Saat 17.30 da sportif programınını izledim.Konuklar masa tenisi şube kaptanı Gürhan Yaldız ve antrenör David Sargsyan'dı.Melek Hu ve Ching I Cheng takımdan ayrılmış,Pavlovich ve Samara kalmış.Dünya 4 numarası Çinli Wu Yang transfer edilmiş,Liu Jia transfer edilmiş,avrupalı olarak geçen sene finalde kaybetmemizde başrol oynayan İvancan İrene transfer edilmiş,Berlin kulübünden hiç memnun değilmiş,gerçekten avrupalı olarak müthiş bir transfer.Bir de çok yetenekli olan,gelecek vadeden bir Rus oyuncu almışız,zaten geçen sene avrupa şampiyonasında bronz madalya almış.
Aslında çok güçlenmişiz ama rakiplerde inanılmaz güçlenmiş.Gürhan Yaldız "Geçen sene bizim gruptan çıkan 2 takım da final oynar demiştim ve de öyle oldu ama bu sene kesinlikle böyle birşey diyemem" dedi.8 takım da birbirinden güçlüymüş.Bütün takımlar müthiş transferler yapmış.
Aslında masa tenisi çok önemsenmese de şampiyonlar ligi şampiyonluğu denince akan sular duruyor benim için.Real Madrid gibi olmalıyız,adamlar kimse gözünü açmadan hem futbolda hem de basketbolda almadık kupa bırakmamışlar eski zamanlarda.Basketbolda kaç yıldır eurolegue şampiyonu olamıyorlar ona rağmen en çok kazanan takım konumundalar.Bir gün masa tenisi de futbol,basketbol popülaritesine kavuşabilir.Mesela bu sene şampiyonlar ligindeki takımlar müthiş transferler yapmış,oysa geçen sene sadece 2 takım üst düzeydeydi.Nasıl voleybol yavaş yavaş o kıvama geliyor,masa tenisi de gelebilir ileride.Sonra da geriye dönüp aldığımız kupalarla övünürüz
Şimdiden 2 tanesine sahibiz,alabildiğimiz kadar da almalıyız