Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kusura bakmayın,29 mart 2012'de okul zamanıma denk geldiği için İstanbul'a yolumuz düşmedi,maçı ekranlardan takip edenler o bel kemiğinie dahil mi?Artık şu salona gidenler kulüp bizim havasından çıksa fena olmaz.
O gün salona 1-2 yönetici dışında kimse gelmedi.Benim sitemim daha çok yönetime.Taraftarı yanlış yönlendirdi.Yoksa o taraftar salonu doldururdu.

Herkes ile hertürlü iddiasına girerim doldurmazdı ...
Ihtimal dahilinde bile değil. . Haa o kadar bomboş olmazdı ayri mesele ama o maçın dolma sebebini az önce erdenay a izah ettim. Mevzu tamamen ayni ortamda galatasaray ile maç yapmak taraftara ders vermekti.
Rivas maçı bayanlar kupa vs hikaye. .

Başta nevriye biraz bak biraz diyorum kendi standartlarinda oynasaydi biz  alırdık o maçı ,.
Sap ile samanı ayırmak lazım bence :) 8)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bende şöyle sorayım: 30 Mart 2012'de salon organizasyonu bilet işlerini Fenerbahçe yönetimine bıraksalar rakip Galatasaray olmasına rağmen aynı ambiyansın yarısı oluşur muydu?

Hatırlatalım: O sene Abdi İpekçi'de düzenlenen 8'li finallerin ev sahibi Galatasaray'dı. Bilet ve trübün yerleştirme işini de bizim Federasyon üstlenmişti. O gün orada o ambiyans oluştuysa Fenerbahçe yönetimine en ufak bir söz hakkı düşmediği içindir.

Tersini düşünsenize... O gün final 8'in ev sahibi Fenerbahçe olsa... Ülker Sports Arena'da oynansa ve bilet işleri bizim yönetime bırakılsa...

Sizce Fenerbahçe yönetiminin hedefi bu ambiyansın oluşması mı olurdu, yoksa Vakıf'a kaybettiğimiz final-four'daki ortama benzer bir şeyler mi?

Ve Fenerbahçe yönetiminin idaresinde maçın adı her ne olursa olsun, 30 Mart 2012 ambiyansının yakalanması mümkün müdür?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bende şöyle sorayım: 30 Mart 2012'de salon organizasyonu bilet işlerini Fenerbahçe yönetimine bıraksalar rakip Galatasaray olmasına rağmen aynı ambiyansın yarısı oluşur muydu?

Hatırlatalım: O sene Abdi İpekçi'de düzenlenen 8'li finallerin ev sahibi Galatasaray'dı. Bilet ve trübün yerleştirme işini de bizim Federasyon üstlenmişti. O gün orada o ambiyans oluştuysa Fenerbahçe yönetimine en ufak bir söz hakkı düşmediği içindir.

Tersini düşünsenize... O gün final 8'in ev sahibi Fenerbahçe olsa... Ülker Sports Arena'da oynansa ve bilet işleri bizim yönetime bırakılsa...

Sizce Fenerbahçe yönetiminin hedefi bu ambiyansın oluşması mı olurdu, yoksa Vakıf'a kaybettiğimiz final-four'daki ortama benzer bir şeyler mi?

Ve Fenerbahçe yönetiminin idaresinde maçın adı her ne olursa olsun, 30 Mart 2012 ambiyansının yakalanması mümkün müdür?

bu konuyu konuşmaya gerek bile yok abi 8)
cevabı belli olmayan sorular alalım lütfen :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae

Benim bu minvalde anlayamadığım bir şey var

Misal ülker sports arena:

Toplam kapasitesi 15.000 kişi

Diyelim ki tepe tribün ve alt tribünler yarı-yarıya (locaları saymıyorum)

7500 kişilik üst tribün bileti var. Üst tribün pota arkası bileti ~20 TL, maraton ~30 TL
sayıyı bilmiyorum ama diyelim ki 500-500 toplam 1000 adet satılsın. 12.500 TL gelir ile 1000 kişi gelir

Bu biletler 10 ila 15 TL olsa ve 4000 adet toplam satılsa, o zaman toplam 50.000 TL gelir bırakan 4000 kişi gelir. 4000 kişinin yan tesislere de etkisi daha fazlar olur (yemek yer, çay-kahve içer) sahaya da etkisi daha fazla olur.

