Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122726 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kübra Siyahdemir,Arslan Ekşi'nin hatrına kullüpte tutuluyor.İşin esası ağrıma gidiyor.Ne de olsa Kübra FENERBAHÇELİ değil,gerçi Arslan'da FENERBAHÇELİ değil ya neyse.

5 ana branşta mücadele eden bütün oyuncular Fenerbahçe li mi ?
Gönlüm hepsinin FENERBAHÇELİ olmasından yana,fakat pek mümkün değil,nedendir bilemiyorum,FENERBAHÇELİ olmayan oyuncuların yaptığı hatalar daha çok gözüme batıyor,ister istemez.

Haklısın ama öyle bir dünya yok ne yazik ki :)

Profesyonel hayatta bu tarz şeyler nadir olur,taraftara iyi gözükmek için transfer olduğu takımı tutardım diyen oyuncu bana hiç sempatik gelmiyor. Bizde Fenerbahçe'ye gol atan oyuncu genelde Fenerbahçeli oluyor, Şener Aşkaroğlu iyi bir Fenerbahçeli Rize'de oynarken bize gol atınca babası evlatlıktan reddetmişti :)

aynen bana da gelmiyor hiç , adı üzerinde ''profosyonel ' 'yahu....
paranın rengi dini imanı ne yazık ki olmaz.
farz edelim kübra Fenerbahçe'li , ee kötü oyuncu ama yinede fenerbahçe'li diye takımda mu tutalım şimdi :)
sahada ne yaptığı bence çok daha önemlidir , birde bizden önceki rakiplerinde bizim ile olan teması bize karşı olan davranışları da önemli benim için

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Kübra Siyahdemir,Arslan Ekşi'nin hatrına kullüpte tutuluyor.İşin esası ağrıma gidiyor.Ne de olsa Kübra FENERBAHÇELİ değil,gerçi Arslan'da FENERBAHÇELİ değil ya neyse.

5 ana branşta mücadele eden bütün oyuncular Fenerbahçe li mi ?
Gönlüm hepsinin FENERBAHÇELİ olmasından yana,fakat pek mümkün değil,nedendir bilemiyorum,FENERBAHÇELİ olmayan oyuncuların yaptığı hatalar daha çok gözüme batıyor,ister istemez.

Haklısın ama öyle bir dünya yok ne yazik ki :)

Profesyonel hayatta bu tarz şeyler nadir olur,taraftara iyi gözükmek için transfer olduğu takımı tutardım diyen oyuncu bana hiç sempatik gelmiyor. Bizde Fenerbahçe'ye gol atan oyuncu genelde Fenerbahçeli oluyor, Şener Aşkaroğlu iyi bir Fenerbahçeli Rize'de oynarken bize gol atınca babası evlatlıktan reddetmişti :)

aynen bana da gelmiyor hiç , adı üzerinde ''profosyonel ' 'yahu....
paranın rengi dini imanı ne yazık ki olmaz.
farz edelim kübra Fenerbahçe'li , ee kötü oyuncu ama yinede fenerbahçe'li diye takımda mu tutalım şimdi :)
sahada ne yaptığı bence çok daha önemlidir , birde bizden önceki rakiplerinde bizim ile olan teması bize karşı olan davranışları da önemli benim için

Sana katılıyorum kardeşim. Bende isterim oynayanlar Fenerbahçe'li olsun ama çok zor hatta imkansız. Fenerbahçe'li diye kötü oyuncuyu takımda tutmak daha fazla zarar verir, onun Fenerbahçe'de olmaması bizim için daha yararlı olur. En son cümlede ise %100 haklısın.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bayanların maçına yetişemedim ama maçı izleyen birkaç dost ile sohbet ettiğimde onlardan aldığım enerji ne yazık ki kötüydü
taraftarlar bayan takımından dolayı mutsuz...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
bayanların maçına yetişemedim ama maçı izleyen birkaç dost ile sohbet ettiğimde onlardan aldığım enerji ne yazık ki kötüydü

İşin içinde Kübra var sanırım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

İşin içinde Kübra var sanırım :)

isim bazında sohbet etmedik ama genel olarak sahadaki enerji ve oyundan kimse memnun değil ..

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Sabri sarıoğlu selçuk şahin kübra siyahdemirin ailelerine ulaşmaya çalışıyorum.Evlatları doğduğunda bu kadar şanslı olmaları için özel birşey yaptılar mı diye sorucam(büyük ihtimal zemzem suyuyla yıkadılar)Neler yaptıklarını öğrenir öğrenmez sayısal loto bayinin yolunu tutucam

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şimdi Selçuk Şahin bahsettiğin kişilerin yanında kraldır. Bu takımın başarılarında öyle veya böyle emeği geçmiş isimdir. Mesela 2005'te Kadıköy'de Galatasaray'ı Nobre'nin kafa golüyle 1 - 0 yenip şampiyonluğu resmen ilan ettiğimiz tarihi maçta sağ kanattan ortayı yapan Selçuk'tur. Yine derbilerde attığı kritik goller vs.

