Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol EuroLeague Women (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 169016 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı afat

eskiden bibaya bombos uclukler veraya oyle uclukler attirirdik nerede bu oyunlar ya.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Taffman abi alırız hem maçı hem kupayı bu kadar stress yaoma lütfen
Bana güven ;)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
GS karşısında 39-30 devre arası olduğunda yazılanları buraya kopyalamak zorunda kalmayalım.

Kızabiliriz, eleştirebiliriz ama ümitsizlik bize yakışmıyor bence
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Galatasaray'ı evimizde yendiğimiz maç..

büyük küçük farketmiyor, neredeyse her takımla başa baş oynuyoruz. bu cümleyi finalde UMMC için saklamıştım ama kısmet değilmiş.
finale çıksak bir öncekine benzer bir maç olur, hatta bence gs şanslı gün hakkını kullandı
Fenerbahçe

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Galatasaray'ı evimizde yendiğimiz maç..
bence bizim bu seneki oyun planımız ya da buna oyun planı deniyorsa olayımız bu bence.sezon başından beri hiç bir maçta memnun olmadık.ama ona ragmen lig de play offdayız ve euroleaguede yenilgisiz yarı finaldeyiz.hep böyleydik.bu sezon böle bitecek.yapabileceğimiz şu anda izlemek ve inanmak.zor olsa da.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben saydırsam onun yerine koça? Şu an büyük başarıyla yapabilirim bunu :)
Kimse onun yerini tutamaz
Yoksa bende şu anda acayip saydiriyorjm :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Taffman abi alırız hem maçı hem kupayı bu kadar stress yaoma lütfen
Bana güven ;)

Ah be keşke ama hiç inancım yok resmen ruhsuzlar ordusu bu ya...Ayıptır finale çıkma maçın bu rakibin eh işte...oynanan oyuna bak..hadi hoca kötü oyuncular da kötü niyetli diyecem artık...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
şu oyuna bak ya geri düştük bir de

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Rezalet. Yenersin yenilirsin önemli değil ki büyük ihtimal yenicez de şu oynanan oyun tam olarak rezalet. Gs ya kupayı kaybettiğimiz maçta takımı görünce bırakmıştım izlemeyi.. O günkü oyunla bugün arasında hiç bi fark yok takım bir gram ileri gidememiş

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
mola al mola

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Ah be keşke ama hiç inancım yok resmen ruhsuzlar ordusu bu ya...Ayıptır finale çıkma maçın bu rakibin eh işte...oynanan oyuna bak..hadi hoca kötü oyuncular da kötü niyetli diyecem artık...

Bir şey sorucam, kötü oynuyoruz tamam, takımdaki sıkıntıları hepimiz görüyoruz. Ama ruhsuz olduğumuzu nerden anlıyorsunuz?
ben ruhsuzluk yerine gerginlik ve stres görüyorum. mesela Birsel de kaç maçtır kazanma arzusu fakat acayip de bir stres ve gerginlik görüyorum
Fenerbahçe

Çevrimdışı valance

• Üye
mola alma koç bekle öyle aferin sana.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Allahım ya...rakip düşüne düşüne üç metreden şut atıyor Matovic elini kaldıramıyor...Cappie her topu savuruyor..

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Takımda kimse ne yaptığını bilmiyor, kenardan çözüm gelmiyor.. Bu takımın rahat maç kazanabilmesinin tek yolu maça çok çok iyi başlaması başka türlü rahat kazanması imkansız

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bir şey sorucam, kötü oynuyoruz tamam, takımdaki sıkıntıları hepimiz görüyoruz. Ama ruhsuz olduğumuzu nerden anlıyorsunuz?
ben ruhsuzluk yerine gerginlik ve stres görüyorum. mesela Birsel de kaç maçtır kazanma arzusu fakat acayip de bir stres ve gerginlik görüyorum

siz nereden anlıyorsunuz stresi...