Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 168855 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bu takım herşeyden önce takım olgusunu kaybetti,en başta Cappie olmak üzere ahıra çevirdiler kulübü. Bugüne kadar sustum bir şey demedim ama resmen istediği gibi at koşturuyor bu sezon başından beri. Sezon başından beri Amerika'dan gelen tayfasıyla ilgilenmekten oyununa bakmaz oldu. Hatta daha da beteri onları takımın kamp yaptığı otele bile götürdü,bunlar önemli detaylar takımı takım olmaktan çıkaran detaylar ..Bunlara izin verenler daha da suçludur gözümde .Maçlardan bir gece önce arkadaşlarının paylaştığı nargileli ,alkollü ortamları her şeyi görmezden geldik. Ama buraya kadar ,artık basketbolu bırakıp moda ile gece hayatıyla uğraşabilir. Zira bizde hal bırakmadılar
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • BeratAkbaba
Abi en kötü bu sene şampiyonluğu veririz,rekabet devam eder.Şampiyonluğu vermek basit birşeymiş gibi demek istemiyorum tabi ki onun da önemi büyük fakat bence bu olay başkanı daha da hırslandırır,yatırım artarak devam eder.İlerleyen senelerde mutlaka biz de alırız bu kupayı.Tabi bu senekinin önemi büyüktü fakat hatalarımızın bedelini ödedik malesef :(
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Galatasarayın kısaları bu kadar yetenek yoksunu iken, içerden lyttle yardırırken neden alan savunması icin bu kadar bekledik inanılır gibi değil abi.

Rezillik resmen

alan savunmasına 3.ceyregin son 3-4 hücumunda gectik ve o süreden sonra galatasaray sayı bulmada inanılmaz zorlandı, hatta sebnemin cok ekstra üclükleri olmasa kupayı biz almıs olurduk.

Bunu okuyamamıs olması kabul edilebilir değil.

ve yakubu ısrarı. Angela cizilen tek bir hücum var mı bu takımda. Kızı ileri geri kosturup faul aldırmadan önce hatırlamıyoruz bile.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 20:29:57 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Takimin iki senedir namaglup bicimde, finallere ciktigi ve sadece final maclarini kaybettigi dile getiriliyor.  UMMC'den 50 sayi fark yiyebilirler ama bir Avrupa Kupasi finalinde Galatasaray'a, hem de bu kadar kotu bir oyun ile kaybetme luksu yoktur.  Kimse meseleye iyimser yaklasmaya calismasin.  Galatasaray'a karsi boyle hayati bir maci kaybettigin an, degil 2 sene, 100 sene de namaglup olsan, ben yine de ustunu cizerim bunun. 

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
etmeyin eylemeyin abi ne şube kapatması evet içim kan aglıyor evet finali ezeli rakibimize kaptırdık hani deselerki ölmekmi yoksa ezeli rakibe avrupa finalinde yenilmekmi deseler terreddütsüz ölüm derim ama neyleyimki bunuda yaşamak varmış yeminlen beynimden enseme dogru bir sancı yürüyorki anlatamam türkiye kupası macında izlediğim maçta o kadar ruhsuz ve vurdumduymaz oyunlarını görünce lig şampiyonlugununda tehlikede oldugunu anladıgımdan ittibaren birileri bir müdahale eder deyip bekledim  ama görülen o ki lig de gitti gider ama her zaman biz bitti demeden bu hesap bitmez ve sakin olup bu acıyı hazmetmek ten başka çaremiz yok yunus emrenin bir dizesiyle bitiriyim HER DEM YENİDEN DOGARIZ BİZDEN KİM USANASI....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Takimin iki senedir namaglup bicimde, finallere ciktigi ve sadece final maclarini kaybettigi dile getiriliyor.  UMMC'den 50 sayi fark yiyebilirler ama bir Avrupa Kupasi finalinde Galatasaray'a, hem de bu kadar kotu bir oyun ile kaybetme luksu yoktur.  Kimse meseleye iyimser yaklasmaya calismasin.  Galatasaray'a karsi boyle hayati bir maci kaybettigin an, degil 2 sene, 100 sene de namaglup olsan, ben yine de ustunu cizerim bunun. 

Besim şu izahatından sonra bu maç topiğine kilit vurmak lazım :)

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Ben ligi alacağımızı düşünüyorum
hee ne anlam ifade eder orası ayrı

Bursaya kaptırdıgımız sampiyonluk gibi koydu valla, öyle böyle değil.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2014, 20:31:48 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Gsliler 10 yıldır şubeyi kapatalım diyorlar,şimdi biz başladık.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
biz niye şubeyi kapatıyoruz ki adamlar kapatmalı :)

Çevrimdışı organik

• Üye
  • Yer: Kadıköy
Forumda ki karamsarlık bütün branşlara yansıdı

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Unuttuğum bir şeyi ekleyeyim:

- Kübra: Seneye Voleybol veya masa tenisi takımına gönderilsin, işsiz kalmasın.

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Unuttuğum bir şeyi ekleyeyim:

- Kübra: Seneye Voleybol veya masa tenisi takımına gönderilsin, işsiz kalmasın.

:)
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
İçime öküz oturdu...Hiç umudum yoktu zaten ama belki dedim
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı BeratAkbaba

• Üye
    • BeratAkbaba
Koç için sene sonu beklenecek mi ben onu merak ediyorum.
#12 Damir Mrsiç

Çevrimdışı exex

• Üye
Aklımda deli sorular , koç böyle diyemi Birsel , Cappie , İvana böyle ? Yoksa onlar böyle diyemi koç öyle ?

en iyisi hepsini yollayalım , en fazla 2 sene Şampiyon olamayız genç oyuncular tecrübelenincce 7 8 sene daha gider o kadro . 2 sene nadas a bırakalım şubeyi ,yatırımıda düşürmüş oluruz . Biba , Angel ,Q, Nasta!!!  kalsa kafi. Tugçe vs. oynasın