8 li finaller sonrası basket takımının ders aldığını,ayaklarının yere sağlam basacağını,Maçlarda hırs yapıp öne geçip bir daha arkasına bakmayacağını düşünmüştüm.Ama dünkü maçtan sonra işlerin benim düşündüğüm gibi gitmeyeceğini anladım.Fenerbahçe kötü oynuyor,Kurulan bu kadrodan maksimum randıman alamıyor.Maçlarını kısır sayılarla rakiplerini zorlanarak yeniyor.Maçlarda öldürücü balyoz darbesini bir türlü indiremiyor.Takımda sistem yok.Zor atışlar,uzaktan atılan şutlar,basketçilerin bireysel yetenekleri ile sayı bulmaya çalışıyor.Böyle olunca da şutlar girmezse maç sıkıntıya giriyor.Fenerbahçe 2011 2012 sezonunda Diana Taurasi, Sylvia Fowles, Tina Charles gibi yıldız basketçileri olan kadroyu 15 sayı geriden gelip sahalarında kupayı aldı.O zaman maçları izlerken Fenerbahçe güven veriyordu.Geriye de düşse bir şekilde geri gelip maça asılıyordu.Devir değişti devran döndü.Kaskiyi kendi evinde 1 sayı farkla zor yeniyorsun.8 li finallerde finale kadar oynadığımız 4 maçı da kazandık.Ama nasıl kazandığımızı herkes biliyor.4 nüde kaybedebilirdikte.Hatta gruplarda 3 maçı da kaybedip 0 da çekebilirdik.Ya bu takım iyi yönetilmiyor.Ya basketbol kadromuz maçlarını güle oynaya kazanacak yetenekte değil.Ya takımımız oluşturulurken yanlış transfer politikası izlenilmiş.Ya takımda doymuşluk var.Sistemin çarkları bozuk.Yolunda gitmeyen bişeyler var.Tünelin ucu karanlık.Böyle giderse odeabank üst üste 8 yıllık şampiyonluk maceramıza son verecek gibi.İnşallah ben yanılırım.