Bu arada bir anım, Adana'da ilk defa FB Bayan Basket maçına gittiğimde

o zaman Macar Antrenörümüz Ratgeber vardı ve malum Angel ablamla hiç anlaşamıyorlardı. Neyse o dönem Adana Kapalı Spor Salonunda hiç bir Törkiş Polizay ve ÖGG yok, FB otobüsü geldi,
rahatca giriş kapısına gidip Angel ablanın inmesini bekledim :

ama otobüs boşaldı geriye Ratgeber'den başkası kalmadı, adam gitmiyor Angel abla inmiyor

Sonunda Angel abla, ön kapıda bekleyen Ratgeber'i atlatıp arka kapıdan inip ters yönden bagajını almaya gelince hamle yaptım ve peşimden gelen gençlerle Angel'i kuşatınca Antrenör havasını alıp içeri gitmek zorunda kaldı.

Bilahare bilmeden salonun ortasında ikinci sıraya oturup o anda sahada ısınmakta olan Botaş'ı fotoğraflamaya başladım.

Sonra Fenerim sahaya çıkınca onları alkışlamaya başlayınca

Angel ablam ısınma turlarında da Ratgeberi yanına yaklaştırmayıp taktiği yardımcısından dinledi:

Sonra tüm Tribün "Ayağa kalkmayan Fenerli olsun" diye bağırmaya başlayınca artık foto çekme imkanım da kalmadığından, salonun bir köşesinde FB Bençinin arkasında yer aldıklarını farkettiğim canlarımın arasına katılmak üzere güzelim yerimi terkettim.
Sonuç olarak daha 3. çeyrekte Botaş pes etti.
Ancak Botaş seyircisi gürültü yapmakla beraber 3 sezondur asla küfür etmedi rakip takım kızlarına.
Bu salonda geçen sezon devre arasında sigara içmek için dışarı çıkarken Protokol trübünün bitişiğinde oturan Dev biber gazı tüpü taşıyan Törkiş Polizayı görünce nefret ettim herşeyden.
- Burası Kapalı Spor Salonu, orada oturan polis, ona emir verip gönderenler bunun farkında mı?
- Adana Spor salonunda bu güne kadar asla bir kavga olmadı.Neyse Sonuç olarak, Hafta sonu gidip foto ve izlenimlerimle maçı anlatmaya çalışacağım.
Senede bir gün