Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66955 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mgul

• Üye
  • Yer: Dünya
Hakan Yaman ve Erdenay Güler'e aynen katılıyorum. Ek olarak bayan basket takımındaki bütün gereksizler,hoca ve didem vs. Gibi karaktersizler gitmeden de hiçbir şekilde hiçbir maçın sonucu umrumda bile değil. Ne zaman bunlar gider karakterli oyuncu hoca vs.gelir o zaman 'belki' biraz yumuşarım bu şubeye karşı.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2014, 14:59:52 Gönderen: Mehmet Gül »
"My name is Zeljko Obradovic and I'm very happy with this."

Çevrimdışı mgul

• Üye
Bana ve nice taraftara denizli travmasının bir benzerini yaşatıp sonra pişkin pişkin davrananların dolu olduğu bir şubeyi destekleyemem.Bizim sevgimiz,bağlılığımız armaya layık olanlara,armaya ihanet edenlere değil.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2014, 15:00:17 Gönderen: Mehmet Gül »

Çevrimdışı bilal1907

• Üye

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Açık ve Net...

Pazar günü The end oldum bir daha izlemedim..Bu saatten sonra Şampiyon olursak İstatistik olur o kadar!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı mgul

• Üye
Açık ve Net...

Pazar günü The end oldum bir daha izlemedim..Bu saatten sonra Şampiyon olursak İstatistik olur o kadar!
İmza.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
bilemiyorum çok mu agresifim ama,

benim nazarımda bu takımın oyuncuları haindir.

oynarsın kaybedersin, spordur neticede, sen gerekli mücadeleyi gösterirsin, tek bir maç, rakibin çok iyi atar, hakem müsaade etmez, sakatlık olur, faul problemi olur, olur da olur, o tek maçı alamayabilirsin.

ama sen ilk çeyrekten mücadele etmeden, kendini hiç mi hiç üzmeden 20 küsür sayı fark yiyorsan, yolun açık olsun.

ben başkan olsam, bu final serisine, gençlerle çıkar, o final maçında oynamaya lütfetmeyen ablalara da bir daha Fenerbahçe forması giyme şansı vermezdim.

ben başkan olsam, o oyuncuların yüzüne dahi bakmazdım.

o gün kaybedilen öyle bir maçtı ki, iki takım arasında belki de başka bir spor dalında tekrarı dahi olmayacak. iki takım içinde tarihi öneme haiz bir maç oynandı o gün, ve bizimkiler o maçı oynamadan kaybettiler.

bu sporla hiç alakası olmayan eşim, bu sarı saçlı kız Galatasaraylı mı diğer herkesten daha hırslı oynuyor dedi iki dk izleyip.

sahadaki oyunun özeti budur.

bugünden sonra üst üst 10 kez daha bu ligi kazansalar bir manası yok.

yine de kazanırlarsa benim umrumda olmaz, ama Fenerbahçe formasının hakkını vermeleri tek temennim.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bu kadar Fenerbahçe sevdalısı insanın bu hale getirdiler ya yazıklar olsun . Baş tacı dediğimiz takım neşemizi , sevgimizi ayaklarının altına alıp çiğnedi yazıklar olsun .Galatasaray'ın rakip olduğu gazozuna maçta bile yenmek arzusuyla sokaklara dökülen insanların final serisinde ilgisini çekememek o oyunculara verilecek en hafif ceza olacak .

Bu kadro değil bu sene 10 sene üstüste şampiyon dahi olsa ,o gün o kupayı rakibe kaptıran oyuncu topluluğu olarak anılacak nezdimde . Bu serinin benim açımdan tek önemi sırf arma olduğu için bu takımdan ümidini kesmeyen , desteğini çekemeyen taraftarların bir kez daha kırılmasını istememem.

Çevrimdışı bg1976

• Üye
İsterlerse bütün maçları farklı kazansınlar , umurumda değil.
Adamlar o kupayı aldı gerisi teferruat.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #188 : 24 Nisan 2014, 16:40:01 »
Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, 25 Nisan Cuma günü(Yarın) başlayacak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final serisi öncesi Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımıza bir moral yemeği verdi.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=39661

Başkan tahmin ettiğim gibi katılmamış.

Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #189 : 24 Nisan 2014, 16:48:25 »

ROberto'dan Murat a selam var :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #190 : 24 Nisan 2014, 16:51:21 »

herkes üzgün ama suratı gülen gülebilen bir kişi mevcut , buda benim garibime gidiyor
tamam tabiki hayat devam ediyor , hiçbirşeyin sonu ölüm değil eyvallah ama bari rol yapıp biraz üzgün durabilse iyi olurdu sanki ,

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
fazla acı çekmeden kaybedelim de bitsin bu sezon...bir de 3-2 falan bitip iyice sinir olmayalım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bilemiyorum çok mu agresifim ama,

benim nazarımda bu takımın oyuncuları haindir.

oynarsın kaybedersin, spordur neticede, sen gerekli mücadeleyi gösterirsin, tek bir maç, rakibin çok iyi atar, hakem müsaade etmez, sakatlık olur, faul problemi olur, olur da olur, o tek maçı alamayabilirsin.

ama sen ilk çeyrekten mücadele etmeden, kendini hiç mi hiç üzmeden 20 küsür sayı fark yiyorsan, yolun açık olsun.

ben başkan olsam, bu final serisine, gençlerle çıkar, o final maçında oynamaya lütfetmeyen ablalara da bir daha Fenerbahçe forması giyme şansı vermezdim.

ben başkan olsam, o oyuncuların yüzüne dahi bakmazdım.

o gün kaybedilen öyle bir maçtı ki, iki takım arasında belki de başka bir spor dalında tekrarı dahi olmayacak. iki takım içinde tarihi öneme haiz bir maç oynandı o gün, ve bizimkiler o maçı oynamadan kaybettiler.

bu sporla hiç alakası olmayan eşim, bu sarı saçlı kız Galatasaraylı mı diğer herkesten daha hırslı oynuyor dedi iki dk izleyip.

sahadaki oyunun özeti budur.

bugünden sonra üst üst 10 kez daha bu ligi kazansalar bir manası yok.

yine de kazanırlarsa benim umrumda olmaz, ama Fenerbahçe formasının hakkını vermeleri tek temennim.

Yok yok az bile yazmışsın renkdaş

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Mahmut Uslu bugün yemek vermiş takıma, Cappie'nin kafasında iki tane şapka garip garip tavırlar..Kübra hanımın yüzü bir karış mönüyü beğenmemiş galiba...Yarın bir de it sürüsünün önünde oynayacaklarını var sayarsak bunlar 2-3 dakika falan dayanır anca

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ahahah besim cidden ağır bi gönderme olmuş :)