tutturamadı. Barac bir nebze ama Mutlu felaket.
Sonucu kısalar belirler gibime geliyor.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bizim gibi onlar da uzun konusunda sıkıntılı. Aminu & Thomas ikilisinin yerine gelen Mutlu & Barac bir türlü dikiş tutturamadı. Barac bir nebze ama Mutlu felaket.

Batista abi :)

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Yine Vidmar yok. Hayırlısı.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya

Batista abi :)

Aklım nereye gitmiş :D Sağolasın düzeltme için :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yine Vidmar yok. Hayırlısı.

Off, başımız ağrımaz umarım.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bu sezon aldığımız mağlubiyetlerin hepsinde kadroda Vidmar yoktu. Umarım bu maç da eklenmez ona ,sezon sonunu düşününce kayıp vermememiz gereken bir maç ..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı haktan87

• Üye
Şükran albayrakta iyi cesaret varmış haala gidip koçtan röportaj talebinde bulunabiliyor :) oda baktı olmuyor gidip kader arkadaşı melihle röportajı yaptı :)
Zeljko OBRADOVİC.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vidmar yok.
Kleiza ayakkabılarıni değiştirmiş :) az daha sakal uzatirsa hacı mertebesine ulaşabilir :)
Bo ısınma sırasında çok yüzdeli şut atıyor.  Maşallah diyelim 8)

Çevrimdışı haktan87

• Üye
salon boş gibi duruyor seyirci durumu nasıl bilgi verebilirmisiniz.?
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın ilk beşi; Bo McCalebb, Ömer Onan, Linas Kleiza, Luka Zoric ve Emir Preldzic
Zeljko OBRADOVİC.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Şükran albayrakta iyi cesaret varmış haala gidip koçtan röportaj talebinde bulunabiliyor :) oda baktı olmuyor gidip kader arkadaşı melihle röportajı yaptı :)

Melih'in Şükran Albayrak'la sözleşmesi var sanırım :) Her maç önü ve her maç sonu direk Melih geliyor  ;D

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

Melih'in Şükran Albayrak'la sözleşmesi var sanırım :) Her maç önü ve her maç sonu direk Melih geliyor  ;D

Askerde komutanların postaları vardı, her işlerine onları gönderirlerdi. Melih de Obradovic'in postası gibi fırçayı o yiyo, istemediği röportajlara o gidiyo ahahha :)