Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1540876 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3825 : 25 Ağustos 2019, 17:11:24 »
Sampiyonlar ligini birakin avrupada yokuz, avrupada basarimiz son yillarda yok, ffp kisitlamasi var, ffp olmasa bile para yok, maas odemelerinde bile geriden geldigimizi Ali Koc kendisi soyledi, borc yapilandirmasi kulubumuzle hala yapilmadi.

Bu sartlarda transfer yapmak cok cok zor. Saglikli mi? Saglikli olsa bile oynamaya hazir mi? kulubuyle sezon oncesi hazirlarina katildi mi? Soru isareti

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3826 : 25 Ağustos 2019, 17:13:25 »
Rami'nin havaalanı görüntülerini gördüm az önce. Yanında milfimsi yeni bir kadın vardı. Adam iflâh olmaz bir milfsever valla.

Bugün de tv'de gazetecinin biri ''Kadıköyde cami çok, namazını da rahat rahat kılar'' diyordu😂 Ulan ne namazı, Hülya Avşar'ın peşine düşer bu😂

He for she deyip böylesine şaibeli birini almak hata umarım olmaz bu transfer.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3827 : 25 Ağustos 2019, 17:30:26 »
Rami'nin havaalanı görüntülerini gördüm az önce. Yanında milfimsi yeni bir kadın vardı. Adam iflâh olmaz bir milfsever valla.

Bugün de tv'de gazetecinin biri ''Kadıköyde cami çok, namazını da rahat rahat kılar'' diyordu😂 Ulan ne namazı, Hülya Avşar'ın peşine düşer bu😂

Tam bir hafız tipi var zaten. Bir tek takkesi eksik :D

Hülya Avşar'ı bilmem de, Seray Sever ile bir yerlerde karşılaşmaz umarım ;D

« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2019, 17:33:26 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3828 : 25 Ağustos 2019, 23:12:08 »
--------------------Altay----------------------
-Dirar----Zanka------------Rami---Kolarov--
------------Gustavo-----Emre----------------
--Victor-----------Max--------------Garry--
------------------Vedat----------------------

Fena durmuyor... 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #3829 : 26 Ağustos 2019, 00:22:57 »
--------------------Altay----------------------
-Dirar----Zanka------------Rami---Kolarov--
------------Gustavo-----Emre----------------
--Victor-----------Max--------------Garry--
------------------Vedat----------------------

Fena durmuyor... 8)
Abi Kolarov'u vermezler ya Spinazzola da sakatlandı ve namıssız bugün yine gol attı :-[

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3830 : 26 Ağustos 2019, 11:33:45 »
Gustavo gelirse Jailson ve Ozan birden boşa çıkacak, bu da pek iyi olmaz açıkçası. Kalitesini bilsem de sol bek ve yedek forvet transferini etkileyecekse gelmesin. Diğer pozisyonlar çok daha öncelikli. Kolarov'u unutalım zaten artık, Laxalt'ı ikna edebiliriz. Gerçi milli takım dışında genelde bek yerine kanatta oynuyor ama burada sırıtacağını sanmıyorum. Onun dışında İnter'den Dalbert, Nice'e dönecekken transfer iptal olmuş, gelmesi daha zor ama denemek lazım. Yine Chelsea'nin düşünmediği Kenedy kiralık olarak uygun. O eski zihniyetten kurtulmamız lazım, Volkan ve Topal'dan sonra Hasan Ali'de artık olmamalı, tabi şimdi ayrılmayacak ama ilk 11'de ona yer yok. Bir de Niasse veya Babacar kiralanabilir. Muric'i tek bırakamayız. Bu 2 transferi de becersin artık Comolli. Tek forvet ve tek sol bek ile sezona girecek kadar da bilgisiz olamazlar diye umuyorum.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2019, 12:40:11 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3831 : 26 Ağustos 2019, 12:01:27 »
Gustavo mu Kolarov mu deseler Kolarov'u tercih ederim. Bence hem o bölgedeki alternatifsizlik hem de katacağı kalite açısından Kolarov daha önemli oyuncu. Bir de şöyle düşünürsek Kolarov geldiğinde Dirar sağ beke, Ozan da orta sahaya geçecek ve taşlar iyice yerine oturacak. Sağ bekte Dirar>Ozan, orta sahada Ozan>Tolga.

Ancak şöyle de bir durum var Fenerbahçe'nin Emresiz planı büyük soru işareti. Tolgay sakatlık yaşamasa sezona çok iyi girecekti bence ama şu an ve gelecek adına soru işareti. Aslında ligin kalitesini ve bazı sürpriz performans veren oyuncuları düşünürsek Emre-Ozan-Ciğerci-Jailson-Tolgay ligi götürebilir gibi gelmeye başladı. Tabi bu futbol bugün kötü dediğimiz  yarın iyi, bugün iyi dediğimiz yarın kötü olabiliyor. Bu rotasyon yeterli de olabilir yetersiz de. Demek istediğim isimlere ve mevcut formlara bakarsak bu adamların bu bölgeyi kotarabilme ihtimali %51 olasılıktan aşağı değil bence.

