Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
saklamış ta olabilir..Ama finalde Vera ruh gibiydi belki de orada öğrendi

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Ben de bilmediğimden soruyorum, son dönemde aniden artış gösteren yeni üyelerin bu tür soruları akabinde:

- Bu arkadaşlar yönetim tarafından tanınmakta mıdır?
- Tanınmıyor ise herhangi bir foto eklemişler midir?
- Bu kadar özel sorulara cevap verilmek zorunda mıdır?

Nedir, ne değildir?

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Ben de bilmediğimden soruyorum, son dönemde aniden artış gösteren yeni üyelerin bu tür soruları akabinde:

Nedir, ne değildir?

Burdaki taş bana geldi galiba.Açıkça konuşursanız ona göre cevap vereyim.
1-)Yönetim derken bu sitedeki yönetici arkadaşları kastediyorsanız kimseyi real anlamda               tanımıyorum.Onlarda beni tanımaz.
2-)Foto derken neyi kastettiğinizi anlamadım.
3-)Özel soru derken neyi kastediyorsunuz?SAYGILAR.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Taş filan yok, insanlar birbirlerine güvenmek zorundadır.
Madem sizi tanıyan kimse yok, o halde bir görselinizi paylaşınız.

- Foto= Fotoğraf, kim olduğunuza dair bir görsel.

Bu kadar net.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
FB Tv veriyor.

Seride 1-0 öndeyiz..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
Taş filan yok, insanlar birbirlerine güvenmek zorundadır.
Madem sizi tanıyan kimse yok, o halde bir görselinizi paylaşınız.

- Foto= Fotoğraf, kim olduğunuza dair bir görsel.

Bu kadar net.

1-)Buraya üye olan herkes görsel paylaştı mı?
2-)Böyle bir kural varsa nerede yazıyor?
3-)Fenerbahçelilerle birlikte başarı için istişareler de bulunmak veya birkaç vecize yazmak sizi neden rahatsız etti?
4-)Sizden başka kimseden tepki gelmediyse sorun kimde?
5-)Yorumlarımda rahatsız edici bişey varsa ki ben olduğuna inanmıyorum yönetici arkadaşlar ya beni uyarırlar yada beni siteden kovarlar.
6-)Buraya üye olup yorum yazmaya başlayan her arkadaşa aynı sorularla ve güvensizlikle yaklaştınız mı yoksa bana özel bir durum mu?

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Evet, size karşı güvensizlikle yaklaşıyorum:

İster beni ikna etmeye yönelik çaba sarf edersiniz ya da umurunuzda olmaz.

Siz bilirsiniz.

Olay bundan ibarettir.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
Evet, size karşı güvensizlikle yaklaşıyorum:

İster beni ikna etmeye yönelik çaba sarf edersiniz ya da umurunuzda olmaz.

Siz bilirsiniz.

Olay bundan ibarettir.

Hepi topu 6 tane yorum yazmışım.Güveninizi zedeleyecek veya bana olan güvensizlik duygusunu size hissettiren hangi mesajımdır sormak isterim.Hayal kırıklığına uğradım.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Daha fazla mevzuyu uzatmadan size iyi akşamlar diliyorum.

3'te 3 yaptık mı, yaptık.  :D

3'te üç koyduk mu, koyduk.  :D

« Son Düzenleme: 17 Nisan 2014, 23:18:05 Gönderen: TitoSantana »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Nedir, ne değildir?

