Geçen sezonki gibi bir kaosun içindeysen Gustavo, Rami, Ben Arfa gibi veteranları risk almamak adına getirirsin. Daha genç, gelecek vaadeden oyuncularla şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelmişken bu transferler akla mantığa uygun gelmiyor. Madem transfer döneminin son gününe kadar beklendi kadrondaki oyuncuları tekrar bi gözden geçirip tekrar ihtiyaçlarını belirleyerek transfer yapılmalı diye düşünüyorum. Gustavo neyse de ama 32 yaşlarında birşey yapamamış Ben Harfa, Rami ile 33, 34, 35 yaşlarında bizde oynamaları için sözleşme yaparsak bu sene onlardan bir katkı almasak bile biz her halükarda bu sezon şampiyon oluruz ama sonraki 2 sezonu çöpe atarız. Şahsi görüşüm Schick tarzı 24-25 yaşında yedekten gelip süre aldığında kendini piyasaya ispatlama gayreti içerisinde olacak bir forvet kiralansın, çok fazla maç kaçırmamış fiziksel olarak hazır görünen bir stopere para gömülsün ve Dirar'ın sağ bek mi sol bek mi devam edeceğine göre defansif yönü kuvvetli 30 yaşından küçük küçük bir transfer daha yapılsın. Yani yaş olayına evet çok takıldım ama mesele sadece yaşta değil kanatlara veya orta sahaya transferden bahsediliyor ve bu transferler gayet olacak gibi bir hava var. Jailson, Ozan, Ferdi bu 3 oyuncuyu sürekli ilk 11 de oynatmasan bile Fenerbahçe'nin geleceğinden bahsediyorsak yedek kulübesine hapsedemezsin. Hatta Zach'ın da şans bulmadan satılması içime sinmeyecek...