Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169022 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Ne zaman Cappy  birsel'in yerine geçti,denge değişti.Koçun geçen sene play-off öncesi ile bu sene arasında dağlar kadar fark var.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı tecessus

• Üye
inanıyorum ki, eğer finale kalırsak, cappie o maçta yüksek yüzdeyle maçı bize getirecek.
takımın zayıf halkası olarak düşünsem de, bu seviye ve hedefte bizim oyuncumuz olmadığını düşünsem de, final onun olacak.
mesele şu maçı eksiksiz atlatmak.

bugün avrupa'nın en overrated oyuncusu Alba'nın yılda bir kere olacak şekilde her attığı girdi. Cappie Alba dan kat kat iyi oyuncu ve elbet onun da sırası gelecek
Fenerbahçe

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Eğer şu takıma elenip finali oynayamazsak çok ama çok ayıp etmiş oluruz.Daha fazlasını yazmak istemedim.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Koskoca 20 dakikada potaya giden oyuncu yok şaka gibi.
Dış şut , post up hikaye , potaya gitmeyen takım görmek beni çıldırtıyor.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Lise takımlarının yapmayacağı hataları yapıyoruz.
Saçma sapan hatalarımız olmasa çok rahat 10+farkla önde olacağımız devrede 2 sayı farkla tamamlıyoruz.
...

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
Cappie hizina yetisemeyecek oyunculara karsi potaya gitmeyi hic dusunmuyor. Kendi tercihi/tembelligi mi yoksa kocun istegi mi bilemiyorum.

Ayrica her kalipli oyuncu iyi sirti donuk oynayacak degil, Isabelle de bunun en iyi ornegi. Sirti donuk teke teklerdeki yuzdesini cikarsa birileri korkunc bir tablo cikar ortaya. Aksine pick and roll oyunlarinda goruntusunden beklenmeyecek sekilde ayaklari cok hizli ve potaya net devrilebiliyor ama bunu cok az kullaniyoruz.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Angel McCouhgtry 8 sayı-6 ribaunt
Isabelle Yacoubou 5 sayı-3 ribaunt
Agniezka Biba 5 sayı-1 ribaunt
Birsel Vardarlı 3 sayı
Anastasiya Verameyenka 3 sayı-2 ribaunt
Ivana Matovic 2 sayı-2 ribaunt
Cappy Pondexter 0 sayı-5 asist-3 ribaunt
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı afat

rakip cok kalipli degil yakubu olmaz ise cek verayi 5e angel 4 yap yada nevlin vera yap ayiptir ya yakubunun sacma sapan turnikeleriyle mi ugrasicaz. holignsworth niye oynamiyor zaten onuda anlamadim ribaund alir en azindan. yakubu box-out yapiyor yapabilse ucluk cizgisinin oraya goturecek rakibi ortaya dusen topuda baskasi aliyor topa gore box - out yapsana .

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
kabus bu değil, elensek Gs güle oynaya şampiyon olur, bizim için büyük rezalet..
kazansak bu oyunla finalde ne yaparız, bir de gs'ye kaybedersek daha büyük rezalet olur...
Hadi bu maça özgü kötü oynuyoruz desem yok, zaten burada bir tane düzgün maç oynamadık...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
bizim bu sezon iyi oynadığımız bir maç hatırlayan var mı?

• Üye
  • Andrew Goudelock
bizim bu sezon iyi oynadığımız bir maç hatırlayan var mı?
Galatasaray'ı evimizde yendiğimiz maç..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
rakip cok kalipli degil yakubu olmaz ise cek verayi 5e angel 4 yap yada nevlin vera yap ayiptir ya yakubunun sacma sapan turnikeleriyle mi ugrasicaz. holignsworth niye oynamiyor zaten onuda anlamadim ribaund alir en azindan. yakubu box-out yapiyor yapabilse ucluk cizgisinin oraya goturecek rakibi ortaya dusen topuda baskasi aliyor topa gore box - out yapsana .
Q sakat.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Nasta başta olmak üzere takımın yüzünde bi gerginlik,bi isteksizlik sezen bi tek ben miyim ?
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Birisi murat i çağırsin :) :)

Ben saydırsam onun yerine koça? Şu an büyük başarıyla yapabilirim bunu :)
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı valance

• Üye
kırılma maçlarını yetersiz iniguez ve ruhsuz oyuncu topluluğuyla oynucaz:S

allah sonumuzu hayretsin. gs final yapmasa sıkıntı değildi de işin rengi değişti, bunca senelik hegemonya bu akşama ve sonrasında pazara bağlı.

şu 2 maçı kazanalım iniguez'e bi 5 sene daha katlanmaya razıyım.