Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122726 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ynt: TKBL 11. Maç, 14.12.2013 - [13.30] Fenerbahçe-TED Kolejliler
« Yanıtla #105 : 14 Aralık 2013, 14:56:33 »
Kubranin 10 15 dk aldigi mactan hayir beklemeyin zaten :))
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #106 : 14 Aralık 2013, 15:01:15 »
Ligin sonuncusuyla oynuyorsun. Ligin hiç galibiyeti olmayan en zayıf ekibiyle oynuyorsun. Üstelik bazı as oyuncularını bu maça getirmemişler. Hedef maç gördükleri maçlara saklıyorlar ve riske etmek istemiyorlar. Ve sen böyle bir takıma karşı maçı bir türlü koparamıyorsun, taraftar son bir kaç dakika hakem kararlarına tepki gösterecek kadar maçın sıkıntıda olduğunu hissediyor, Angel niye oynamıyor diye soracak kadar zorlanıyoruz.

Güler misin, ağlar mısın? Ben üzülüyorum.  :(

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #107 : 14 Aralık 2013, 15:17:21 »
evet lig sonuncusuna göre oynanan maçta daha rahat oynamalıydık

istatistik olarak birselin 6 asisti bibanın 16 sayısı ve tuğçenin sayı ve ribaundlarla istatistiklere girmeye başlaması güzel
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #108 : 14 Aralık 2013, 15:21:07 »
Kubranin 10 15 dk aldigi mactan hayir beklemeyin zaten :))

12 dakika süre aldığı maçı 0/4 şut isabeti, 0/4 serbest atış isabeti ve SIFIR sayıyla tamamladı. Kritik bir top kaybı da unutulmasın.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Fenerbahçe Evinde Kazandı
« Yanıtla #109 : 14 Aralık 2013, 15:26:11 »

Evimizde lig sonuncusu TED Kolejlileri konuk ettiğimiz maçta zorlansak da maçı 12 sayı farkla 71-59 kazandık.

Bu galibiyetle 11. maçımızda 9. galibiyetimizi alırken, konuk TED Kolejliler 11. maçında 11. mağlubiyetini aldı.

Agniezska Biba 16 sayı-6 ribaunt-5 asistle iyi bir performans ortaya koyarken, Isabelle Yacoubou 12 sayı-11 ribaunt, Anastasiya Verameyenka 9 sayı-7 ribaunt-3 asist, Cappy Pondexter 3-8 saha içiyle 9 sayı-3 ribaunt, Esmeral Tunçluer 7 sayı, Nevin Nevlin 6 sayı-5 ribaunt, Olcay Çakır 6 sayı, Tuğçe Canıtez 4 sayı ve Birsel Vardarlı 2 sayı-6 asist-4 ribaunt yaptı.

12 dakika süre alan Kübra Siyahdemir ise 0-4 saha içi, 0-4 serbest atışla oynarken, 0 sayı-2 ribaunt yaptı.

TED Kolejliler'de ise 9-20 saha içiyle oynayan Kamile Nacickaite 32 sayı-3 ribauntla oynarken, Melis Kaya 11 sayı-7 ribaunt, Gözde Eldaş 7 sayı-3 ribaunt, Shannon Bobbitt 6 sayı-7 ribaunt-5 asist ve Dilek Özak 3 sayı-11 ribaunt yaptı.

Parkede Fener
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Ynt: Fenerbahçe Evinde Kazandı
« Yanıtla #110 : 14 Aralık 2013, 15:44:01 »

Evimizde lig sonuncusu TED Kolejlileri konuk ettiğimiz maçta zorlansak da maçı 12 sayı farkla 71-59 kazandık.

Bu galibiyetle 11. maçımızda 9. galibiyetimizi alırken, konuk TED Kolejliler 11. maçında 11. mağlubiyetini aldı.

Agniezska Biba 16 sayı-6 ribaunt-5 asistle iyi bir performans ortaya koyarken, Isabelle Yacoubou 12 sayı-11 ribaunt, Anastasiya Verameyenka 9 sayı-7 ribaunt-3 asist, Cappy Pondexter 3-8 saha içiyle 9 sayı-3 ribaunt, Esmeral Tunçluer 7 sayı, Nevin Nevlin 6 sayı-5 ribaunt, Olcay Çakır 6 sayı, Tuğçe Canıtez 4 sayı ve Birsel Vardarlı 2 sayı-6 asist-4 ribaunt yaptı.

12 dakika süre alan Kübra Siyahdemir ise 0-4 saha içi, 0-4 serbest atışla oynarken, 0 sayı-2 ribaunt yaptı.

