Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 254870 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

istanbul1986

• Ziyaretçi

Emin Moğulkoç
Altuğ Köselerli,

Pazar 15:30 İstanbul

Fenerbahçe Ülker - Uşak Sportif
-
Teknik Gözlemci:
Bülent Özgirgin
Hakemler:
Emin Moğulkoç, Altuğ Köselerli, Ergin Sarı
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2013, 20:35:52 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Elektrik kesintisi yüzünden maçı 3.periyodun bitimine 1 dakika kala izlemeye başladım.Tamam takım kaybetti mi bende kızıyorum ama Hakan Abi'nin dediği hakemler trabzonu zorla maçın içine soktu.En basitinden Vidmar'ın 5.faulü aldığı pozisyonda faul falan yok,diğerlerini saymıyorum.

Çevrimdışı exex

• Üye
bizim salonda böyle atmosfer olmuyor buda bizim sorunumuz sanırım...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Bence öyle oyuncuları etkileyecek kadar gergin bir atmosfer yoktu. Kendi hallerinde saçma sapan küfürlerle geçişti 40 dk. Oyuncuların etkilendiğini sanmıyorum

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bu oyuncuların gevşemesinin açıklaması yok ne transferle ne de başka birşeyle açıklaması yok oğlu yok. trabzona fark atması lazım bu takımın çok ciddiyetsizlik var

Yaaa öyle diyorsunuz da, farkın kapandığı bölümde hakemlerin nasıl çalıştığını göz ardı edemezsiniz. En ufak temasta düdük çaldılar. Biz beşinci faulümüzü aldığımızda daha Trabzona tek faul çalınmamıştı. Bunlara Emir'in ciddiyetsizliği de eklenince kaçınılmaz oldu.

Maçın kahramanı Ömer Onan'dır. Ardından Bo ve Melih gelir.

Kesinlikle katılıyorum Hakan abi'ye. Hakemler küfür yedikçe bize faul çaldı, eyyamcılığın kitabını yazdılar.

Obradovic: "Maçı mükemmel oynadık"

Diyecek söz yok valla şaka mı yapıyor reyiz yoksa oyunculara sitem mi yapıyor anlamıyorum

Koç onu öyle bi imalı söyledi ki, bence oyuncuların performansından memnun değil zaten sürekli mola aldı bitime 3 dakika kala mola hakkımız kalmamıştı. Fakat hakemlerin kötü kararları, taraftarın sürekli küfür etmesine rağmen birşey yapılmamasına karşılık oyuncularını korudu ha soyunma odasında fırçayı kayacak mı şüphesiz!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bence öyle oyuncuları etkileyecek kadar gergin bir atmosfer yoktu. Kendi hallerinde saçma sapan küfürlerle geçişti 40 dk. Oyuncuların etkilendiğini sanmıyorum

Sorun bu küfürlerin yarısı değil, beşte biri bizim salonda edilse daha maçın ilk dakikası anons oluyor. Niçin bu leblebi beyinlilere küfür bir hak olarak tanınıyor? Bu kabul edilemez. Oyuncular etkilenmedi, hakemler etkilendi.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
İstatistik kağıdına dönecek olursak 20dk süre alan Kleiza'nın sadece 2 şut denemesi ve 0 sayıyla maçı bitirmesi. Buna karşın Melih'in 14dk süre alıp 4/5 üçlük isabetiyle  maçı 12 sayıyla bitirmesi çok şey ifade ediyor.

Emir 36 dakika Bojan 33 dakika oyunda kalmış, Emir 10 asist yapmış bu maç ama 5 top kaybı fazla, 1/6 ikilik 1/3 üçlük isabeti var ayrıca Emir'in asistler dışında performansı çok kötü diyebiliriz. Bojan 12 sayı attı ama en sıkıntılı anlarda etkin değildi, bu açıdan Melih'in basketleri bizi rahatlattı.

Zoric'i hoca fazla oyunda tutmadı 15dk süre aldı ama maçın en kritik anlarında yaptığı 4 top kaybı var, Vidmar da çabaladı fakat 24dk da 3 top kaybı da onun var, ayrıca hakemler sayesinde 5 faulle oyun dışı kaldı.

Maçın en etkileyici performansı kaptan Ömer Onan'dan, 22 sayı 4/4 ikilik 3/4 üçlük 3/7 serbest atışla bu maçta zor hücum eden takımı sırtladığını söyleyebiliriz Bo (10 sayı) ve Melih (12 sayı) ile birlikte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradovic: "Maçı mükemmel oynadık"

Diyecek söz yok valla şaka mı yapıyor reyiz yoksa oyunculara sitem mi yapıyor anlamıyorum

röportajın arasından cımbız ile bu cümleyi çekersen olmaz gardaşım
tamamen ne söyeldiğine bi bakman lazım
please please  8)

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13

Emin Moğulkoç
Altuğ Köselerli,

Pazar 15:30 İstanbul

Fenerbahçe Ülker - Uşak Sportif
-
Teknik Gözlemci:
Bülent Özgirgin
Hakemler:
Emin Moğulkoç, Altuğ Köselerli, Ergin Sarı

bu altuğ kseli trt'de program yapmıyomuydu??
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Takımın oyunundan özellikle lig özelinde hiç memnun değilim...

Koç da bunun farkında ama o da değiştirmek için bişey yapıyormu diye düşünüyorum...

Kenan kötü..Barış 1 dakıka oynamayaksa ne işi var orada..Allah aşkına delirmemek elde değil.Arada İzzet girsin 2-3 faul alsın..Problem olmasın..

bUNUN anlatılır tarafı yok.Sanırım bu sene ligi heba edip seneye yeniden yapılanacağız..Ben öyle sanıyorum...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın derin manası ve özeti. (Cem sakın dokunma videoya.)

İbne Trabzon ve Nasıl Koydu Aykut Kocaman - 01.10.2011

ahaha abi aşk olsun böyle güzel bir videoya dokunulur mu ?
hele içinde '' Nasıl koydu Aykut Kocaman '' geçen bir videoya dokunan beni bulur karşısında :) :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bizim resmi sitemiz :) basketfaul editörü çok güzel bir not düşmüş ,
Hakan abi yoksa o editör sen misin ?

Basketfaul'un notu: Hakemler ve teknik gözlemci her yerde aynı davranmazlarsa tatsızlıkların önü alınamaz. Maçın başından sonuna kadar edilen küfürleri TV başında dinlemek zorunda mıyız? Yarın başka bir sahada benzer durumda farklı davranışlar olduğunda hangisi doğru olacaktır? ya da eşitlikten söz edilebilir mi? Devre arasında Fenerbahçeli oyunculara tükürülürken o bölgede önlem alınmaması da dikkat çekiciydi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İşin ilginç bir detayı daha var: Maç bir kaç dakika durdu. Muhtemelen sahaya bir şeyler atıldı. Yayıncıdan tık yok. Niye durduğunu bilmiyoruz.

Böyle bir ortam. Bu şartlar. Adam kesseler yayıncı kuşlardan, çiçeklerden bahsedecek.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bu maçın başhakemi Mehmet Keseratar'ın dürüst ve cesur, baskıdan etkilenmez bir hakem olduğunu bir daha dile getirecek olursam lütfen bu mesajımı gören arkadaşlar bana bugün oynanan Trabzon maçını hatırlatsın. İyi, cesur, baskıdan etkilenmez hakem bu kadar küfürü kulak ardı etmezdi.

Ya biz yanlış tanıyoruz, ya zamanla insanlar değişiyor.