Dirar-Zanka(Sado)-Serdar(Rami)-Kolarov

Ozan(Jailson,Ciğerci)-Emre-(Tolgay)

Kısa vadede Kolarov daha mantıklı gibi duruyor.

He bir de unutmadan Vedat'a robot muamelesi yapıp bir forvet daha almazlarsa Allah'a havale ederim ilgili kişileri  :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3832 : 26 Ağustos 2019, 12:40:01 »
Gustavo nasıl oyuncudur bilmiyorum ama o bölge yeterince kalabalık.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3833 : 26 Ağustos 2019, 16:24:24 »
Gustavo nasıl oyuncudur bilmiyorum ama o bölge yeterince kalabalık.

Kesinlikle katiliyorum ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3834 : 26 Ağustos 2019, 16:28:19 »
1-2 yerde sınıf atlatır diyorlardı, eğer öyleyse kalabalığa bakmadan almak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3835 : 26 Ağustos 2019, 17:30:17 »
1-2 yerde sınıf atlatır diyorlardı, eğer öyleyse kalabalığa bakmadan almak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gustavo sınıf atlatır abi ama 6 numara için Ozan-Jailson-Ciğerci rotasyonu varken ve şimdilik iyi idâre etmişken 5,5 M € Gustavo'ya vermek içime sinmiyor, hele ki takımda sol bek ve yedek santrafor yokken.

5,5 M €'yu son bir hamle yaparak Roma'ya önerip Kolarov'u getirebilsek muhteşem olurdu. Olmuyorsa da Sol Bek ile yedek santrafor için bu parayı kullanmak daha mantıklı.

Kenedy'nin Chelsea'de son senesi, yollayacaklar çocuğu. 5,5 M €'ya 23 yaşında hücumcu sol bek olarak rahatça alabiliriz, gâyet de iyi oynar. Gustavo şu an gerçekten lüks kaçıyor, Kolarov da olmuyor. Laxalt'ı kiralamak yerine bonservisiyle Kenedy'yi alsak çok daha iyi olur. Yaşı genç olduğu için her türlü kâr ederek satma şansımız da var ileride.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3836 : 26 Ağustos 2019, 22:07:02 »
Senaryoya bak --> Zajc satılır Gustavo Ben Arfa Kolarov gelir ve yoğun kar altında şampiyonluk  ;D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3837 : 26 Ağustos 2019, 22:07:51 »
2 sene bu kadronun ekmeğini yeriz şampiyonlar ligi falan götü doğrulturuz sonra zaten gençleştiririz de yavaş yavaş

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3838 : 27 Ağustos 2019, 11:29:15 »
6 gün kaldı ama hâlâ sol bek gelmedi. Hasan Ali zaten yetersiz bir oyuncu, ayrıca kaybetmeye alışmış o eski zihniyetin son halkası durumunda. Yeni oyuncularla, yeni bir takım olarak yola çıkmalıyız. 2.5 aydır Kolarov muhabbeti bitmiyor, tamam alamadınız da dünyada başka sol bek mi yok!

Bu arada 1 haftadır tabletten foruma giremiyorum. Saatiniz ileri hatası alıyorum ancak tarih ve saat normal, çerezleri silmek de fayda etmedi. Bu hatayla karşılaşan oldu mu acaba.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #3839 : 27 Ağustos 2019, 11:42:04 »
Geçen sezonki gibi bir kaosun içindeysen Gustavo, Rami, Ben Arfa gibi veteranları risk almamak adına getirirsin. Daha genç, gelecek vaadeden oyuncularla şampiyonluğun en büyük favorisi haline gelmişken bu transferler akla mantığa uygun gelmiyor. Madem transfer döneminin son gününe kadar beklendi kadrondaki oyuncuları tekrar bi gözden geçirip tekrar ihtiyaçlarını belirleyerek transfer yapılmalı diye düşünüyorum. Gustavo neyse de ama 32 yaşlarında birşey yapamamış Ben Harfa, Rami ile 33, 34, 35 yaşlarında bizde oynamaları için sözleşme yaparsak bu sene onlardan bir katkı almasak bile biz her halükarda bu sezon şampiyon oluruz ama sonraki 2 sezonu çöpe atarız. Şahsi görüşüm Schick tarzı 24-25 yaşında yedekten gelip süre aldığında kendini piyasaya ispatlama gayreti içerisinde olacak bir forvet kiralansın, çok fazla maç kaçırmamış fiziksel olarak hazır görünen bir stopere para gömülsün ve Dirar'ın sağ bek mi sol bek mi devam edeceğine göre defansif yönü kuvvetli 30 yaşından küçük küçük bir transfer daha yapılsın. Yani yaş olayına evet çok takıldım ama mesele sadece yaşta değil kanatlara veya orta sahaya transferden bahsediliyor ve bu transferler gayet olacak gibi bir hava var. Jailson, Ozan, Ferdi bu 3 oyuncuyu sürekli ilk 11 de oynatmasan bile Fenerbahçe'nin geleceğinden bahsediyorsak yedek kulübesine hapsedemezsin. Hatta Zach'ın da şans bulmadan satılması içime sinmeyecek...