Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253024 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Eğer ülker desteği çekecekse ben Top16'da 0-14 yapmaya ve ligde geri kalan bütün maçları kaybetmeye razıyım.
Sonra ?

Başarı odaklı taraftar olmadığım için sonrası benim için ve benim gibi taraftarlar için çok daha aydınlık çok daha onurlu yıllar olur.. Sizin hakkınızda yorum yapacak bilgiye sahip değilim tabii ki..

edit : Üstte yazanların aynısının 2 katını da size ithaf ediyorum Doğuş Bey.
Biz onursuz muyuz o zaman ? Başarı odaklı taraftar olduğumuzu nerden çıkardın ? 3 temmuzda herşey kapkaranlıkken bile hep takımın yanındaydık ölene kadarda yanında olucaz inşallah fakat 30 milyon dolar çerez parası değil.Madem böyle bir yatırım yaptık karşılığını istemekte biz taraftarların sonuna kadar hakkı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hiçbir sporcumuzun sakatlanmasını istemeyiz ama sene başında gsde jawai formsuzdu sürekli form tutmasını beklediler o ara birsürü mağlubiyet aldılar jawai sakatlandı hazır oyuncu bonsuyu aldılar uğraşmadılar form tutma vs. gibi gereksiz işlerle ve direk bonsu katkı verdi 2-3 vites attılar bizdede zoric için böyle bir şeye ihtiyaç var yoksa bu zoric ısrarı başımızı yiyecek

Böyle aptalca mesaj olamaz hele bu forumda hiç olamaz olmayacak bundan sonra da..

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
yine çeyrek finalde elendik, allah kahretsin.
3 senedir ligde çeyrek finalin ötesine gidemiyoruz, sorumlular hesap versin artık yeter!!!

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Ahh burdaki bazi yorumlari görünce gercekten icim karariyor :D
Yine önemli bir rakip den maglubiyet aldik ok ama bu Ligde havlu
atariz anlaminada gelmiyor. Bir yandan Eurolig diger yandan Lig oldugu
icin belliki biraz da Normal Sezonu önemsemiyoruz, Play Off larda bu durumun
degisecegini düsünüyorum ben.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ersun Yanal'ın maçlara gelememesi takımı çok etkiliyor...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Konu acayip karıştı bu konuya 1-2 saat kilit iyi olabilir herkes çok gergin

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Ahh burdaki bazi yorumlari görünce gercekten icim karariyor :D
Yine önemli bir rakip den maglubiyet aldik ok ama bu Ligde havlu
atariz anlaminada gelmiyor. Bir yandan Eurolig diger yandan Lig oldugu
icin belliki biraz da Normal Sezonu önemsemiyoruz, Play Off larda bu durumun
degisecegini düsünüyorum ben.

Ben de bu yorumun altına imzamı atarım. Normal sezonda kilit maç mı olur yahu ? :D Türkiye Ligi'nde bu takımın alacağı en kötü sonuç finalde 4-2 kazanmak olur :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu kadar düşük ENERJİYLE oynadığın maçı kazanamazsın.

Ömer Onan dışında efor koyan tek bir isim olmadı. Lay lay lom piknik havasında oynarsan piknik sepetine tıkılan sen olursun.

Teknik anlamda da takımdaki tek sıcak el Kleiza'yı ısrarla topla buluşturmayarak oyundan düşüren "oyun kurucu" Kenan'ın zorlamaları, tek başına kalabalığa dalıp rastgele topu havaya fırlatmaları zaten düşük enerjiyle oynasa da bir şekilde skor bulan takımın hücum düzenini de bozdu.

Düşük enerji demişken... Bu konuda kimse Emir'le yarışamazdı bugün. Onun ardından da Bo gelir. Pardon, şu lanet isimli salonun yumuşak koltuklarına popolarını yapıştıran beyzadeler istisna...

5 sayı öne geçtiğimiz bölümde Bojan'ın maç boyu olduğu gibi çembere nişanladığı bir şut var. O girse oyunun şekli değişecekti. O girmedi, dönüşte fark tek baskete indi.

Ufuk Sarıca'nın davranışlarını, mimik ve bakışlarını Tolunay Kafkas'a benzeten tek kişi ben miyim? Ya birazdan onun tahammülü zor antipatik surayını da göreceğim için bende çağrışım uyandırdı, ya da gerçekten ikisinin ruhuna sinen aynı gıcıklık suratlarına vurmuş.

Bazı oyuncuları bu formaya hasret bıraktıracak bir rotasyonumuz olsa keşke. Özellikle Emir'e alternatifsiz olmadığını hissettirmek lazım. Ama nasıl?

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Valla hem oyun kurucu hem pivot tarafina takviye lazim polyanaciliga gerek yok , Liv Hospital bu kadar para bayilabiliyorsa Ulker de yapmali yoksa suan yaptiklari yatirim toptan cope gider.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu kadar düşük ENERJİYLE oynadığın maçı kazanamazsın.

Ömer Onan dışında efor koyan tek bir isim olmadı. Lay lay lom piknik havasında oynarsan piknik sepetine tıkılan sen olursun.

Teknik anlamda da takımdaki tek sıcak el Kleiza'yı ısrarla topla buluşturmayarak oyundan düşüren "oyun kurucu" Kenan'ın zorlamaları, tek başına kalabalığa dalıp rastgele topu havaya fırlatmaları zaten düşük enerjiyle oynasa da bir şekilde skor bulan takımın hücum düzenini de bozdu.