TED Kolejliler'de ise 9-20 saha içiyle oynayan Kamile Nacickaite 32 sayı-3 ribauntla oynarken, Melis Kaya 11 sayı-7 ribaunt, Gözde Eldaş 7 sayı-3 ribaunt, Shannon Bobbitt 6 sayı-7 ribaunt-5 asist ve Dilek Özak 3 sayı-11 ribaunt yaptı.

Parkede Fener

sayın genel moderatör kardeşim. zorlanmak yazmışsın da nasıl bir zorlanma bu? zira maçta hiç geriye düşmedik. berabere duruma geldik mi onu da hatırlamıyorum. fark en fazla 6 ya düştü. bu mu zorlanmak? lig sonuncusu, galibiyeti yok rakibin. 20 li farklar atmalıydık  ama diyorsan  (ki belli noktalarda haklısın) kabul edilebilir. ama bunun kelime manası bence zorlanmak değil istenilen oyunu ve farkı oluşturamamak olmalı bence.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
@sener_nureddin

Lig sonuncusuna karşı (ki bir çok oyuncusunu oynatmayan bir lig sonuncusuna karşı) son 4 dakikaya ancak ve ancak 7 sayı farkla önde girebiliyorsan (ki karşı takım şutları sokabilse bizi yakalardı da ) ve sen böyle bir maçın sonunu as oyuncularınla bitiriyorsan benim basketbol düşünceme göre zorlanarak kazanmışsındır.

« Son Düzenleme: 14 Aralık 2013, 15:49:14 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Valla ikinci yariyi izleme geregi bile duymadim sadece Kubraya kil oldum onun disinda gaza basinca farki aciyorduk, rolantide giden bir macti baska birsey degil.. Ha stres yapiyorsaniz tavsiyem boyle kucuk maclari izlememeniz, cunku genellikle salamiyor oyuncular cabuk bitsin de gidelim havasinda oynuyorlar. Halamin biyiklari olsam amcam olurdu tarzi yoruma karsilik Kubra o sutlari sokabilse ilk yari bitmisti mac orasi da var ::)
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Kübra Siyahdemir,Arslan Ekşi'nin hatrına kullüpte tutuluyor.İşin esası ağrıma gidiyor.Ne de olsa Kübra FENERBAHÇELİ değil,gerçi Arslan'da FENERBAHÇELİ değil ya neyse.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kübra Siyahdemir,Arslan Ekşi'nin hatrına kullüpte tutuluyor.İşin esası ağrıma gidiyor.Ne de olsa Kübra FENERBAHÇELİ değil,gerçi Arslan'da FENERBAHÇELİ değil ya neyse.

5 ana branşta mücadele eden bütün oyuncular Fenerbahçe li mi ?   

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Gönlüm hepsinin FENERBAHÇELİ olmasından yana,fakat pek mümkün değil,nedendir bilemiyorum,FENERBAHÇELİ olmayan oyuncuların yaptığı hatalar daha çok gözüme batıyor,ister istemez.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Gönlüm hepsinin FENERBAHÇELİ olmasından yana,fakat pek mümkün değil,nedendir bilemiyorum,FENERBAHÇELİ olmayan oyuncuların yaptığı hatalar daha çok gözüme batıyor,ister istemez.

Haklısın ama öyle bir dünya yok ne yazik ki :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Arslan Ekşi hangi takımı tutuyormuş? Ben Fenerbahçeli diye biliyordum.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Kübra kariyeri olarak iyi bir oyuncu olabilir.
Ama Kimya tutmuyor.
Bir Devran Tanaçar vardı, hiç olmazsa tercüman olarak işe yaradı.

Aslında kendisine empati duymamak mümkün değil:
Büyük baskı altında olduğundan eline geçen ilk topu potaya fırlatıyor.

Halbuki, FBTV'nın eski Basket yorumcusu Batur abinin dediği gibi:
"Bu kızın atletik yetenekleri var, potaya penetre edecek kabiliyeti olmasına rağmen bunu yapmıyor, o halde bu konuya eğilmeli" diyordu geçen sene.

Olmadı, kazanamadık Kübra'yı.

Aslında yine FBTV'de röportajında "Olaylar pek umurumda olmaz" mealindeki cümlesinden sonra lafı çevirmek zorunda kalsa da Kübra budur.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Haklısın ama öyle bir dünya yok ne yazik ki :)

Profesyonel hayatta bu tarz şeyler nadir olur,taraftara iyi gözükmek için transfer olduğu takımı tutardım diyen oyuncu bana hiç sempatik gelmiyor. Bizde Fenerbahçe'ye gol atan oyuncu genelde Fenerbahçeli oluyor, Şener Aşkaroğlu iyi bir Fenerbahçeli Rize'de oynarken bize gol atınca babası evlatlıktan reddetmişti :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.