Abi üye olan herkesi tanımak zorudna değiliz ki. Herkese açık bir yer. Kurallara uyduktan sonra ömür boyu yazılabilir
Resim veya isim veya çok detay da vermek zorunda değil insan
Son zamanlarda artan üye demişsin ben senin neyi kast ettiğini anlıyorum ama normal üye sayısı artışı . Ligin sonuna gelinoyor önemli maçlar vardi. Ayrıca değerli diğer forum fenrbasket de belli bir süre server sıkıntısı vardj vs vs vs

Bu kadar kuşkucu olma güzel abim ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Finalde Galatasaray'a kaybetmelerindense uzatmasınlar şu iğrenç sezonu. Daha fazla boynumuzu büktürmeden Kayseri'ye yol versinler. Bu "sidikli konteslerin" (tabir Can Yücel'in bir şiirinden alıntıdır) Galatasaray maçlarında yine yeni yeniden paspas olmalarına tanık olmayalım. Kayseri'nin şansı daha fazla olur finalde.

Canarino

• Ziyaretçi

Nedir, ne değildir?
TC kimlik numarası da verecek miyiz?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Canarino bey ;)
Yazını henüz gece okuyabildim iznin olursa gün içinde buraya da koyacağım.  Hani sen koymussun yazıda bizde foruma koyalım :) ;)

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
8 li finaller sonrası basket takımının ders aldığını,ayaklarının yere sağlam basacağını,Maçlarda hırs yapıp öne geçip bir daha arkasına bakmayacağını düşünmüştüm.Ama dünkü maçtan sonra işlerin benim düşündüğüm gibi gitmeyeceğini anladım.Fenerbahçe kötü oynuyor,Kurulan bu kadrodan maksimum randıman alamıyor.Maçlarını kısır sayılarla rakiplerini zorlanarak yeniyor.Maçlarda öldürücü balyoz darbesini bir türlü indiremiyor.Takımda sistem yok.Zor atışlar,uzaktan atılan şutlar,basketçilerin bireysel yetenekleri ile sayı bulmaya çalışıyor.Böyle olunca da şutlar girmezse maç sıkıntıya giriyor.Fenerbahçe 2011 2012 sezonunda Diana Taurasi, Sylvia Fowles, Tina Charles gibi yıldız basketçileri olan kadroyu 15 sayı geriden gelip sahalarında kupayı aldı.O zaman maçları izlerken Fenerbahçe güven veriyordu.Geriye de düşse bir şekilde geri gelip maça asılıyordu.Devir değişti devran döndü.Kaskiyi kendi evinde 1 sayı farkla zor yeniyorsun.8 li finallerde finale kadar oynadığımız 4 maçı da kazandık.Ama nasıl kazandığımızı herkes biliyor.4 nüde kaybedebilirdikte.Hatta gruplarda 3 maçı da kaybedip 0 da çekebilirdik.Ya bu takım iyi yönetilmiyor.Ya basketbol kadromuz maçlarını güle oynaya kazanacak yetenekte değil.Ya takımımız oluşturulurken yanlış transfer politikası izlenilmiş.Ya takımda doymuşluk var.Sistemin çarkları bozuk.Yolunda gitmeyen bişeyler var.Tünelin ucu karanlık.Böyle giderse odeabank üst üste 8 yıllık şampiyonluk maceramıza son verecek gibi.İnşallah ben yanılırım.

Canarino

• Ziyaretçi
Değerli arkadaşlar,

Bilhassa Ülker Arena Metro Enerji Salonu'na (bir de içinde Fenerbahçe geçseydi) kadın basketbol takımı maçları için gidenler,

Siz büyük ihtimalle bilet başına 10 TL verip maça giriyorsunuz.

Oysa bir balya bedava bileti, doğrudan birilerine dağıtan insanlar şu sayfada mevcut.

http://www.fenerbahce.org/basketbolbayan/kategori.asp?ContentCategoryID=39

Onlar da tabii bunu yöneticilerin bilgisi dahilinde ve hatta talimatla yapıyorlar.

Bu uygulamanın sadece bir kesime yönelik olduğunu düşünmek istemiyorum. Zannediyorum yakında yöneticilerimiz duyuracaktır. Yakında kadın basketbol maçları bedava olacak demek ki.

YAZIKLAR OLSUN. SİZ MİLLETİ KERİZ Mİ SANIYORSUNUZ?