Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253022 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Karşıyaka hak etti kazandı , tebrikler.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Macin adami Vidmar oldu herhalde ::)
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Ligde yarı finalde eleniriz avrupadada grupta 4.oluruz real gelir duman eder bizi görüntü bu !
seneye de şubeyi kapatırız deme.. Yazık valla yazık..
Şube kapanmaz ama bunca yıldır çok yüksek yatırım yapan ülker bu senede başarısız olursak desteği çeker ki en doğal haklarıdır

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Bo'yu Bjelica'yı ikinci yarı boyunca kullanmamanın izahı yok. Anlaşılır gibi bir maç değil.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Eğer ülker desteği çekecekse ben Top16'da 0-14 yapmaya ve ligde geri kalan bütün maçları kaybetmeye razıyım.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Yok abi yok hadi Banvit,galaatsaray deplasmandı bu ne?Yetti Kenan artık senin sorumsuklukların,yetti artık Emir'in rakip alan savunması yaparken yaptığı saçma sapan tercihler,ordaki sözde FENERBAHÇELİ seyirciler ! mutludur,ne de olsa onlar oraya tatil yapmaya gidiyor.Şampiyon falanda olamayız.Artık ERGİN'İN çenesini çekeriz.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Eğer ülker desteği çekecekse ben Top16'da 0-14 yapmaya ve ligde geri kalan bütün maçları kaybetmeye razıyım.
Sonra ?
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
4. Vidmarsız maç 4. maglubiyet. ben bunun açıklamasını yapamıyorum artık.. bugün en kötü Emir oynadı bana göre,savunma hucum felaketti.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Valla helal olsun. Hakikaten Barcelona maçında Euroleague'de şampiyon oluruz diye bağıra herkes şimdi yarı final de eleneriz diyorsunuz. Valla anlayamıyorum sizi.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Ben bu kadar içi boş bir yorum daha görmedim.Ülker desteği çekse napacaksın 30 milyon dolarlık kaynak yaratabilecekmisin ? Acıbadem sponsorluğu bittide noldu sürünmedinmi geçen sene ? Cl şampiyonluğundan ligde 4.lük 5.lik mücadelesi vermeye kadar düşmedin mi ? Ülker desteği çekerse rüyanda görürsün o profilindeki mc calebbide gelmiş geçmiş en komple dediğin bjelicayıda
sen mi karar veriyorsun yorumların ne kadar içi dolu olup olmadığını?
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Yok abi şimdiden söylüyorum bu çakma,sözde FENERBAHÇELİ taraftar sayesinde,Kenan'ın böyle şımarıklarıyla,Emir'in saçma sapan tercihleriyle ne ligde şampiyon oluruz ne TOP8 ötesine geçeriz.Şimdiden hazırlayın kendinizi Ergin Ataman'ın egoizm dolu açıklamalarına,Obradovic'te kendinde değil.
kim çakma ya? Sen mi karar veriyorsun buna? Neye göre?

Bende gittim daha önce maçlara bağırmadım, çakma mı oldum şimdi? Kimsin ki yargılıyorsun?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Öncelikle yine belirteyim burada olan abilerimi kast etmiyorum.Oradaki sözüm ona FENERBAHÇELİ olan taraftar müsfettelerine yazıklar olsun.100 kişi olup olmadığı belli olmayan Karşıyaka tarafatarının tezahuratları duyuluyor,siz orada sus pus oturuyorsunuz.Ankara'dan kalkıp gideceğim bu maçlara,taraftar müsfettlerine taraftarlık,FENERBAHÇELİLİK öğreteceğim.Yazıklar olsun.Bizim sahamız deplasman falan değil,her rakip böyle saha böyle atmosfer ister.Bu maç Aliağa maçı değil,zirveyi ilgilendiren maç.Herhalde yöneticilerimiz çok mutlu bu tablodan.

Atla gel o zaman. ..

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Şu maçta Zoric'in ne suçu günahı var çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yine Vidmar'sız bir maçı kaybettik  :( Kleiza 17 sayı attı en iyi maçlarından birini çıkardı. Kleiza'nın yanına 2. oyuncuyu çıkaramadık Bojan sadece 1/4 ikilik 0/4 üçlük attı sadece 5 sayıyla oyunu tamamladı. Emir ise 6 asist, 6 da 0 iki sayılık atış yaptı, bu atışlar genelde zorlama atışlardı, oyunu belki koparacağımız anlarda kötü şut/hücum tercihleri yaptık.

Bo sadece 14dk sahada kaldı, hiç verim alamadık. Emir dışında pozisyon yaratabilen oyuncumuz olmadığını gördük, topu ne zaman Bojan ve Kenan taşısa etkili hücum etmekde zorlandık.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Süper Kupa maçını hangi kadroyla kazandık,Avrupa'da da sorunsuz gidiyoruz .. Bu tesadüf olamaz ,olamaz ,olamaz.Kleiza ısınsın diyorsak Bjelica kesilsin,bojan kesilsin ona bile razıyım ama Vidmar kesilmesin büyük maç alma ihtimalimiz SIFIR.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....