Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. periyot sonucu

Kaski 45 - 61 Fenerbahçe
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Maç sonucu

Kayseri Kaski 63 - 71 Fenerbahçe

Seriyi 3-0 kazanan Fenerbahçe finale yükseldi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
gs ile final öncesi yine yalancı bahar yaşıyoruz hoca çok dar kadroyla oynatıyor takımı haliyle de sahadaki oyuncuların pestili çıkıyor takatten düşüyorlar resmen, Esmeralin attığı şutların çembere bile değmemesi saçmalık. Kenardan bir tek genç oyuncuya şans vermiyor hoca ki çocuklar başka takımlara gitseler banko oynarlar takımın geleceğine de yazık oluyor. Tuğçe bile mecburiyetten şans buluyor kenarda pas tuttu resmen bu sene gs kesin şampiyon olur ardarda 9 senelik rekor gider ben ona yanıyorum.

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Sezon geneline göre daha iyiydi takım. Ya da Birsel iyiyken takım otomatik olarak iyi hale geliyor diyelim.

Bu arada Tuğçe Canıtez resmen basketbol okulu seviyesine gerilemiş. Fenerbahçe'de oynuyorsun. Ayıp!
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Hadi bakalım,finalde bi teselli verin..
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 20:00:37 Gönderen: hme1453 »
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Sezon geneline göre daha iyiydi takım. Ya da Birsel iyiyken takım otomatik olarak iyi hale geliyor diyelim.

Bu arada Tuğçe Canıtez resmen basketbol okulu seviyesine gerilemiş. Fenerbahçe'de oynuyorsun. Ayıp!

O ayıp Tuğçe veya diğerlerinden önce sezon boyunca toplasan 1 maç süresi kadar süre vermeyen hocanın malesef

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Başka zaman olsa final serisi hakkında detaylı bilgiler hazırlardım ama şu takım için hiç içimden gelmiyor. Kusura bakmayın artık. 
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2014, 00:53:04 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
bence bu kızlarımız da bizi üzdüklerine bedel bu seriyi bize getirip şampiyon olacaklar inşAllah.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Başka zaman olsa final serisi hakkında detaylı bilgiler hazırlardım ama şu takım için hiç içimden gelmiyor. Kusura bakmayın artık. 

Senin gibi.bir adamin şu tarz bir cümleyi  kurumasına sebep oldularsa ciddi anlamda düşünsünler.
Seriye ilişkin ciddi anlamda ilgisiz durumdayım.
Kazanacağımızi da düşünmüyorum ayrıca . Zaten 25 inde voleybol serisi başlıyor. Tum konsantre onlara..
Haa şampiyon olurlarsa bi ufak teşekkür ederiz..
Tüm kadro yazın dağıtılabilir gram umurumda değil

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
Benim için hiçbir şey ifade etmeyen bir maç. Sanırım şube de aynı şekilde. Bundan sonra da maç izleyeceğimi falan sanmıyorum zaten.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
EL kaçtıktan sonra şimdi ne yaparsalar yapsınlar bu taraftarın yüzünü güldüremezler diyenlerdenim.
Bu düşüncemde bir değişiklik yok ama halen şampiyon olacağımıza inancım var.
Oyuncular ancak şampiyon olursalar bir nebze olsun kendilerini affettireceklerinin farkındalar.
Galatasaaray kapasitesi ölçüsünde iyi oynayan bir takım.
Bizde Vera'nın gidişi sonrası bazı şeyleri kaybettik ama Q & Big İso ile Sancho & Bone ikilisine sertlikte boyun eğmeyecek ikiliyi bir arada oynatma fırsatımız oldu.
Pota altında kavgaya kadar gidecek maçlar bizi bekliyor olabilir.

Bizim için kritik üç nokta var.
Birincisi rakibin alan savunmasına çözüm(Birsel, Meral ve Cappie'nin istikrarlı bir şut performansı göstermesine duacıyız).
İkincisi Kaski maçlarında pek sağlıklıymış gibi bir izlenim vermeyen Cappie'nin form durumu.
Üçüncüsü pota altında nispeten sert olacağımız için iyi desemde hücum konusunda ellerinde tuğla olduğuna kanaat getirdiğim Q & Big İso'nun performansı...
Bunlardan en az ikisinde sorunları aşarsak deplasmandan minimum bir galibiyet çıkaracağımızı düşünüyorum.
Sonrası zaten şampiyonluk demek...
...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #176 : 23 Nisan 2014, 11:56:51 »

TKBL Final Serisi Maç Programı:

25 Nisan Cuma
20:00 Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe

27 Nisan Pazar
15:00 Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe

30 Nisan Çarşamba
20:00 Fenerbahçe – Galatasaray Odeabank

2 Mayıs Cuma
20:00 Fenerbahçe – Galatasaray Odeabank (G)

5 Mayıs Pazartesi
20:00 Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe  (G)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Bu kupayi bize borclusunuz,şampiyon olun,ne haliniz varsa görebilirsiniz.Ama şampiyon olun.Ben inanıyorum.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
2 takım arasındaki rekabetin en önemlisini rezil şekilde kaybederek ezeli rakibinin eline bir Avrupa kupası teslim ettin. Ligde üst üste 82 kez şampiyon olsan ne yazar?

Her maçı 66 sayı farkla kazansalar dahi benim için hiç bir önemi yok.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Benim için hiçbir şey ifade etmeyen bir maç. Sanırım şube de aynı şekilde. Bundan sonra da maç izleyeceğimi falan sanmıyorum zaten.

Finale kaldığımızdan şimdi haberim oluyor. Keşke yarı finalde elenselerdi. Bir kere daha sevindirecekler karşı cepheyi. İnadına yapıyorlar. Bizim elimizden bir şey kazanma zevkini onlara doya doya tattırmak için, gururumuzu biraz daha rencide etmek için yapıyorlar.

Diğer yandan. Kazansalar da gerçekten zerre kadar şeyinde (umrunda) olmayan birisiyim. Maç sonuçlarına bile bakmayacağıma emin olsunlar.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2014, 14:51:56 Gönderen: Hakan Yaman »