Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168862 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Birsel ve Biba bu maçta 7-8 dakika daha fazla oynasa kazanmıştık..Ama kenardaki trene bakan maçı resmen verdi elleriyle..Tabi Birsel yakubu, cappie ve angel da tüy dikti hepsine...hocadan zaten umudum yoktu ama oyuncular da beni utandırdı resmen...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Genel olarak biz hak ediyorduk ama bu seneki performansı ile onlar daha çok hak etmişlerdi.Kadro olarak onlardan daha üstün olmamıza rağmen aradaki coaching farkı sonucu belirledi.Bir de vakit kaybetmeden koç ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.Lİg şampiyonluğu için şansımı artabilir.Sene sonunda ise revizyon şart.

hocam kadro iyi diyoruz da hangi pozisyonda iyiyiz ya...1'den 5'e kadar onların bizden üstün olduğu pozisyonlar daha çok...

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Aynı şeyleri birkaç yıl evvel gs'liler ışıl için söylüyordu.Bugün oynadığı oyun ortada.Birsel öyle hemen harcanacak oyuncu değil.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Valla şu saaten sonra kendi adıma bu takım arka arkaya 3 kez avrupa şampiyonu olsa bugünkü üzüntümü kapatamaz. Bu saatten sonra ne yapsalar boş.

Ne koçlar geldi 1 sene çalıştı gitti şu adam 2 sene boyunca fenerbahçe tarihinin en iyi kadrolarından birini yönetti. Geçen sene elleriyle şampiyonlugu veriyorken Cappie durdurdu..İniguez adını Hayatım boyunca İniguez adını unutmayacağım. Kötü bir koç performansı gördüğümde aklıma ilk bu adam gelecek. Milyonlarca kişinin ah'ını aldı. Birsel dışındaki oyuncuların performanslarını bu adama borçluyuz borçlu..

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Mutfağında her türlü zengin yemek malzemen var teslim ettiğin aşçıya bak sinirim geçmiyo ! neymiş 3 kez final oynamış oynamışta ne yapmış 2 kaybedilen final biri ezeli rakibine bu utanç nasıl geçer bilmiyorum geçmez !

Çevrimdışı exex

• Üye
:D :D :D :D Birsel sana bütün küfürlerimi armagan ediyorum . 

Cappie , Birsel , Esmeral :D Roberto :D :D :D :D :D :D :D

gülücüklerim hepinize evinize dönmeniz için son uyarımdır :)

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
hocam kadro iyi diyoruz da hangi pozisyonda iyiyiz ya...1'den 5'e kadar onların bizden üstün olduğu pozisyonlar daha çok...

Çoğu pozisyonda üstünüz abi.Allah aşkına bu bone denen oyuncu yakubu'dan daha mı iyi veya zellous cappie'den daha mı iyi ? Mesele şu: onların hem hücumda hem savunmada düzeni oturmuş durumda.Onlarda oyuncuları böylesine değerleştiren sistemin etkisi,yani koç etkisi.Bizim iniguez sene başından beri hücum düzenini oturtamadı.Bizim oyuncuların kötü performansından en önemli sebep bu bence.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Allah aşkına oyuncuları çöpe atmayalım.Herkes gergin biliyorum ama yarın yine bu oyuncuların başarılarına sevineceğiz.Kötü oynayanlar vardı evet ama bence sonuna kadar mücadele ettiler.Sezon genelinde takımın kötü olduğunu hepimiz görüyorduk zaten.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Allah aşkına oyuncuları çöpe atmayalım.Herkes gergin biliyorum ama yarın yine bu oyuncuların başarılarına sevineceğiz.Kötü oynayanlar vardı evet ama bence sonuna kadar mücadele ettiler.Sezon genelinde takımın kötü olduğunu hepimiz görüyorduk zaten.
Berat bugun kaybedilen şeyin ÖNEMİ ÇOKTUR...

O yüzden bırakın çöpe atmayı SU İSTESELER verene yazık!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
evet kötü günde olabilir ama birselin formsuzlugunu nasıl acıklayacagız ışıl kendisini yedekleyecek oyuncu bile yokken tüm yüregiyle oynarken nerdeyse tüm macları 40 dakikayla oynarken birselin formsuzlugu nedir nerde hedef maç varsa hepsinde sahadan silindi hayır oyuncuyu  bir iki maçla harcamak gibi bir niyetim yok ama birselin formsuzlugunu kim nasıl acıklayacak

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Gs yeriinde olsam şubeyi kaparım sonra fb es kaza kupayı alıncada biz yoktuk ki derim . Reziller 1tane maç alacaklardı onuda yapamadılar. Gitmiyorum bundan sonra hiç bir bayan basket maçına. Çok ayıp ettiler çok.

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
birsel'in derhal defolup gitmesi lazım oyuncu harcamakla falan alakası yok iki senedir oynadığı iyi maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.ımaçın bir numaralı sorumlusu koçla berebar o. hücumda zaten bir halt yaptığı yok bari savunmada biraz çaba göster ışıl adımını attığı anda geçti her pozisyonda. cappie'ye de teşekkür edilmeli artık. bu kadar bireysel peformansla bir maç kazandırabilir ama sezon kaybettiriyor, roberto zaten koç falan değil aydın uğuz haydar kemal falan olsa bu sene şampiyonduk. bu kadar öküzce bir hücum düzeni kuran bir koça lisans vereni suçlamak lazım tabi en başta. yakubu gibi zeka özürlü bir kadını hücumun temeli yapan aptal bir koçla zıplayabileceğimiz kadar zıplayıp finale kadar geldik ve burda duvara tosladık. emeği geçenlerin başta roberto ve birsel ellerine sağlık ikisini de bir maç daha fenerbahçe armasıyla görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hüvel bakî.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Berat bugun kaybedilen şeyin ÖNEMİ ÇOKTUR...

O yüzden bırakın çöpe atmayı SU İSTESELER verene yazık!

Murat abi sorunların koç kaynaklı olduğunu herkesten önce sen biliyorsun,bugün hangi oyuncu mücadele etmedi yeteri kadar ? Yahu hücumda düzen yok ki ancak zorlama atışlarla sayı buluyoruz,topu içeri bile indiremedik.Cappie'ye ben de kızıyorum mesela sakin kalamadı ama zellous gibi bir tane boş şut bulamıyor ki,aynı şekilde biba öyle.Yani derdimi anlatabildim umarım.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hüvel bakî.

Nisan 1999 - Nisan 2014.

Bir devir kapandı. Bir hanedanlık son buldu.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 18:11:45 Gönderen: Hakan Yaman »