Müşterisiz meta daima zayidir. salonun fix maliyeti daima aynıdır. az seyirci sistemin hiç bir unsuruna fayda getirmez. madem dininiz imanınız para, taraftar falan umrunuzda değil, bari bu açıdan bakın.

Bunu söylemek garip ama ambiyans olarak Abdi İpekçi>Sinan Erdem>Ülker arena. Bu mentalite ile de oranın düzelmesi olanaklı görünmüyor
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maalesef artık kaybetme lüksümüz yok.3 Temmuzdan bu yana yaşanan gerginlikleri düşünürsek bu maç muhtemelen gs Daikin maçı gibi yarıda kalır.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kusura bakmayın,29 mart 2012'de okul zamanıma denk geldiği için İstanbul'a yolumuz düşmedi,maçı ekranlardan takip edenler o bel kemiğinie dahil mi?Artık şu salona gidenler kulüp bizim havasından çıksa fena olmaz.
O gün salona 1-2 yönetici dışında kimse gelmedi.Benim sitemim daha çok yönetime.Taraftarı yanlış yönlendirdi.Yoksa o taraftar salonu doldururdu.

Herkes ile hertürlü iddiasına girerim doldurmazdı ...
Ihtimal dahilinde bile değil. . Haa o kadar bomboş olmazdı ayri mesele ama o maçın dolma sebebini az önce erdenay a izah ettim. Mevzu tamamen ayni ortamda galatasaray ile maç yapmak taraftara ders vermekti.
Rivas maçı bayanlar kupa vs hikaye. .

Başta nevriye biraz bak biraz diyorum kendi standartlarinda oynasaydi biz  alırdık o maçı ,.
Sap ile samanı ayırmak lazım bence :) 8)

Valla Cem hocam en azından GS maçındaki ortamı sağlardı taraftar.Teşbihte hata olmaz affınıza sığınarak yazıyorum ama resmen öksüz gibiydi kızlar salonda

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Artık Lig maçlarını izlememe kararı aldığım için son lig maçlarında oyuncuların ve birazda koçun normal sezon lig maçlarına bakış açısı benim canımı fazlasıyla sıkmaya başladı.. yenilmek filan asla umursamam ilk defa yenilmiyoruz son defa da olmayacak ama bakış açısı ve oyuncuların vücut dili hoş değil..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Fenerbahçe taraftarı maça alınmayacakmış.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)
« Yanıtla #758 : 26 Aralık 2013, 16:41:16 »
Nedim Karakaş ile Ergin Ataman'ın atışmasını keyifle izliyorum.. :D

Artık birilerinin iki yıldır üç lafından ikisi Fenerbahçe,diğeride Obradovic olan Ergin'e cevap vermesi gerekiyodu bunuda bu işleri en çok seven Nedim Karakaş yapıyo...

cCc Nedim Reis cCc... :D

"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Hafif bir diz ağrısı olan Bjelica maç kadrosunda yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bakalım trübündeki güruh fast-break'lerde off-sayt itirazı yapacak mı?

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Fenerbahçe taraftarı maça alınmayacakmış.
Bunun bir yasallığı var mı?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Daha maç başlamadan küfürün en alâsını yapmaya başladılar, hem de organize ve topluca...

Hakemler buna ne kadar göz yumacak, merakla bekliyoruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İlk beşimizi de yazayım:

-Bo
-Ömer
-Bojan
-Emir
-Vidmar

Dört kısa + Vidmar'la başladık.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
uğursuz gelmemek için skor vermiyorum ama maça çok konsantre ve ciddi başladık !!!