Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168856 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
kimse kimseyi şamar oğlanı yerine koymaz ,ben sana lan dedim sonra hatalı olduğumu fark edip özür diledim - doğru muyum ?

Keşke herkes senin gibi bir yönetici profili sergilese
Site değerine değer katar
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

kısaca bir site yöneticisi tartışma ortamında ateşe barutla gitmemeli
Gidiyorsa o sitede benzer yanlış tartışmalarla konular amacından aşmaya devam edecektir

hepimiz insanız yönetici üye fark etmeden hepimiz hata yapıyoruz ki bu son derece doğal .
Kemal ve Murat yıllardır birbirilerini tanırlar hem fenerbasketten hem derinnba den yani öyle veya bir hukukları var.
yenilgi sebebiyle herkes üzgün ve gergin o yüzden atalarımızın dedikleri gibi '' yaralı parmağa işememek '' lazım ama yapamadık , kemal de yapmadı murat da yapmadı , hep söyleyim yazışmak zordur. mimik yok niyetler yanlış anlaşılabilir
uzatmak iyi değil ikiside benim sevdiğim insan söyledim bi çıkıp hava almak lazım
sonra yine kavga etmeye devam edilebilir :) :)

edit : bütün yönetici ve moderatörlere ben kefilim ;) dediğim gibi aralarındaki hukuka göre olan bir hoş olmayan tartışmadır.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 19:18:22 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bu tarz tartışmalar sürekli olmaz zaten, Çoğu arkadaşımız tartışırken, bu şekilde olmamalı dendiğinde hemen konuyu kapatıyorlar,zaten forum kurallarına riayet eden üyelerimiz var. Murat ve Kemal ikisi de akıllı insanlar onun için kimse araya girmedi,bir anlık gerginlikleri olayları yanlış anlamalarına sebep oldu sanırım.
Bu söylediklerimden diğer üyelerle ilgili yanlış anlaşılma olmaz umarım.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 19:14:29 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok arkadaşlar
herkes üzgün
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ulan Roberto musun nesin senin yüzünden gül gibi foruma olan oldu  :) :)
seni ben bi yakalarsam havalimanından hesabını sorarım ...

abi şunu bilirim şunu söylerim özcan
sidik kıvamında giden tartışmaların sonu gelmez.
sidik zamanla kalınlaşır kaka olur
burada da olan bu oldu ne yazık ki
yoksa robertoya sokayım sizlere birşey olmasın

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Canerrrrrrr koyduk muuuuuuuuuuuu

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bayan basketbolu ile ilgili aylardır yorum yapmıyorum,yine yorum yapmayacağım,gerçi yorum yapacak birşey yok ya neyse.Ben bugün en çok bu forumda bu şubenin nazını çeken 'Hakan Yaman' Gürol Hocam,Cem Abim,Murat Hocam ve Kemal abi için üzüldüm,gerçekten bu şubenin nazını çok çektiler,zaten maç yorumlarında en çok burada ismini yazdığım abilerin yorumları olur.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 19:35:57 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Stattakilerin bile kafası bu maçta kalmış o kadar belli ki. Çok üzüldük çok.

Normalde maç izlerken yerinde duramayan ben gollerde bile hareket etmediğimi farkettim. Gs kaybetse bu maçı bizim kadar üzülmezlerdi de kaç yıllık emeğin üzerine şu kupayı ellerimizle vermemiz çok koydu be

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
erkekleri de yenmiş ksk 4'te 4 yaptılar bize bravo valla

Çevrimdışı bugra

• Üye
Koç rezalet uzun uzun yorumumu sonra yaparım ama bunun dışında Angel ve Vera'da bence final sendromu var.

Cappie geçe sezon ve bu sezon gs'ye karşı inanılmaz maçlar oynadı ama en iyi dönemi geçeli baya oluyor, seneye onun da gitmesi lazım. Yabancı kadrosunda ciddi revizsyon şart, ama öncelikle ligi kurtarmak istiyorsak playoff'ları başka koçla oynamamız lazım. Bu Roberto ile süpürülürüz gibi duruyor.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Nasta nın iyi yaptığı çok şey var tam bi takım oyuncusu.. Her maç istikrarlı bi şekilde birşey bekliyebiliriz fakat ona biraz daha fazlasını ver dersek tıkanırız işte. Çok fazla yük kaldırabilecek bi oyuncu değil ki zaten hırslı bir oyuncuda değil takıma liderlik yapıyım şutu ben atıyım derdinde değil, etliye sütlüyel karışmaz blogunu yapar ayaklarını kurar 3lüğünü atar daha fazlasını bekleyemeyiz. Zaten daha fazlasını yapabilecek kaç tane Avrupalı oyuncu var ki

Bizim bugüne kadar fark yaratabildiğimiz 2 ve 3 numaralardan artık ciddi ciddi katkı alamamaya başladık. Angel ve Cappie için artık yolun sonu geldi gibi görünüyor. Gerçe çok oyuncumuz için geldi ya neyse daha sonra konuşulur bunlar daha zamanı var
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 20:04:31 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Fenerbahçe'min TV'dan yayınlanan her branş karşılaşmasını evde tek başına küfür/kafir seyreden biri olarak bu maçta kılım kıpırdamadı.
Hatta Masa tenisi maçında kısa süre sonra önce sesi kestim, sonra kanal değiştirdim:
Daha maçların başında, maçın sonu hakkında fikir sahibi olmak artık canımı sıkıyor; "Kime malum olurmuş?" diye sorgulanmaya müstehak bir durum.
"Tecrübe" diyerek kendimi teselli ediyorum..
Netekim daha maç öncesi görüntülerde yüzü gülen bir oyuncu göremeyince tamam dedim, yenildik, fazla sinirlenip kediyi korkutma.
Hoş o da alıştı artık bu duruma.

