"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle yine belirteyim burada olan abilerimi kast etmiyorum.Oradaki sözüm ona FENERBAHÇELİ olan taraftar müsfettelerine yazıklar olsun.100 kişi olup olmadığı belli olmayan Karşıyaka tarafatarının tezahuratları duyuluyor,siz orada sus pus oturuyorsunuz.Ankara'dan kalkıp gideceğim bu maçlara,taraftar müsfettlerine taraftarlık,FENERBAHÇELİLİK öğreteceğim.Yazıklar olsun.Bizim sahamız deplasman falan değil,her rakip böyle saha böyle atmosfer ister.Bu maç Aliağa maçı değil,zirveyi ilgilendiren maç.Herhalde yöneticilerimiz çok mutlu bu tablodan.
Türkiye ligi için hiç iyi sinyaller vermiyoruz son çare maddi manevici arkadaşa mı sulansak napsak ?
Alıntı yapılan: FenerliDoğuş - 22 Aralık 2013, 14:42:35Türkiye ligi için hiç iyi sinyaller vermiyoruz son çare maddi manevici arkadaşa mı sulansak napsak ?son çare mi? Play-off dışında filan kaldık da benim m haberim yok? Ligin üst düzey takımlarından birine karşı ilk yarıyı berabere kapattık sadece. Geçmiş yılları ne çabuk unutuyoruz..
Alıntı yapılan: nemanja bjelica - 22 Aralık 2013, 14:39:27Öncelikle yine belirteyim burada olan abilerimi kast etmiyorum.Oradaki sözüm ona FENERBAHÇELİ olan taraftar müsfettelerine yazıklar olsun.100 kişi olup olmadığı belli olmayan Karşıyaka tarafatarının tezahuratları duyuluyor,siz orada sus pus oturuyorsunuz.Ankara'dan kalkıp gideceğim bu maçlara,taraftar müsfettlerine taraftarlık,FENERBAHÇELİLİK öğreteceğim.Yazıklar olsun.Bizim sahamız deplasman falan değil,her rakip böyle saha böyle atmosfer ister.Bu maç Aliağa maçı değil,zirveyi ilgilendiren maç.Herhalde yöneticilerimiz çok mutlu bu tablodan. Ek olarak bu maçı kaybedersek sorumlusu o tribünlerde boş boş oturan çakma FENERBAHÇE taraftarı.
Alıntı yapılan: FenerliDoğuş - 22 Aralık 2013, 14:42:35Türkiye ligi için hiç iyi sinyaller vermiyoruz son çare maddi manevici arkadaşa mı sulansak napsak ?Türkiye ligi için Hidayet'i mi alalım yani doğru mu anlıyorum? Pota altında sıkıntı var Vidmar'ı oynatamıyoruz Hüseyin Beşok'u alalım deseniz onu bile anlayacağım da..
Alıntı yapılan: Carter-Williams - 22 Aralık 2013, 14:44:36Alıntı yapılan: FenerliDoğuş - 22 Aralık 2013, 14:42:35Türkiye ligi için hiç iyi sinyaller vermiyoruz son çare maddi manevici arkadaşa mı sulansak napsak ?son çare mi? Play-off dışında filan kaldık da benim m haberim yok? Ligin üst düzey takımlarından birine karşı ilk yarıyı berabere kapattık sadece. Geçmiş yılları ne çabuk unutuyoruz..Emir dışında güvenebileceğimiz yerlimiz var mı ? Gs geçen hafta çok ateşli atmosferde bu ligin üst düzey takımını yanına yaklaştırmadan 20 farkla maçı aldı mı ? Gsnin ersin-sinan-ender-cenk-furkan 5lisinden aldığı katkı bizim emir-melih-ömer-kenandan aldığımız katkıyla eşit mi ? İlkan ve Oğuzun döneceği yok.Bu yerli rotasyonuyla işimiz çok zor birde takımın direği Vidmar sebebini anlayamadığım bir şekilde ısrarla tüm önemli maçlarda kadro dışı kalıyorsa işimiz dahada zor