Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539713 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6405 : 27 Haziran 2022, 14:09:56 »
Bu Belotti haberlerinde gerçeklik payı var mı? Alacaksak öyle adam alalım.

Demirspor Balotelli’yi getirdi bu lige yahu.
Zorluk açısından ikisi çok farklı maalesef.. Balotelli formunun dibinde istenmeyen adam olarak geldi. Belotti ise form bakımından zirvede sayılır ve ilk 8 sıradaki takım her türlü ister bu adamı ama keşke olsa

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6406 : 27 Haziran 2022, 14:43:56 »
Zorluk açısından ikisi çok farklı maalesef.. Balotelli formunun dibinde istenmeyen adam olarak geldi. Belotti ise form bakımından zirvede sayılır ve ilk 8 sıradaki takım her türlü ister bu adamı ama keşke olsa
Ya öyle de… Yine bir Ukraynalı çıkarmışlar; Artem bişi… Faydasız işler bence.

İsmiyle cismiyle rakip defansı titretecek oyuncu lazım bize.. Valla futbolu bırakmadıysa Luis Suares’i falan alalım. Bizim ligde iş yapar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6407 : 27 Haziran 2022, 14:54:14 »
Ya öyle de… Yine bir Ukraynalı çıkarmışlar; Artem bişi… Faydasız işler bence.

İsmiyle cismiyle rakip defansı titretecek oyuncu lazım bize.. Valla futbolu bırakmadıysa Luis Suares’i falan alalım. Bizim ligde iş yapar.

Ya Tom tarzi bir yorum olacak ama .... gitsinler brezilyadan yedek te bekleyen golcu getirsinler. Nobre nin bile yaptiklari ortada, geldiginde yedek oyuncuydu kendi takiminda.

Ama brezilyalilar bir sekilde yapiyor bizim ligde.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6408 : 27 Haziran 2022, 21:48:43 »
JJ şimdi de Sao Paulo’nun sol bekini işitiyormuş.

İyidir kötüdür onu bilmem de... Niye hep Sao Paulo?

Bir de Ferdi’den daha mı iyi ki? Üstelik üç yerli zorunluluğun var. Ferdi’ye göre fark yaratacak bir şey yapmıyorsa onu kesemeyecek belli ki.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2022, 21:49:31 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6409 : 27 Haziran 2022, 22:10:29 »
Jesus, Mesut’u tekrar kadroya almış. Doğru karar. Umarım Mesut dangozu da artık futbola odaklanır.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6410 : 27 Haziran 2022, 23:18:55 »
Jesus, Mesut’u tekrar kadroya almış. Doğru karar. Umarım Mesut dangozu da artık futbola odaklanır.
Hayatımızın hatası çünkü bundan nerede nasıl katkı alacaksın? Kimi kesecek abi bu form kondisyon ve fizik durumuyla? En fazla ortam bozar düzen bozar medyaya yine laf verir yok niye oynamıyor bilmem ne diye

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6411 : 27 Haziran 2022, 23:20:39 »
JJ şimdi de Sao Paulo’nun sol bekini işitiyormuş.

İyidir kötüdür onu bilmem de... Niye hep Sao Paulo?

Bir de Ferdi’den daha mı iyi ki? Üstelik üç yerli zorunluluğun var. Ferdi’ye göre fark yaratacak bir şey yapmıyorsa onu kesemeyecek belli ki.
Scout raporları ve Brezilyalı taraftar yorumları çok büyük potansiyel olduğu yönünde.. Brezilyalı bekler candır. Shaktarın yapacağı cinsten bir transfer diyebilirim. Çok da sevinirim.. Sadece Ferdi ile olmaz orası Novak da gidici. Ferdi zaman zaman ileride de oynar takıma esneklik katacak doğru transfer absürt bir rakam olmayacaksa

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6412 : 27 Haziran 2022, 23:23:09 »
Hayatımızın hatası çünkü bundan nerede nasıl katkı alacaksın? Kimi kesecek abi bu form kondisyon ve fizik durumuyla? En fazla ortam bozar düzen bozar medyaya yine laf verir yok niye oynamıyor bilmem ne diye
Sevgili kardesim tonla para veriyoruz bari kadroya alalim dediler. Adam fenerbahceyi takipten çıkarmış. Bizimkiler adami affediyor. O kadar aciz bir klubuz iste. Tepki çekmemek için kadroya geri aldılar iste. Olay bundan ibaret.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6413 : 27 Haziran 2022, 23:33:50 »
Sevgili kardesim tonla para veriyoruz bari kadroya alalim dediler. Adam fenerbahceyi takipten çıkarmış. Bizimkiler adami affediyor. O kadar aciz bir klubuz iste. Tepki çekmemek için kadroya geri aldılar iste. Olay bundan ibaret.
Çok mu kuruntu yapıyoruz acaba beklentimiz mi çok yüksek vs diye düşünüyordum ama artık emin oldum ki rezalet bile yönetilmiyor kulüp, direkt yönetilemiyor

