Ben bir düzeltme yapayım yanlış anlama olmasın, ne Hakan abi ne de Abdullah'a karşı bir mesajım yok, onların üstüne denk gelmiş oldu, Hakan abiyle samimiyetimiz farklı boyutlardadır, Abdullah'ı da buradan tanıyorum, zira ikisinin de samimi olduklarını, içten olduklarını, art niyetli olmadıklarını biliyorum.
Özellikle Hakan abiyi yakından tanırım içi dışı birdir, bazı şeylerine katılmam ama asla art niyet aramam, doğru bildiğini söyler.
Benim altını özellikle çizdiğim bir konu var ilerde daha da açarız bunu ;
sezon başına dönün, Obradovic dışında konuşan biri var mıydı, gördük mü hiç abuk subuk demeçler, transfer dedikoduları, sosyal medya şovları ?
takım avrupa'da kazanmaya başladıktan sonra büyük bir kirlilik başladı yine, başta Nedim Karakaş olmak üzere, FB TV çalışanlarından tutun da, camianın hafif yanından geçen herkes ötmeye başladı. biri çıkar ona sallar, diğeri çıkar transfer müjdesi verir, öteki çıkar muhabbeti olan yerliyi gazlar vs vs
bakın bu sululuklar, bu cıvıklıklar, bu saçmalıklar, bu takımın eski huylarına bürünmesini sağlamaktan başka bir işe yaramaz.
bir önceki sayfada onun için şunu söyledim, Obradovic ''bakın dalganıza arkadaş'' diyecek kadar tanımıyor bizi, adam çoğu şeyi bilmiyordur hatta, oturup takip edecek değil, kim ne yazıyor ne çiziyor diye.
Gürol abi akıllı adamdır anlamıştır ince mesajları