Sabri benim gündemime girmez. Topunun canı cehenneme. Ama Kübra'nın şu takımda kalması için tek bir gerekçe olamaz, aptalca tarafından bile olsa gerekçe diye sunulacak tek madde bulamıyorum.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Erkek voleybol takımımızda pasör bir arkadaş var baya problemli sorun çıkartan bir arkadaş bu.Onun hanımıda işte bizim bayan basketbol takımımızda oynuyor ama sadece lafta oynuyor katkısını geçtim zararı var.Normalde takımda yarım sezon bile kalmaması gereken oyuncu bu sene 3.senesine girdi.Eğer o hanımı takımdan yollarsak eşinin problem çıkarıp takımı yarıyolda bırakma ihtimali olduğundan yabancı sınırlamasınında olduğu yerde bunun şampiyonluğun gitmesine sebep olacağı düşünüldüğünden o hanfendiye katlanılıyor ama neden bu kadar süre alır onu bende bulamadım.Tamam takımda tutmasına tuttunda bu kadar süre ve fırsat niye ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Şimdi Selçuk Şahin bahsettiğin kişilerin yanında kraldır. Bu takımın başarılarında öyle veya böyle emeği geçmiş isimdir. Mesela 2005'te Kadıköy'de Galatasaray'ı Nobre'nin kafa golüyle 1 - 0 yenip şampiyonluğu resmen ilan ettiğimiz tarihi maçta sağ kanattan ortayı yapan Selçuk'tur. Yine derbilerde attığı kritik goller vs.

Sabri benim gündemime girmez. Topunun canı cehenneme. Ama Kübra'nın şu takımda kalması için tek bir gerekçe olamaz, aptalca tarafından bile olsa gerekçe diye sunulacak tek madde bulamıyorum.

abi sabri'yi ben hep güzel anıyorum :)
kendisi sağolsun bizim için çok iyi bir eğlence kaynağı  8) 8)

kesinlikle hakkı ödenmez  ;D ;D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Orası öyle. hEberler'in Sabri konulu videolarını indirip saklarım hep. :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Selçuk'un 2010 yılında Galatasaray'a uzaktan attığı bir gol var unutulmaz bence, o maçtan sonra kalecileri Franco'nun gözlerinin iyi görmediği muhabbetini çıkarmıştı medya. Biz yenince muhakkak bir bahane bulan medyamız var sagolsun. Selçuk Şahin 2004-2005 sezonunda geldi sanırım bize gencecik bir delikanlıyken ve 10 yıldır bu takımda oynuyor hiç bir hocada onu kesmedi hatta ilk 11 de çok forma giydi. Belki yabancı sınırlaması olabilir ama gelen hocaların Selçuk'u takımda tutmasının bir sebebi vardır.
Sabri meselesi ise biz kendi oyuncumuzla neden bu kadar dalga geçmeye çalışırız anlamış değilim, Doğuş dalga geçtiği için yazmadım beraber isimlerini yazdığın için genelleme yaptım.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Abilerim tabiki benden büyüksünüz ben daha 19 yaşında olduğum için 2004leri 2005leri falan pek hatırlamıyorum.Selçuk elbetteki Fenerbahçe formasını giydiği için saygı duymam şart dalga geçmem gibi bişey olamaz zaten haddim değil.Kesinlikle faydası olmuştur o leo francoya attığı golden sonra herkesin nasıl morardığını maç öncesi gs rahat alır diyenlerin sus pus olduğunu bilirim fakat geçen sene benfica maçındada bizi finalden ettiğinide unutamam 

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Selcugun bu takimda yeri yoktur, geldigi gunden beri iki uc mac haric ya vasat ya da negatif yonde takimi etkilemistir. İstanbulspor dan geldigi gunden beri adam dan nefret ediyorum, onun yuzunden Salih gibi genc ve birsey olabilecek oyuncularin onu tikaniyor ayrica. Gsye gol atip her sene sozlesme uzatmasi da baska bir trajik olay....
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Basket maçı konusu Selçuk'a döndü ama Doğuş ben dalga geçmişsin demedim, Selçuk'a Sabri muamalesi yapmak güzel değil bizim oyuncumuz sonuçta. Erik2929 ; Selçuk konusunda çok iyi oyuncu değil katılıyorum ama acımasızca eleştirilmesi iyi değil onun için yazdım. Fenerbahçe formasını haketmeyen o kadar çok oyuncu var ki, Fenerbahçe'mizin formasını giydiği için katlanıyoruz.
Salih iyi bir oyuncu ama kendine bakmıyor.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )
« Yanıtla #134 : 16 Aralık 2013, 13:20:43 »

Kısa bir süre sonra yapılacak anlaşama (bu hafta içinde imzalar atılacakmış) sonucu TKBL nden her hafta bir maç Trt den yayınlanacakmış.

FENERBAHÇE