- Hakemler iyi yönetti diyecektim ama FBTV yayını kestikten sonra netten bulup devamını seyrettiğimde son sette Nevriye'nin perdelemesi esnasında Angel'a
kindarca yaptığı faulü Angel aleyhine vermeleri benim gördüğüm tek hataları oldu.
- Cappy ise bu kadar tecrübesine rağmen, rakibi uyutmuşken onların maçı kazanacaklarına dair bir inançlarının olmadığı ekrandaki oyunlarından belli olduğu dönemde, üstelik hakemler lehimize faul vermiş iken teknik faul yemesini onunla bağdaştıramadım.
- Şebnem Kimyacıoğlu: Kaç sezondur görüyorum, ilk beşte asla başlayamayan bu kız bize geldimi patır patır üçlük atıyor ve bunu
benim bile bilmeme rağmen gerekli tedbir alınamıyor. Nitekim 3. periyotta 3 tane arka arkaya üçlükle bizi teslim aldı. Evet, iddia ediyorum, bugün de Şebnem'e yenildik.
- İşimiz Angel ablamın üçlük atmasına kaldıysa yandık. Yine de maçın son saniyesinde sahamızdan attığı üçlük teselli armağanı oldu, jeneriklikti.
- Bence enseyi karartmaya gerek yok, saha avantajını kaptırsak da biz bunları daha önce de yaşadığımız gibi sahalarında yenerek şampiyonluğu alırız.