Neyse, maça gelelim.

Ne dediysek o: Biz yine Şebnem Kimyacıoğlu'na yenildik.
Şunu da ekleyim: GOB, gruptaki maçta 2 sayı önde iken ve faul kendi lehlerine verilmesine rağmen Teknik faul yemeseydi biz bu gün 4. idik.

Maçtan önce Ekrem Memnun'un demecine rastladım, "Artık söz oyuncularımda, Koç olmasa da olur hatta hakemler olmasa da olur son sözü onlar söyleyecek"
Evet, EKA maçı kahramanlarından Alba ve Zellous'u etkisiz hale getirdik ama 3 sene önce ben dahil "Işıl sayı attı" diye dalga geçtiğimiz bağyan maçın başında, Şebnem de maçın sonunda  bizi sürklase etti. İlk çeyrek Eka tarifesine maruz kaldık, sonra da uğraş dur..

Tekerlek kırıldı:

- Cappy abla'ya bu güne kadar olan hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki iş hayatında başarılar dilerim: Bitime 3 dakika kala 2 sayı geride iken ve kaptığı top neticesi ikiye bir hücumda bencillik etmeyip, ille ben atacağım deyip kaçıracağına pas verse şu anda farklı şey konuşuyor olabilirdik belkide.
Üzgünüm, sezon sonunda şampiyon olsak dahi kontratını fesh ediyorum.

- Yakubu: Son derece iyiniyetli, FB ortamını sevdi biz de onu sevdik ama pota altında kaçırdığı çok sayıda boş atış seyircilerinin ömründen çok şey aldı götürdü. Netice ve talep: Kontrat feshi için sezon sonu beklene.

- Matoviç: Sakatlığının tam geçmediğini söylemişti Koç. Belki iğne ile oynatıldı, bilemiyorum. Ancak, artık olmuyor. Sezon sonu vedalaşma zamanı.

- Q ve Nevlin: Kalmalı, alternatifleri yok. Ancak, tam hatırlayamadım şimdi ama Kaski oyuncusu Latoya Sanders sanki devşirme denildi diye aklımda kalmış.
Tabi TKBL sitesinde doğum tarihi dışında "Hayatı sanatı Eserleri" konusunda bilgi yok, olmaması gerektiği gibi. Bilemedim şimdi.

- Birsel ve Meral: Alternatifleri yok. Olcay henüz yeterli değil ama ilerde olacak, bırakılmamalı.

- Biba: Lig lisansının Matoviç lehine iptali büyük hata idi. Kalmalı.

- Angel: Atlanta Dream'i iki kere WNBA finaline tek başına taşıyan oyuncu. Tekrarlayım, bu oyuncu ile zıtlaşan Antrenörü Meadows'un maaşına zam yapılıp işine son verildi.
Geldiğinden bu yana Fenerbahçemizi bu günlere taşıyan yıldız.
Hele hele bize ilk geldiğinde serbest atışlarındaki kötü oranını %89'a çıkarması ve ara sıra 3'lük isabet kaydetmesi, savunması ile, top çalması ile şu aşamada "Paranın satın alabileceği en iyi oyuncu" ünvanını haketmektedir, işte EKA'nın milyonluk Donkey'lerinin düştüğü durumları görünce.

- Bu takımda istediğim oyuncu Çin'de imiş: Maya Moore, Cappy'nin yerine.

- Kısıtlama olmasa bir de Whalen'i isterdim tabi.

Gerisini de FB'li yetkililer düşünsün, benden bu kadar, yoruldum, bu gün mesajı gönderdiğim an itibariyle 3. kaybettiğimiz kupa..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Şanslar eşit. İddia olsam yarım sayı bile handikap vermem. İlla birisini yarım adım öne çıkaracak olursam da, maalesef bu Galatasaray olur.

:(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ben Galatasaray klübü yerinde olsam Bayan Basketbol şubesini kapatırım cidden kapatırım . zirvede tepede kapatırım . bu bütçe ile Işıl ile adamlar avrupa nın 1nci kupasını aldı daha doğrusu onlar almadı biz hediye ettik... :(
Hakan abinin dediği gibi bu maç büyük bir yıkım olacak. belli etmiyorum ama şu anda spor namına bir şeyden zevk alamaz hale geldim :(
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 20:13:15 Gönderen: Cem Ağrak »

gurol1967

• Ziyaretçi
ben Galatasaray klübü yerinde olsam Bayan Basketbol şubesini kapatırım cidden kapatırım . zirvede tepede kapatırım . bu bütçe ile Işıl ile adamlar avrupa nın 1nci kupasını aldı daha doğrusu onlar almadı biz hediye ettik... :(
Hakan abinin dediği gibi bu maç büyük bir yıkım olacak. belli etmiyorum ama şu anda spor namına bir şeyden zevk alamaz hale geldim :(

Aynen abicim.
Artı daha önce de 2.kupayı da aldılar.
Daha ne derim kapatırdım ben de.