Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169017 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Euroleague de şu takımı yenemeyeni döverler yahu.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
  • Yer: İstanbul
siz nereden anlıyorsunuz stresi...

yüzlerinde bir gerginlik ve stres görüyorum, kötü oynadıkça da telaş.
ruhsuzluktan ne demek istediğinizi anlamaya çalışıyorum. herhangi bir kinaye yok söylediklerimde
Fenerbahçe

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Küfür yemeyeceksem eğer bence en az suçlu koç.
Kızların ayakları yerinden oynamıyor. Savunma rezalet.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
yüzlerinde bir gerginlik ve stres görüyorum, kötü oynadıkça da telaş.
ruhsuzluktan ne demek istediğinizi anlamaya çalışıyorum. herhangi bir kinaye yok söylediklerimde

onun sebebi maça mental olarak hazırlanmamak, işini önemsememek de olabilir...veya hoca ile aralarındaki sorunların sahaya yansıması da....bu takım senelerdir bu seviyede oynuyor, en tecrübeli takımlardan biriyiz burada...şu takım tek galibiyetle averajla çıktı grubundan...bütçe arasında dağlar fark var...bu mudur karşılığı...En kolayı antrenörü suçlamak ama bsiraz da oyuncular kendilerine baksınlar...
tam devlet memuru zihniyeti oluşmuş takımda
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2014, 19:36:36 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Nevin in verdiği pas.. Çarprazında Birsel üçlük çizgisinde bomboş o arka çizgisinde kalan Matovice pas veriyor verdiği pasta alçak...Matovic eğilecekte o topu alacak.. Kolej hataları başka birşey değil

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Voleybolda kupayı alırken Aslan,Ivan ve Fonteles ortaya yürek koydu, hırsları ile daha fazla katkı verdiler. Bayanlarımız da sadece Angel yürek koyuyor,bizim yarın ki maçta ortaya yürek koyacak oyunculara ihtiyacımız olacak.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2014, 19:41:10 Gönderen: Özcan Özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
onun sebebi maça mental olarak hazırlanmamak, işini önemsememek de olabilir...veya hoca ile aralarındaki sorunların sahaya yansıması da....bu takım senelerdir bu seviyede oynuyor, en tecrübeli takımlardan biriyiz burada...

istanbuldaki f8 de oynanan yarı final maçını hatırlayın. Benzer bir senaryo vardı.
Bizim takım yıllardır vurup geçemezse sıkıntı yaşıyor. Bu sene neredeyse hiç vurup geçemedik ama tecrübe ve kadromuzla hep kazandık.
Takımda sorun var, hem taktik hem mental. Ama kazanmak istemiyor demek biraz ağır gibime geliyor
Fenerbahçe

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

13 er sayı 3 periyotta da 39-38
FENERBAHÇE

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Ya koçun söylemesine de gerek yok oyuncusun görüyorsun işte penetrelerine cevap gelmiyor zorlasana penetreyi.. Her penetrede en kötü faul alıyoruz ve bunu yapan 2 oyuncu var sadece

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

[/quote]
istanbuldaki f8 de oynanan yarı final maçını hatırlayın. Benzer bir senaryo vardı.
Bizim takım yıllardır vurup geçemezse sıkıntı yaşıyor. Bu sene neredeyse hiç vurup geçemedik ama tecrübe ve kadromuzla hep kazandık.
Takımda sorun var, hem taktik hem mental. Ama kazanmak istemiyor demek biraz ağır gibime geliyor

Ağır ama görüntü o bana göre
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2014, 20:03:01 Gönderen: Anka »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Yalnız yacoubou'ya steps çalınan pozisyonun stepsle uzaktan yakından alakası yoktu.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
takım Yakubu'nun çifliği olmuş top alamayınca kızıyor alınca da batırıyor..ne güzel iş

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
Yacoubu yu ısrarla sırtı dönük oynatmak.. Valla söyleyecek söz bulamıyorum

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bu nasıl bir iştir, her branşta böyle takım biraz kötü gitti mi, herkes birbirine laf sokmaya çalışıyor, takıma ve oyunculara bir küfretmedikleri kalıyor.
Tamam bende sinir oluyorum, küfür ediyorum ama buraya yazarken lütfen daha dikkatli olalım.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
iki hücumdur çok güzel hücum ettik yakubu-biba üzerinden
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.