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6414 : 27 Haziran 2022, 23:36:30 »
Ben Kim Min Jae olsam, gitmeyeceksem de giderim şu hamleden sonra. 1. Bu kadar dengesiz basiretsiz tutardı yönetimin lafına güvenmem, sunduğu yol haritasını dikkate almam 2. Bu takım başarı falan istemiyor isimlere göre hareket ediyor ayakta duramayana tonla para veriyor bir de takipten dahi çıkan adamı affedip bana aidiyetten bahsediyorlar derim

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6415 : 28 Haziran 2022, 08:59:48 »
Scout raporları ve Brezilyalı taraftar yorumları çok büyük potansiyel olduğu yönünde.. Brezilyalı bekler candır. Shaktarın yapacağı cinsten bir transfer diyebilirim. Çok da sevinirim.. Sadece Ferdi ile olmaz orası Novak da gidici. Ferdi zaman zaman ileride de oynar takıma esneklik katacak doğru transfer absürt bir rakam olmayacaksa
İyiymiş o zaman. Transferlerin aynı takımdan yapılmak istenmesi ön yargı ile bakmama neden oluyor.

Yalnız ben Ferdi’nin en verimli mevkiinin sol bek olduğunu düşünüyorum. Milli takımda da oraya yerleşti. Sol haf ya da orta sahada verimi düşer. Gerçi çocukta öyle bir karakter var ki nereye koysan en iyisini yapmaya çalışıyor.

Ayrıca sol haf ya da ön için Bruma var Jesus’un kafasında. Orta sahada da o kalabalığın içinde zor yer bulur Ferdi. Bu durumda yedeğe gider, eğer gelecek oyuncu senin dediğin gibiyse.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6416 : 28 Haziran 2022, 09:48:28 »
Ben Kim Min Jae olsam, gitmeyeceksem de giderim şu hamleden sonra. 1. Bu kadar dengesiz basiretsiz tutardı yönetimin lafına güvenmem, sunduğu yol haritasını dikkate almam 2. Bu takım başarı falan istemiyor isimlere göre hareket ediyor ayakta duramayana tonla para veriyor bir de takipten dahi çıkan adamı affedip bana aidiyetten bahsediyorlar derim
Min Jae’nin umurunda olmaz bence boşver.

Ergen sevgililerin birbirlerine yaptıkları takipten çıkarma işini yapmış işte Mesut. Kırılmış, gücenmiş, ergen tepkisi vermiş. Ergenle ergen olmamak lazım  ;D

JJ böyle oyuncuları adam etsin diye gelmedi mi bir tarafıyla zaten? Yoksa İsmail’in ne günahı vardı.

Yönetme işi konusunda haklısın ama adam gibi bir yönetim olsa Mesut bu durumlara gelmezdi zaten.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2022, 09:54:13 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6417 : 28 Haziran 2022, 09:55:38 »
Mesut'un affedildiğini nereden okudunuz hiçbir muhabir öyle bir haber girmemiş.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6418 : 28 Haziran 2022, 09:57:31 »
Fenerbahce ile ilgili 3 sey cok rahatsiz ediyor beni;
-100 kisilik kadro var ... Ozellikle orta saha .... yine genclere yazik olacak

-aldigimiz oyuncularin pozisyonunu devsirme meraki.. (aslinda aldim satamiyorum ne yapsam derdi bu...)
Forvetden devsirme defans, defanstan devsirme back ... sacmalik ustune sacmalik

-Altyapi diye afedersin gotumuzu yirtiyoruz... altyapidaki 19 yas gurubundan bir suru cocuk futbolu birakma durumunda bu sene oynatacak yer ve takim olmadigi icin. Ve bunu kimse konusmuyor bile. Yazik bu cocuklara.

Bu derece plansiz bir gemi nasil gider bilemiyorum...

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6419 : 28 Haziran 2022, 11:32:00 »
İyiymiş o zaman. Transferlerin aynı takımdan yapılmak istenmesi ön yargı ile bakmama neden oluyor.

Yalnız ben Ferdi’nin en verimli mevkiinin sol bek olduğunu düşünüyorum. Milli takımda da oraya yerleşti. Sol haf ya da orta sahada verimi düşer. Gerçi çocukta öyle bir karakter var ki nereye koysan en iyisini yapmaya çalışıyor.

Ayrıca sol haf ya da ön için Bruma var Jesus’un kafasında. Orta sahada da o kalabalığın içinde zor yer bulur Ferdi. Bu durumda yedeğe gider, eğer gelecek oyuncu senin dediğin gibiyse.

Jesus abi anladığım kadarıyla Ersun Yanala yakın bir futbol oynatacak. Yani orta sahada özellikle de ön liberoda dağıtıcı oyuncu ve hızlı çıkan beklerle kanatlar. Carvalho’yu da sanırım bu nedenle istiyormuş. Ferdi ters ayaklı olduğu için belki topla çıkışının oyuncu hızlı ve çabuk olmasına rağmen ağır kalabileceğini düşünüyor olabilir. Ben Ferdi’yi ilk yazarım ama direkt o ayrı. Geldiğinden beri çok beğeniyorum