Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ufuk Sarıca herşeye itiraz ediyor, itiraz etmeye gelmiş :) Kleiza ve Melih'in performansları iyi bence, maçın en kötüsü İsmet Badem :P

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Bjelicayı izlemek büyük keyif birde canlı izleyebilseydik şu adamı çıplak gözle... ilk yarı sonucu 37-37
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Türkiye ligi için hiç iyi sinyaller vermiyoruz son çare maddi manevici arkadaşa mı sulansak napsak ?

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
37 sayının 17 sini Kleiza attı. Geldiği günden beri en etkili olduğu maç diyebiliriz.
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle yine belirteyim burada olan abilerimi kast etmiyorum.Oradaki sözüm ona FENERBAHÇELİ olan taraftar müsfettelerine yazıklar olsun.100 kişi olup olmadığı belli olmayan Karşıyaka tarafatarının tezahuratları duyuluyor,siz orada sus pus oturuyorsunuz.Ankara'dan kalkıp gideceğim bu maçlara,taraftar müsfettlerine taraftarlık,FENERBAHÇELİLİK öğreteceğim.Yazıklar olsun.Bizim sahamız deplasman falan değil,her rakip böyle saha böyle atmosfer ister.Bu maç Aliağa maçı değil,zirveyi ilgilendiren maç.Herhalde yöneticilerimiz çok mutlu bu tablodan.
Ek olarak bu maçı kaybedersek sorumlusu o tribünlerde boş boş oturan çakma FENERBAHÇE taraftarı.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
İlk yarıda Kleiza'nın yanına ikinci skoreri çıkaramadık. Bo ya da Bojan'ın devreye girmesi lazım.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Türkiye ligi için hiç iyi sinyaller vermiyoruz son çare maddi manevici arkadaşa mı sulansak napsak ?
son çare mi?
Play-off dışında filan kaldık da benim m haberim yok? Ligin üst düzey takımlarından birine karşı ilk yarıyı berabere kapattık sadece. Geçmiş yılları ne çabuk unutuyoruz..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye

2 senedir basketbol oynamayan 35 yaşında birinden ne hayır gelir ki?

Çevrimdışı finkployd

• Üye

Türkiye ligi için Hidayet'i mi alalım yani doğru mu anlıyorum? Pota altında sıkıntı var Vidmar'ı oynatamıyoruz Hüseyin Beşok'u alalım deseniz onu bile anlayacağım da..

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
son çare mi?
Play-off dışında filan kaldık da benim m haberim yok? Ligin üst düzey takımlarından birine karşı ilk yarıyı berabere kapattık sadece. Geçmiş yılları ne çabuk unutuyoruz..
Emir dışında güvenebileceğimiz yerlimiz var mı ? Gs geçen hafta çok ateşli atmosferde bu ligin üst düzey takımını yanına yaklaştırmadan 20 farkla maçı aldı mı ? Gsnin ersin-sinan-ender-cenk-furkan 5lisinden aldığı katkı bizim emir-melih-ömer-kenandan aldığımız katkıyla eşit mi ? İlkan ve Oğuzun döneceği yok.Bu yerli rotasyonuyla işimiz çok zor birde takımın direği Vidmar sebebini anlayamadığım bir şekilde ısrarla tüm önemli maçlarda kadro dışı kalıyorsa işimiz dahada zor

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Öncelikle yine belirteyim burada olan abilerimi kast etmiyorum.Oradaki sözüm ona FENERBAHÇELİ olan taraftar müsfettelerine yazıklar olsun.100 kişi olup olmadığı belli olmayan Karşıyaka tarafatarının tezahuratları duyuluyor,siz orada sus pus oturuyorsunuz.Ankara'dan kalkıp gideceğim bu maçlara,taraftar müsfettlerine taraftarlık,FENERBAHÇELİLİK öğreteceğim.Yazıklar olsun.Bizim sahamız deplasman falan değil,her rakip böyle saha böyle atmosfer ister.Bu maç Aliağa maçı değil,zirveyi ilgilendiren maç.Herhalde yöneticilerimiz çok mutlu bu tablodan.
Ek olarak bu maçı kaybedersek sorumlusu o tribünlerde boş boş oturan çakma FENERBAHÇE taraftarı.
Eleştirelim ancak herhangi bir tarafara 'çakma' deme hakkımız nereden geliyor?
Kara deryalarda bir FENERsin!

• Üye
  • Andrew Goudelock
Linas Kleiza 17 sayı-2 ribaunt
Luka Zoric 6 sayı-2 ribaunt
Kenan Sipahi 5 sayı-2 ribaunt
Nemanja Bjelica 2 sayı-2 ribaunt-3 asist
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Teodosic gelsin dertler bitsin :(

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye

Türkiye ligi için Hidayet'i mi alalım yani doğru mu anlıyorum? Pota altında sıkıntı var Vidmar'ı oynatamıyoruz Hüseyin Beşok'u alalım deseniz onu bile anlayacağım da..
Anlamsız bir örnekleme olmuş.Hidayeti alıp topa yön veren hemde yerli birini alıp ekstradan 1 yabancı oynatma hakkı kazanırız.Burda pozisyon pozisyon değilde verilecek katkı olarak bakmak lazım

• Üye
  • Andrew Goudelock
son çare mi?
Emir dışında güvenebileceğimiz yerlimiz var mı ? Gs geçen hafta çok ateşli atmosferde bu ligin üst düzey takımını yanına yaklaştırmadan 20 farkla maçı aldı mı ? Gsnin ersin-sinan-ender-cenk-furkan 5lisinden aldığı katkı bizim emir-melih-ömer-kenandan aldığımız katkıyla eşit mi ? İlkan ve Oğuzun döneceği yok.Bu yerli rotasyonuyla işimiz çok zor birde takımın direği Vidmar sebebini anlayamadığım bir şekilde ısrarla tüm önemli maçlarda kadro dışı kalıyorsa işimiz dahada zor
Ömer var, Kenan var. Hidayet gelip 20 saniye topu elinde tutup sonra saçma bir şut sallayınca mutlu olacaksanız olun bence. Ki işin savunma olayına filan hiç girmiyorum. Geçen hafta maçtaydım. Galatasaray oynamadan bu KSK karşısında kazandı. Öyle yerli katkısıyla filan değil. KSK oyuncuları taraftarında etkisiyle inanılma bir strese girdi. Maç öncesinde bile belliyi halleri. Ki bugün takım değil 4-5 vites 3 vites de bile oynamıyor. Ki oynamasın da zaten. Playoff geline 4-5 vites oynarlar.