Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66942 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
İnşallah bu maçtan önce de Cappie kocaya kaçtı, Yakubu dağa çıktı gibi haberler  okumayız...bu şanssızlıkla her şey olur

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
iki maçtır anadolu gfb taraftarları maça geliyorlar bence takıma protesto olur korkusuyla yönetim böyle önlem aldırmış

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
basketboldan başka her şeye benziyor maç

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maça bak önce angel teknik faul sonra kaskinin hocası neler oluyor acaba

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
maç değil basketbol dersi alıyoruz ömer abi göksel hoca baktı maç sıkıcı maçı böyle geçiştiriyorlar

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
kübra Allah senin iyiliğini versin o ne yaaa

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
televizyon tarihinde devrim maçın devre arasında maçın saat 13.30da olduğunun reklamını veriyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
devrenin bitimine 5 sn kala topu sahamızdan oyuna sokuyoruz..Angel neredeyse tam sahayı geçen bir pasla topu Kübra'ya veriyor..Baseline'de şut pozisyonu da müsait..atsa kaçırsa da bir şey olmayacak..Hanımefendi ne yapıyor biliyor musunuz...Sırtını potaya dönük şekilde ortaya dribling yapıyor ve topu daha orta sahada olan angel'a geri atıyor...
Bu nedir ya bu nasıl bir oyuncudur, bu oyuncu niye Fenerbahçe'de oynuyor biri anlatsın lütfen...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Devrenin bitimine 5 saniye var ve hızlı hücum kullanıyoruz. Top seri bir şekilde Kübra'ya aktarılıyor. Kübra'da  bizim pota sanmış olacak ki, rakip pota civarından topu tekrar pas olarak orta sahaya atıyor. Ben üç yıldır bu arkadaşımızın ne yapmaya çalıştığını hala anlayabilmiş değilim..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ah Mato ah...hakikaten bitiksin

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
yacubunun rüzgarıyla bile dağıldı kaskili oyuncu

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
yalnız uzun rotasyonumuz bitti Vera'dan sonra...isa-Q-Mato ile final serisine çıkmak şaka gibi bir şey olur

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
dostum yalnız uzun rotasyonumu ???

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
dostum yalnız uzun rotasyonumu ???

en azından diğerleri kör topal gidiyor ama bu üçlüyle Lyttle-Bone darmadağın eder bizi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Takım en azından basketbol oynamaya karar vermiş...Artık ne yaparlar final serisinde bakacağız..2-0'dan sonra KASKİ'ye şans vermezler herhalde