Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168862 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
Korktugum basima geldi buyuk yikim
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
1- bazı klavye delikanlıları var çok ağır konuşurdum da 1-2 kişiye dua etsinler.
2- buradaki hesabını twitter'da görmeye kalkıp, twitter'dan buradaki insanlarla ilgili tuhaf cümleler kullananlar var.

ya birazcık erkek olacaklar orada yazdıklarını burada da delikanlı gibi yazacaklar ya da sonsuza kadar susacaklar.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Cappie'ye yazılanlara sadece gülerim. Ivana  , Yacoubou ve daha niceleri varken.. Pota altı oyuncumuz olmadığı için ....... şampiyonluk verdi.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 18:16:25 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
hakan hocam hatırlarmısın gecen seneydi yarı final macında birselin bitikliğini görüp bunun bir hal caresini bulmalıyız demiştin görülen o ki birsel tamamen kendini bitirmiş bir şeyler yapmaya çalışıyor lakin her hamlesi daha büyük bir facia ya dönüyor rakibimiz bütce düşüklüğüne giderken sevinmeyin demiştin ne kadarda haklıymışsın

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Koç değişsin
cappie ve matoviç yerine verimli olabilecek yeni oyuncular alınsın kafi

Çok büyük revizyona gerek yok

Olcay Birselden fazla değer görsün
belli bir taktik disipline sahip olalım
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

Çoğu pozisyonda üstünüz abi.Allah aşkına bu bone denen oyuncu yakubu'dan daha mı iyi veya zellous cappie'den daha mı iyi ? Mesele şu: onların hem hücumda hem savunmada düzeni oturmuş durumda.Onlarda oyuncuları böylesine değerleştiren sistemin etkisi,yani koç etkisi.Bizim iniguez sene başından beri hücum düzenini oturtamadı.Bizim oyuncuların kötü performansından en önemli sebep bu bence.

Valla bone'nun bitiriciliği Yakubu'dan iyi...Ayrıca bu takım kaç senedir yan yana oynuyor..sistem yoksa bu hücum düzeni oturmamışsa diyecek bir şeyyok..Ama bizim takımda paylaşma denen bir şey yok ki..Sadece biba adamını geçip asist yapmayı düşündü..Yarı final maçı da böyleydi...Bütün hepsi yıldız modunda....maşallah burunları kaf dağındaydı indirdiler... Başka takıma karşı olsa önemli değildi ama Galatasaray'a karşı alınan bu  yenilgi kulüp tarihinde lekedir...100 yıl değil 1000 yıl geçse adamlar koyduk mu dediklerinde başımız öne eğilecek..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
vallaha dalga geçtiğimiz ışıl bugun bizimle dalga geçti
:( :( :(

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İbn-i Haldun'un Mukaddime isimli dev bir eseri vardır ama çoğunluk ilk cildi dışında okumamıştır; bende bu çoğunluktan birisiyim. Dünyanın bilinen ilk sosyoloji kitabıdır. Özellikle batıda tesiri azim olmuştur. Orda kurum ve devletler için şöyle der: "Devletler de insanlar gibidir. Doğarlar, yaşarlar, ölürler. Ebediyete kalacak devlet yoktur."

Nisan 1999'da "yenilmez" denilen Galatasaray'ın elinden aldığımız kupayla doğan hanedanlık; büyüdü, gelişti, kök saldı, yaşlandı, güçten, kuvveten düştü ve nihayet bu akşam Ekaterinburg'da son nefesini verdi.

