Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 252993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Arkadaşlar bir sakin olun yahu, maçı kaybettik de bizim mi haberimiz yok? Ne maçı kaybettiğimiz var ne de maddi manevi duygularla oynayacak bir oyuncuya.

Nemanja orada bulunan kimseye sözde veya çakma demeye hakkınız yok, iyi kötü zamanını ayırmış gitmiş adam tezahürat yapmıyor olabilir, o muhteşem tezahürat yapacak arkadaşlar niye gelmemiş o zaman?
Eeğer beni kast ediyorsan ben ANKARA'DA oturuyorum ve ANKARA'DA mümkün mertebe maçları kaçırmıyorum,merak etme mümkün mertebe artık İstanbul'a gitmeye karar verdim.Demek ki senin çok hoşuna gitmiş ki bu atmosfer o taraftarı savunuyorsun.Sen kimsin benden hesap soruyoraun.

Sakinleş sonra konuşalım. :)

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Bogdanovic bugün hic gününde degil ...

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Anladigim kadariyla bu sene Ergini mutlu etmeye kararliyiz Tl de, artik hic olmazsa El de birsey yapmak icin transfer yapmalilar lami cimi yok....
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Paul Davis , Shawn James ikilisini herkes ister. Ama oyunda alır gibi alamıyorsunuz bu oyuncuları.
Zorice bonservisiyle beraber kaç para ödediğimizi biliyorsun değil mi ? Zoricte ekmek parasına oynamıyor zorice bonservisiyle birlikte verilen paraya ufak bir ekleme daha yapardın arkaya yaslanıp keyifle izlerdin takımı
Rusya'dan oyuncu almak sandığınız kadar kolay değil.
Büyük takımsan alman gerekir.Barça zamanında cskadan nasıl lorbeki aldıysa sen khimkiden paul davisi alamıyorsan hiç f4 falan deme.Paul Daviste şart değil Lampede olur Ajincada olurdu.Yani demek istediğim bu kadar para verip yapılabilecek en kötü 2lilerden birini yaptık

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Zoric'i beğenmem ama Lampe'den ve Ajinca'dan katmer katmer iyi oyuncu Zoric.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Melih'den güzel 2 üçlük geldi. 62-58 öndeyiz bitime 6:50 var. Karşıyaka mola aldı.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Batista alıyor atıyor kaçırıyor bidaha alıyor atıyor yine kaçıyor birdaha ribaundu alıyor ohhh çiftlik gibi maşallah atana kadar hucum edin

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
batista 12 rib almış bunların 9 tanesi hücum

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
9-0'lık karşıyaka serisi

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Maçı kapattım izlemiyorum.Son olarak şunu söyleyeyim Obradovicte insan ve hata yapabilir.Zoric net yanlış transfer ! Ona bu kadar tolerans gösterilip vidmarın oynatılmaması ve tüm mağlubiyetlerin vidmarsız maçta gelmesine rağmen aynı hatanın yapılıp yine vidmarsız kaybetmek yanlışların babası ! Bu takımdan tek beklentim f4 ki ısrarla kısa oyuncu alınmıyor o da yalan olacak gibi.Büyük umutlarla başladığımız havalarda uçtuğumuz senemiz yine hüsranla sonuçlanmaz umarım

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
beni deli eden ülker arena..

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Emir berbat durumda bugün.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ligde yarı finalde eleniriz avrupadada grupta 4.oluruz real gelir duman eder bizi görüntü bu !

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ligde yarı finalde eleniriz avrupadada grupta 4.oluruz real gelir duman eder bizi görüntü bu !
seneye de şubeyi kapatırız deme.. Yazık valla yazık..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
Hersey bir yanada Vidmar neden oynatilmaz abi anlam veremiyorum hele su 4 kisa olayina hic anlam veremiyorum.
Bugün Bojan, Emir ve Kenan ücüde cok kötüydü ... 
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2013, 15:50:53 Gönderen: Ibrahim K. »