Gönderen Konu: Türkiye Erkek Basketbol Milli Takımları  (Okunma sayısı 130659 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Türkiye Erkek Basketbol Milli Takımları
« Yanıtla #480 : 28 Şubat 2026, 23:25:55 »
Bende şöyle okumuştum 2 milyon euro para istiyor Bosna eğer verilirse yerli sayılacak şeklinde
Tanıtım fonuundan vb verilsin. Hido mu dido mu nedir o arkadaş ayarlasın. Geçmişte cinconun ipe sapa gelmez taleplerine oralardan bir destek çıkıyorlardi

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #481 : 01 Mart 2026, 18:24:24 »
Baldwin'in milli takımla ilgili bir açıklaması oldu. Bu isim gündeme geldi mi?

TBF Başkan Vekili Harun Erdenay:

“Geçen sene düşünüldü. Sonuçta tabii ki Ergin Ataman'ın kararı önemli. Başkanımızla beraber istişare edip karar veriyorlar. Takımın hangi tip oyuncuya ihtiyacı olduğu da önemli. O yüzden Flynn'i seçtik.”

(🔗Htspor)

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #482 : 27 Haziran 2026, 19:55:43 »
u17 dünya kupası bgm’de. 20.15’de ilk maçımızda yeni zelanda ile oynuyoruz. ömer kutluay turnuvada en çok merak edilen 5 oyuncudan biri.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #483 : 27 Haziran 2026, 22:14:32 »
u17 dünya kupası bgm’de. 20.15’de ilk maçımızda yeni zelanda ile oynuyoruz. ömer kutluay turnuvada en çok merak edilen 5 oyuncudan biri.
25'ten geldik, kazanabilrdik ama uzatmaya gitti.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #484 : 27 Haziran 2026, 22:46:53 »
Gerçekten inanılmaz bir maç oldu. 23 sayı geri düştüğümüz maçı 2 uzatma sonunda 112-100 kazandık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #485 : 27 Haziran 2026, 22:49:39 »
Darius Carutasu 37 sayı 11 ribaund, Ömer Kutluay 39 sayı

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #486 : 27 Haziran 2026, 23:01:31 »
ömer kutluay 47 dakika 39 sayı 7 ribaund 9 asist %44 fg 33 pir

darius carutasu 45 dakika 37 sayı 10 ribaund %57 fg 36 pir

darius son çeyrekten itibaren 6 üçlük soktu sanırım. cedi’yi anımsatıyor bana. ömer 32 darius 23 top kullandı :) ömer maç özelinde oyun tarzının ve mevkisinin de etkisiyle biraz daha verimsizdi ama iki oyuncu da çok şey vadediyor. bahtları açık olsun.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #487 : 27 Haziran 2026, 23:15:13 »
Bu carutasu alexia carutasu‘nun kardeşi mi nerde oynuyor bilmiyorum ama galatasaray’da değilse ablası bağlantısı ile galatasaray ister bunu

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #488 : 27 Haziran 2026, 23:24:19 »
Bu carutasu alexia carutasu‘nun kardeşi mi nerde oynuyor bilmiyorum ama galatasaray’da değilse ablası bağlantısı ile galatasaray ister bunu

Evet kardeşi. Ben de ilk kez izledim. Hep buna benzer performansı varsa kaçırmamak lazım

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #489 : 27 Haziran 2026, 23:28:04 »
Evet kardeşi. Ben de ilk kez izledim. Hep buna benzer performansı varsa kaçırmamak lazım
Efes’te oynuyormuş ncaa yapar abi alt yapıdan iyi topçuları tutmak çok zor artık maaşlarda uçtu iyice benim bu konularda ümidim yok doğrusu

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #490 : 27 Haziran 2026, 23:30:48 »
bgl final four’da 21s 9.5r 3.5a ile mvp olmuş efes şampiyonluğunda.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #491 : 28 Haziran 2026, 22:10:23 »
Bugün Slovenya 'yı 87-66 yendiğimiz maçta Ömer ve Darius double double yaparken Ömer triple double  ı kıl payı kaçırdı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #492 : 28 Haziran 2026, 22:25:01 »
darius’u ömer hem sahadayken hem de daha fazla olmak kaydıyla kenardayken topla daha fazla oynatmalı koç, çocukta o potansiyel var fazlasıyla. hem ömer de epey rahatlar. ikisi de hem topu bırakıp bitirici olarak hem de ana yönlendirici olarak oynayabilecek çocuklar.

ömer 26s 9r 10a %64 fg
darius 21s 14r 2a %54 fg

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #493 : 28 Haziran 2026, 23:06:38 »
2 gündür diğer maçların da geniş özetlerini izliyorum fiba'nın YouTube sitesinden. Zâten fiba YouTube maçları canlı veriyor.

O kadar değerli oyuncular var ki hepsi 3-4 yıl içinde NBA yapar. Sırp oyuncu Kusturica, Fransa'da Soliman, İtalya'da Ventura, Litvanya'da başta Kukta olmak üzere 3-4 tâne çok iyi oyuncu var. Bunlar NCAA'e kaçmayacak olsa ya da hemen NBA'e geçmeyeceklerini bilsek transfer edip altyapıya alalım derdim ama boşa yatırım olur.

Bu diğer detay yazayım. Avustralya'da Yahya Başaran diye bir uzun var, muhtemelen 2.15 vardır boyu. Merak edip araştırdım neymiş kimmiş diye, meğer Daçka altyapısında oynarken âilesi Avustralya'ya yerleşmiş, bu da şimdilik Avustralya adına oynamaya karar vermiş. Fazlasıyla gelecek vaat eden bir pivot, mutlaka millî takıma geri getirilmeli.

Ömer de Darius da ilk 2 maçta yeteneklerini hemen gösterdi. Ömer NBA temposuna ayak uydurabilir mi bilmiyorum ama Darius gerçekten çok özel bir çocuk. Gelecekte Ömer'den daha büyük iz bırakacak bence.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2026, 23:09:51 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #494 : 30 Haziran 2026, 20:08:29 »
2 gündür diğer maçların da geniş özetlerini izliyorum fiba'nın YouTube sitesinden. Zâten fiba YouTube maçları canlı veriyor.

O kadar değerli oyuncular var ki hepsi 3-4 yıl içinde NBA yapar. Sırp oyuncu Kusturica, Fransa'da Soliman, İtalya'da Ventura, Litvanya'da başta Kukta olmak üzere 3-4 tâne çok iyi oyuncu var. Bunlar NCAA'e kaçmayacak olsa ya da hemen NBA'e geçmeyeceklerini bilsek transfer edip altyapıya alalım derdim ama boşa yatırım olur.

Bu diğer detay yazayım. Avustralya'da Yahya Başaran diye bir uzun var, muhtemelen 2.15 vardır boyu. Merak edip araştırdım neymiş kimmiş diye, meğer Daçka altyapısında oynarken âilesi Avustralya'ya yerleşmiş, bu da şimdilik Avustralya adına oynamaya karar vermiş. Fazlasıyla gelecek vaat eden bir pivot, mutlaka millî takıma geri getirilmeli.

Ömer de Darius da ilk 2 maçta yeteneklerini hemen gösterdi. Ömer NBA temposuna ayak uydurabilir mi bilmiyorum ama Darius gerçekten çok özel bir çocuk. Gelecekte Ömer'den daha büyük iz bırakacak bence.

Yeni Zellanda'dan Jayden Cecil'i unutmuşsunuz. Bize karşı Ömer Kutluay kadar iyi oynadı çocuk. Bugün de Porto Riko'da Dwight Gaines'den benzer performans bekliyorum