Seri öncesi Maccabi'nin kadrosunu düşününce Milano'nun 3-0 yada 3-1 almasını bekliyordum ama hiç öyle olmadı.
Şu kadro ile Finalin Milano'da olması motivasyonu sebebiyle Milano'nun eze eze Final Four'a gitmesi gerekirdi.
Yatsınlar kalksınlar ilk maçta son 1 dakika 9 sayı önde girip kaybettikleri maça yansınlar.. O maçı vermeseler Maccabi direnecek nokta bulamayacaktı..
Her şey bir yana basketbol açısından ve bizim maçta yaptıklarından dolayı Milano'nun elenmesine çok sevindim.

Maçı şimdi izledim. Fotsis'ın uzatma sonunda attığı basket inanılmaz.. Resmen basketbol açısında Yunanlılar üstün ırk..
Messina'da koç değil. Resmen takım kaybetsin diye uğraştı. 3 uzun deneyi yüzünden kaybettiler.
Rodriguez ile Mirotic hakikaten büyük balon..
Madrid'te Llull, Rudy ve Rodriguez üçlüsü sezonun en kötü maçını geçirdi herhalde.. Çok verimsiz oynadılar. Biraz Llull etkili oldu o kadar.. Mirotic desen maç iyi giderse var. Ben daha kritik anda bir şey yaptığını görmedim. O oynamaz ise Madrid tutulması mümkün bir takım oluyor..
Son maçta Spanoulis'ın bir şekilde o maçı alacağını düşünüyorum..
Madrid'te artistlik yapıp son maçta Kaunas'a yenilerek Oly ile eşleşmesine yansın..