"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muslera kadar iyiyse yeter benim icin.
Kjaer , Nani , Ospina , Şener , Fernandao ... 2 orta saha 1 kanat 1 stoper 1 forvet daha alırsak taş gibi takım oluruz ... ( ama artık portekizli gelmesin lütfen )
ulan ismi bizimle gecen oyunculardan sadece nani'yi taniyorum bu nasil is.maicon'u da tesadufen porta maclarinda denk geldim yeni hocamizin taktiginin ne oldugunu bilmek isterken.kjaer guarin mitroglu ospina falan herkes seviniyor bu transferlere iyiler demek ki.ospina-gokhan-kjaer-stoper-caner-topal-orta saha-diego-nani-stoch-santrfor bu tarz bir kadro olur herhalde volkan-sener-bruno-hakan-hasan-meireles-emre-alper-sow-fernandao-gokhan.yalniz yedek 11 de sampiyonluga oynar bu durumda ..yedek 11'miz bjk'dan daha iyi bu nasil is ahahaha
oha naptin ya ..10 transfer oluyor o zaman ?8 demisdi mahmut uslukaleci-sener-kjaer-stoper-orta saha-nani-fernandao-forvet .. 2 orta saha almayiz bence emre giderse belki
mahmut usluyu boşver sen . Terra dayı yapar , Mahmut Uslu sonradan duyar Emre yi yoksaysakda olur . 15 20 maç anca oynar en fazla oda ki bir sakatlansa 2 ay gider bu yaştaki Emre.Ortasaha Raul Topal birazda Alper kalıyor ki , Alperide üst seviyede ortasahada sayamayız. Diego desen hücumcu . 1 tane çift yönlü kesin lazım. Salih bile olsa şuan olurdu ama eğer 2.yi alırsak efsane olabilir bu rotasyon
volkan-gokhan-lugano-mangala-santos-lassana diarra-emre-alex-stoch-topuz-nianggaliba 3 temmuz olmasa bu kadro kurulacakdi , olmadi izin vermediler serefsizler.ama simdi yine ona yakin bir kadro kuruluyor gidisata bakilirsa..simdi kim kesecek onumuzu acaba.
volkan, gökhan, lugano, mangala, santos, lassana, emre, alex, stoch, aubemeyang, niang mı ospina, gökhan, kjaer, maicon, caner, topal, guarin, diego, stoch, nani, luiz adriano mu hangisi daha iyi sizce ?bence 1. kadro biraz daha iyi.