Düşük enerji demişken... Bu konuda kimse Emir'le yarışamazdı bugün. Onun ardından da Bo gelir. Pardon, şu lanet isimli salonun yumuşak koltuklarına popolarını yapıştıran beyzadeler istisna...

5 sayı öne geçtiğimiz bölümde Bojan'ın maç boyu olduğu gibi çembere nişanladığı bir şut var. O girse oyunun şekli değişecekti. O girmedi, dönüşte fark tek baskete indi.

Ufuk Sarıca'nın davranışlarını, mimik ve bakışlarını Tolunay Kafkas'a benzeten tek kişi ben miyim? Ya birazdan onun tahammülü zor antipatik surayını da göreceğim için bende çağrışım uyandırdı, ya da gerçekten ikisinin ruhuna sinen aynı gıcıklık suratlarına vurmuş.

Bazı oyuncuları bu formaya hasret bıraktıracak bir rotasyonumuz olsa keşke. Özellikle Emir'e alternatifsiz olmadığını hissettirmek lazım. Ama nasıl?
Aman abi o yumuşak koltuklara oturan beyzadelere laf söyleme,ben eleştirdim suçlu oldum.Sanki mükemmel atmsfer oluşturdular eleştirince suçlu oldum.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Başarıyıda hazmedebilmek önemli.Twiterdan Ahmet Özokura Teodosic alıncak mı diye soruyorlar.Biraz formunu yükseltsin bakarız vs. diyor teoyu beğenmiyor küçümsüyor mesela.1-2 galibiyetle bu havaya girince takımda etkilendi rehavete girdik

• Üye
Rakipler her maç %40 ve üzeri 3 sayı isabeti buluyor.Kısalar birebir savunmada(Emir-Bojan-Kenan) hemen geçildiği için bol bol penetre yiyoruz.Kaybettiğimiz 4 maçı da göz önüne alırsak bunlardan 3 tanesi hedef maç,hadi Banvit ve gs maçı deplasmanda,ama bugün kaybedilen maçın izahı yok.Sahamızda maç kaybetmemiz gerekirdi.Son maçlarda özellikler rakiplerin yüksek yüzdeyle üçlük atması savunmada ne kadar kötü olduğumuzu gösteriyor.Taraftarımız hiç olmazsa 2.yarı sahamızda oynayacağımız gs maçında bari biraz atmosfer oluştursa sevinirim,zahmet olacak kendilerine.Bu arada bu savunma böyle olursa hem sahamızda oynayacağımız gs-banvit hem Top16 maçları hüsran.İşin esası kaybettiğimiz 4 maçı göz önüne alırsak ben şampiyon olamıyacağımızı düşünüyorm.Bizim adımıza saha avantajının bir önemi de yok,bugün gördük.Rakip olsam her deplasmanın böyle olmasını isterim.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bugüne dek kaybettiğimiz lig maçlarını çok net kaybettik, güzel farklar yedik.

rakipler kendi sahalarında seyircilerinin de desteğiyle coştukça coştu, bugün öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Karşıyaka da zaten eski gücünden uzak, adı kadar zor bir maç olmayacaktır.

gerçekten diyecek bi şey yok.

bu maçın kaybedilmesinin sebebi koçtur, gerisi hikaye.

• Üye
Rakipler her maç %40 ve üzeri 3 sayı isabeti buluyor.Kısalar birebir savunmada(Emir-Bojan-Kenan) hemen geçildiği için bol bol penetre yiyoruz.Kaybettiğimiz 4 maçı da göz önüne alırsak bunlardan 3 tanesi hedef maç,hadi Banvit ve gs maçı deplasmanda,ama bugün kaybedilen maçın izahı yok.Sahamızda maç kaybetmemiz gerekirdi.Son maçlarda özellikler rakiplerin yüksek yüzdeyle üçlük atması savunmada ne kadar kötü olduğumuzu gösteriyor.Taraftarımız hiç olmazsa 2.yarı sahamızda oynayacağımız gs maçında bari biraz atmosfer oluştursa sevinirim,zahmet olacak kendilerine.Bu arada bu savunma böyle olursa hem sahamızda oynayacağımız gs-banvit hem Top16 maçları hüsran.İşin esası kaybettiğimiz 4 maçı göz önüne alırsak ben şampiyon olamıyacağımızı düşünüyorm.Bizim adımıza saha avantajının bir önemi de yok,bugün gördük.Rakip olsam her deplasmanın böyle olmasını isterim.
Ek olarak yıllardır deplasmanda Abdi ipekçi'de rakibimizi yenemediğimizi düşünürsek(2011 play off hariç,o zaman bu kadar güçlü değillerdi),şampiyon falan olmamıza imkan yok.Geçmiş olsun,bugün en azından gözümüzün açılması için iyi oldu.Sene sonu artık Ergin Ataman'ın kasıntı hallerini çekeriz.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
bugüne dek kaybettiğimiz lig maçlarını çok net kaybettik, güzel farklar yedik.

rakipler kendi sahalarında seyircilerinin de desteğiyle coştukça coştu, bugün öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Karşıyaka da zaten eski gücünden uzak, adı kadar zor bir maç olmayacaktır.

gerçekten diyecek bi şey yok.

bu maçın kaybedilmesinin sebebi koçtur, gerisi hikaye.
Hocam bunu da gonderelim o zaman :P
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose