Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168861 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
milletin ne adamlığını bırakıyorsun ne birşeyini sen ayıp etmiyorsun ama ben ayıp etmiş oluyorum öyle mi ?

takım kaybedince, dur bakalım hocaya destek olanlara nasıl laf soksam zihniyetiyle her türlü lafı söyleme hakkını kendinizde göreceksiniz ama size gelince burnunuzdan kıl aldırmayacaksınız.

Roberto benim babamın oğlu değil, CASAK da yancılık yapacağına önce okuduğunu idrak etsin, boş boş konuşmasın. Fenerbahçe takımı final kaybediyorsa koçundan oyuncusuna herkes eleştirilir, tartışılır, gerekirse kovulur.

lakin bizde çocuk değiliz kimin hangi lafı hangi amaçla söylediğini biliriz.

Sen çocukmusun değilmisin sen bileceksin...

Ben sana SEN ADAM DEĞİLSİN DEMEDİĞİM sürece seni bağlamaz...Bağlarmı?

Orada açıkladım lakin üstüne alındıysan da sen bilirsin..Orada burada gelip küfür edem bilmemne kurularına lafımızı söyleyemeyecekmiyiz senle bu konuda anlaşamıyoruz diye!

Adammış madammış..Onun da önemi yok PAÇALARINDAN BASİRETSİZLİK akan bir adamı senle tartışmaktan aramız bozuldu...

Hocam hocam demekle mi olur kemal madem burada herkes istediğini söyleyecek neden bu kadar hassassın madem babanmın oğlu değil diyorsun...

Haa sen dersen ki ben üstüme alındım..Bende diyorum gel özelden onun hangi şerefsiz olduğunu da sana yazayım...

CASAK benim yancım değil..Bildiğin burada bir üye...

Ayrıca bugun bu reziiliği yaşan herkes kim varsa canı cehenneme...İsteyen de benim buradan ilişkimi kesebilir...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Üzülerek söylüyorum ki  Galatasay haketti ve kazandı. Ummc yi sahadan silerek saf dışı bıraktılar. Bize karşı da, dar rotasyonlarına rağmen baştan sona kontrollerinde götürdükleri maçı hakaderek kazandılar. Ben kesinlikle oyuncularımızda hata bulmuyorum, aksine hepsi iyi niyetle canla başla mücadele ettiler. Tamamen koçun sisteminin eseri.  Yakubu+Q+Nevin+Matoviç=6 sayı. Penny ayrıldıktan sonra dış şut tehdidimiz kalmadı içerden yok, dışarıdan yok. oyuna müdahale edecek koç hiç yok. angel ve cappie nin bire birlerine kalıyoruz. en can alıcı noktada şebnem hançeri sırtımıza sapladı. biz yıllardır alt yapılarda şampiyonluklara ambargo koyuyoruz bana bir tane oyuncu söyleyebilir misiniz? Koçta biraz gurur varsa Rusya'dan direk İspanya bileti alsın.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı balanced

• Üye
2010-2011 Sezonu Taurasi darbesine rağmen namağlup gidip kupayı alabilecek bir kadromuz varken çeyrek finalde yatırımı kısan Spartak'a elenip F4 e kalamamak..

2011-2012 Sezonu namağlup gidip f8'de grubun son maçında İstanbul'da kısıtılı kadrolu Rivas'ı yenemeyip kendi sahamızda oynayacağımız finale kalamamak..

2012-2013 Sezonu bütçe artırıp final oynayıp silik bir oyunla kupayı kazanamamak..Hadi bu olabilir dedik final geldi..

2013-2014 Sezonu son yılların en geniş kadrosuyla yine namağlup(3.kez oldu) gelip senden 2 kat düşük bütçeli rakibine kupayı vermek ..

İşte bütçeyi arttırdığımız son 4 sezonun özeti..Başarı ve gidişat büyük ama bitirişler hep hüsran ..

Bu günleri de görecekmişiz vardır bir hayır..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Sen çocukmusun değilmisin sen bileceksin...

Ben sana SEN ADAM DEĞİLSİN DEMEDİĞİM sürece seni bağlamaz...Bağlarmı?

Orada açıkladım lakin üstüne alındıysan da sen bilirsin..Orada burada gelip küfür edem bilmemne kurularına lafımızı söyleyemeyecekmiyiz senle bu konuda anlaşamıyoruz diye!

Adammış madammış..Onun da önemi yok PAÇALARINDAN BASİRETSİZLİK akan bir adamı senle tartışmaktan aramız bozuldu...

Hocam hocam demekle mi olur kemal madem burada herkes istediğini söyleyecek neden bu kadar hassassın madem babanmın oğlu değil diyorsun...

burada herkes istediğini söyleyemez yok öyle dava onu nerden çıkartıyorsun ?

sen hariç 50 tane adam koçu eleştiriyor, kimseye bir bok demeyip sana diyorsam, sende kendine bakacaksın, herhalde sadece ben rahatsızım sanıyorsun, CASAK gibi 1 tanesi alkışlar seni, en az 10 tanesini üslubundan rahatsız olur, ben isim falan vermem, gerekirse de veririm, onlarda gelsin yazsın rahatsızlıklarını, Don Kişot'luk yapamam bundan sonra.

ayrıca hala sana saygımdan bazı laflarını yutuyorum yoksa çocukluk ve adamlık üstüne söyleyecek çok lafım var.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 18:46:06 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Onu diyen sensin...Ben sana ne çocuksun..Ne adamsın dedim..Bunları diyen sen olduğun için bana bu konuda söyleyeceğin bişey yok...

Koskoca Fenerbahçe forumuda ADAM DEĞİLMİŞ ten cidden ne kadar rahatsız olan varmış...

Bundan sonra bana saygı duyma..Saygı dediğin zaten lafla olan bişey değil...

HaBaBaM GüM GüM GüM

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
sende bundan sonra benim yönetici olduğum forumda olma madem öyle kapı orada buyur ..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
sende bundan sonra benim yönetici olduğum forumda olma madem öyle kapı orada buyur ..

Ben zaten senin için burada değilim...

« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 18:50:09 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
benim için burdasın demedim ;
benim olduğum yerde mümkünse olma dedim uzatmanın anlamı yok ..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Uzatılacak bişey yok zaten

KENDİ şahsına 1 hakaret olmadan beni itham eden sensin..Ben değilim...Hani yapsam cidden özür dilemesini de bilirim...
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
ben son sözümü söyledim, gereken yapılır, kimsenin özrüne ihtiyacım yok ..

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
ben son sözümü söyledim, gereken yapılır, kimsenin özrüne ihtiyacım yok ..

böyle birinin yönetici olduğu sitede zaten durulmaz gibime geliyor...
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
böyle birinin yönetici olduğu sitede zaten durulmaz gibime geliyor...

durma zaten ..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hathat ;

ne zamandır takip ediyorsun bu forumu ? burada durulmaması için ne sebep var çok merak ettim . kimse incinmesin diye tek tek oturup bütün mesajlarda edilen küfürleri siliyorum ve kimseyi de uyarmıyorum , nasıl durulmuyor muş bu forumda çok merak ettim

cidden soruyorum bu soruyu -

Kemal ile Murat muhabbetine araya girmek istemedim , aralarında hallederler ama yıllardır forum ortamlarını takip ederim ama o tarz ikili muhabbetin sonu kesinlikle iyi bitmez zaten bitmedi ..
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 19:05:50 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gunah kecisi olarak ben secilmisim.Bana orda bos bos konusmasin okudugunu anlamiyor diyenler asil ya okudugunu anlayamamis yada anlamak istememis.Benim bir sonraki yorumumdada belirttigim gibi ben usluba dogru demedim uslupla ilgili agzimi bile acmadim.Benim orda kastim ana fikirdir dusuncedir.Bunu anlamadan beni yancilikla suclayanlarin yaptigi sey maglubiyetin ofkesini gelip burda birinin ustune kusmaya calismaktir.Ama sunu herkes bilsin kimsede beni burda yasca kucugum diye samaroglani yerine koyamaz izinde vermem.Gidin baska yerde atin stresinizi benim uzerime oynamayin.Forum sizin olabilir ama allahin adaleti yukarda.Bi insanin ahini almak kotu biseydir
kimse kimseyi şamar oğlanı yerine koymaz ,ben sana lan dedim sonra hatalı olduğumu fark edip özür diledim - doğru muyum ?

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
hathat ;

ne zamandır takip ediyorsun bu forumu ? burada durulmaması için ne sebep var çok merak ettim . kimse incinmesin diye tek tek oturup bütün mesajlarda edilen küfürleri siliyorum ve kimseyi de uyarmıyorum , nasıl durulmuyor muş bu forumda çok merak ettim

cidden soruyorum bu soruyu -

Kemal ile Murat muhabbetine araya girmek istemedim , aralarında hallederler ama yıllardır forum ortamlarını takip ederim ama o tarz ikili muhabbetin sonu kesinlikle iyi bitmez zaten bitmedi ..

kısaca bir site yöneticisi tartışma ortamında ateşe barutla gitmemeli
Gidiyorsa o sitede benzer yanlış tartışmalarla konular amacından aşmaya devam edecektir
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...