Bir devir kapandı; başka bir devir başladı. Ligi almak vs bu gerçeği değiştirmez.  Osmanlı Viyana bozgunundan sonra 250 sene can çekişti; ama aslında hanedanlığın bittiği an 2. Viyana bozgunudur.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Gerçekten büyük yıkım ve hayal kırıklığı yaşadık,hepimize geçmiş olsun...
Lakin objektif bakarsak çok büyük sürpriz değildi bu sonuç,kötü oynuyorduk,bireysel oyuncu kaliteleri ile bir yerlere geldik.Geçen seneki finalden sonra hep böyle oldu.Lakin bu kötü oyunu görüp müdahale etmeyen şube yönetimi gözümde 1 numaralı suçludur.Tırnakarımızla kazıya kazıya geldiğimiz noktayı bir anda kaybettik malesef,tarifi yok...
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Yakubu,Ivana,Cappie ve Birsel miladını doldurmuş oyuncular.
Işıl'ı bir gram sevmiyorum, Birsel'e nasıl oynanması gerektiğini öğretti bugün :(
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Cappie gitmeli çünkü artık basketbol onun için ikinci planda, iş hayatı onun için daha önce geliyor..Basketbola aç Chicagolu kız yok artık bunu kabul etmeliyiz ki ben kendisini çok severim ama gerçek bu...
Angel her şartta kalmalı, çünkü iyisi kötüsü mücadele eder Angel...
ama diğer yabancıların hepsi, Q hariç, yollar ayrılmalı... 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Burada Klavye delikanlısı falan yazacak olan senmisin Kemal...

Ben yazdım evet...

Ben yazsam seni İMA etsem yazarım...Ayrıca dediğim gibi..Buradaki insanlara bakma yaz bakalım..Erkek delikanlı falan bunlar nasıl kavramlarmış göreli ama önce oku ne yazmışım...

Murat kaya‏@Muratkara31  ·
Ben burada defalarca yazdım...Ekimden beri yazıyorum..Yazmam daha..Bu koçtan bir Bok olmaz! Olmaz diye diye KEZBAN ilan ettiler beni!

SEN BENA KEZBAN dedin mi İlan ettinmi...

Varan iki...

Murat kaya ‏@Muratkara31  · 34m 
Oldumu? Allah Aşkına oldumu? Utandınızmı? Benim HAYATIMIN yarısı Bayan basketbolla geçti.Hayatında wnba İZLEMEMİŞ arkadaşlar sövdü saydı!

Sen bana sövdün mü...

Evet işte bunu bana atılan hangi Mesaja yazdığıma bak...

İsim vermiyorum zaten it oğlu itin teki...

Sen ne b....sun ZİBİDİ koskoca Fenerbahçe koçuna laf atıyorsun!

Sen adammısın P... 16-16 YAPAN adama sallıyorsun M..lmısın?

Kemal...

Ayıp ettin Ayıp...Bundan sonra madem Adam değiliz.Ona göre davran!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
https://twitter.com/isilalben10/status/455362720452186112 Küfür edeceğim ama zor tutuyorum kendimi.

Abi ışıl'a kızmayacaksın, avrupa'nın en büyük kupasını rüyasında göremezdi kazandı...sorun o dili ona çıkartma fırsatı verenler esas...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Kemal...
Ayıp ettin Ayıp...Bundan sonra madem Adam değiliz.Ona göre davran!

milletin ne adamlığını bırakıyorsun ne birşeyini sen ayıp etmiyorsun ama ben ayıp etmiş oluyorum öyle mi ?

takım kaybedince, dur bakalım hocaya destek olanlara nasıl laf soksam zihniyetiyle her türlü lafı söyleme hakkını kendinizde göreceksiniz ama size gelince burnunuzdan kıl aldırmayacaksınız.

Roberto benim babamın oğlu değil, CASAK da yancılık yapacağına önce okuduğunu idrak etsin, boş boş konuşmasın. Fenerbahçe takımı final kaybediyorsa koçundan oyuncusuna herkes eleştirilir, tartışılır, gerekirse kovulur.

lakin bizde çocuk değiliz kimin hangi lafı hangi amaçla söylediğini biliriz.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Kupa töreninde, hepsi kupayı kaldırmadan önce resim çektirdi, çok büyük gönderme yaptılar :(
Bunu bize yaşatan tüm oyuncular gitse üzülmem.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.