Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 253954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Baş Hakem: Mehmet Keseratar   

1. Yrd. Hakem Halil Baldemir   

2. Yrd. Hakem  Ahmet Tatlıcı   

Teknik Komiser: Yaşar Ziya Pala   

Özellikle baş hakem ve teknik komiserin adını unutmamak lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bardağın dolu tarafından bakmaya çalışalım biraz da
her türlü çirkinlik küfür ve psikolojik etkiye rağmen yenmek güzeldi.
Ömer den uzun süre sonra güzel bir performans geldi.
78 sayıyı 22 asist üzerinden yapmak çok iyi , uzun zamandır topu iyi dolaştırıyoruz boş adam mutlaka buluyoruz.
21 top kaybı kötü ne yazık ki , Emir 5 Bojan 2 Zoriç 4 Vidmar 3 ... biraz da farkın açılmama sebebi bu yaptığımız basit top kayıpları oldu aslında. biz 11 12 ortalama oynayan bir takımız standartlarımızın iki katı top kaybetmişiz.
maça iyi başlamak iyi oldu , o kadar hızlı giriş yaptık ki  son periyot 2 dakikaya kadar kazanabileceklerini hiç düşünmediler, ama ne olursa olsun farkı buralara getirmemek lazımdı , kriz anlarında Emir ve Bojan biraz tabiri caizse ''aptallaştılar ''( hakaret olarak yazmıyorum )
Melih in şut ritmini 3 maçtır bulması güzel bir olay , onun bu 3 sayılık atışlarına ihtiyacımız var
Kenan kendisine gelmek zorunda son 1 aydır ne yazık ki kötü oynuyor , Kenan'a güvenen hocasını mahçup etme lüksü yok , lig için özellikle Kenan'a çok ihtiyacımız var. 

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
rakipleri cok kücümsüyoruz arkadaslar..
bu ts son macta gs ye 81 sayi atmis galibiyeti son anda kacirdilar
hatirlatmakta fayda var

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
rakipleri cok kücümsüyoruz arkadaslar..
bu ts son macta gs ye 81 sayi atmis galibiyeti son anda kacirdilar
hatirlatmakta fayda var

20 sayıdan geri geldi trabzon.
normal değil bu.

gurol1967

• Ziyaretçi
Mac sirasinda disaridaydim simdi geldim ve tum basligi okudum sonucu yeni ogrendim cok sukur kazanmisiz.Tebrikler.Omer Onan'a ayrica tebrikler,sevindim bu performansina.

Bir de maci izleyen arkadaslar surekli yorum yapmislar guzel de biraz skor yazilsin okuyoruz okuyoruz skor yok neden skor yazmiyorsunuz  >:( diye simdi bile bagirdim  :)

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Bu takımın 1 değil 2 takviyeye ihtiyacı var çok açık.Takımın gevşek ve ruhsuz oyunu beni takımdan soğuttu ve ısrarla takviye yapılmıyor.Şu saatten sonra takviye yapılmazsa hiçbir beklentim kalmayacak takviye olursa tekrar umutlanabilirim ama bu takım ve oyunla en fazla grupta 4.oluruz çaprazdan real gelip bizi duman eder

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şu anda Zoriç olayına taktım kafayı..Hayretler içindeyim bu adam nasıl bu kadar düşmüş bu hale gelmiş arkadaş ya..Kleiza zaten bugun ne yaptı bende anlamadım..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şu anda Zoriç olayına taktım kafayı..Hayretler içindeyim bu adam nasıl bu kadar düşmüş bu hale gelmiş arkadaş ya..Kleiza zaten bugun ne yaptı bende anlamadım..

Kleiza ile mevzunun alakası yok ki onun hücumda olduğu zamanlarda hiç kullanmadık , 2 asist yaptı savunmada oldukça iyiydi.
durum bu . 0 sayı attı diye bu maç özelinde adama laf etmek büyük haksızlık olur.
kullanmamız lazım kesinlikle daha fazla kullanmamız lazım

Çevrimdışı murat kaya

• Üye

Kleiza ile mevzunun alakası yok ki onun hücumda olduğu zamanlarda hiç kullanmadık , 2 asist yaptı savunmada oldukça iyiydi.
durum bu . 0 sayı attı diye bu maç özelinde adama laf etmek büyük haksızlık olur.

Valla eğer bu şekilde olacaksa kızak ta olmalı benim fikrimce..Yani ne olursa olsun Kleiza bu abi..Bu benim problemim değil abi..Oynayacak kullanacağız..Böyle olacaksa zaten çekilmez
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı umutesra

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)
« Yanıtla #864 : 27 Aralık 2013, 00:27:08 »
Sezonun geri kalamı için kombine bulabilme şansım varmı acaba?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Valla eğer bu şekilde olacaksa kızak ta olmalı benim fikrimce..Yani ne olursa olsun Kleiza bu abi..Bu benim problemim değil abi..Oynayacak kullanacağız..Böyle olacaksa zaten çekilmez

iyi de adam böyle oynamadı ki murat adama pas gitmedi haa varlığı bile rakibin 4 numarasının kımıldamadan durmasını sağladı ama adama koca maç 2 top geldi sadece ama bu maça özel bu son 1 aydır iyi kullanıyoruz onu sağlığı da iyi durumda zaten , oğuz veya ilkan gelince kesilecek adam belli ya Zoriç /Vidmar.
o ikisinden birisi gelene kadar biraz sancılı olacak lig...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #866 : 27 Aralık 2013, 00:31:50 »
Sezonun geri kalamı için kombine bulabilme şansım varmı acaba?
kombine satışı bitti ...

Çevrimdışı umutesra

• Üye
« Yanıtla #867 : 27 Aralık 2013, 00:35:06 »
kombine satışının bittiğini biliyorumda bi umut zorunlu olarak maçlara gidemeyecek olupta kombinesi yanmasın isteyenler olabilir diye düşündüm.Daha önceki senelerde başıma gelmiştide...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Abi...

Kleiza da Zoriç de dandikten beyaz bir Amerikalı karşısında aciz kaldı bugun.Ben işin sadece hücum tarafına bakmadım..Gemel manada konuştum...

Bende biliyorum ikiside iyi çocuklar ama biraz sıktırmaları lazım bu böyle yürümez..Koç ayarı verecek bunlara yoksa işler zor..zORİç i her aldığında içeri itti ki o çocuk normalde sırtı dönük berbat bir oyuncudur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi...

Kleiza da Zoriç de dandikten beyaz bir Amerikalı karşısında aciz kaldı bugun.Ben işin sadece hücum tarafına bakmadım..Gemel manada konuştum...

Bende biliyorum ikiside iyi çocuklar ama biraz sıktırmaları lazım bu böyle yürümez..Koç ayarı verecek bunlara yoksa işler zor..zORİç i her aldığında içeri itti ki o çocuk normalde sırtı dönük berbat bir oyuncudur.
Kleiza ile Cooley hiç eşleşmedi ki nasıl aciz kalacak ? Cooley en çok hücum ribauntunu Vidmar oyunda iken yaptı , dikkatini çekerim.
Zoriç bu maça kadar iyiydi aslında bu maç savunmayı geç 4 tane çok kötü top kaybetti ama çok kritik hücum ribauntu çekti
toparlar toparlar iyi oyuncudur.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2013, 00:40:45 Gönderen: Cem Ağrak »