milletin ne adamlığını bırakıyorsun ne birşeyini sen ayıp etmiyorsun ama ben ayıp etmiş oluyorum öyle mi ?
takım kaybedince, dur bakalım hocaya destek olanlara nasıl laf soksam zihniyetiyle her türlü lafı söyleme hakkını kendinizde göreceksiniz ama size gelince burnunuzdan kıl aldırmayacaksınız.
Roberto benim babamın oğlu değil, CASAK da yancılık yapacağına önce okuduğunu idrak etsin, boş boş konuşmasın. Fenerbahçe takımı final kaybediyorsa koçundan oyuncusuna herkes eleştirilir, tartışılır, gerekirse kovulur.
lakin bizde çocuk değiliz kimin hangi lafı hangi amaçla söylediğini biliriz.
Sen çocukmusun değilmisin sen bileceksin...
Ben sana SEN ADAM DEĞİLSİN DEMEDİĞİM sürece seni bağlamaz...Bağlarmı?
Orada açıkladım lakin üstüne alındıysan da sen bilirsin..Orada burada gelip küfür edem bilmemne kurularına lafımızı söyleyemeyecekmiyiz senle bu konuda anlaşamıyoruz diye!
Adammış madammış..Onun da önemi yok PAÇALARINDAN BASİRETSİZLİK akan bir adamı senle tartışmaktan aramız bozuldu...
Hocam hocam demekle mi olur kemal madem burada herkes istediğini söyleyecek neden bu kadar hassassın madem babanmın oğlu değil diyorsun...
Haa sen dersen ki ben üstüme alındım..Bende diyorum gel özelden onun hangi şerefsiz olduğunu da sana yazayım...
CASAK benim yancım değil..Bildiğin burada bir üye...
Ayrıca bugun bu reziiliği yaşan herkes kim varsa canı cehenneme...İsteyen de benim buradan ilişkimi kesebilir...