pareira ve terraneo transferde cok geniş portföylü vizyonlu adamlar cok geniş agları var cok insanla irtibat kurabilirler falan filan diyordum kendim. bu nedenle begenmiştim bu adımları. ama bu pareira da cok local cıktı adı cıkan sousa hamlesiyle. zaten öncesindeki transferlerin cogunda da hep bi porto olympiacos portekiz... abi adamın türklerden tek farkı suan için türkiyeyi degil portekizi biliyor olusuymus.
sousa nedir abi zamanında getirmiş adam brezilyadan begenmiş ama o orta sahada kullanamamıs. içinde ukte kalmıs ki bi de buraya istiyor. olur eyvallah ama 8m€ derken??? bonservise 8verip alacagımız arkadas bu mu? napıyoruz abi cok sacma aynı haltı baronide yedi bu klüp, ki onun da elinden tutulur yanı selcugun üstüne gelişiydi. burda topal varken nie alıyosun 8m €luk adam yedek beklemicek heralde... cift ön liberolu takımdan da cok bekleriz sürekli 5 kişiyle ceza sahası içinnde bulunan takımı(bu hocanın kendi sözü ondan yazdım). bu arada meraklı arkadaslar olymp gecen seneki sag sol acıklarına ve kalecilerine baksınlar. bir de portonun pareiara oldugu zamandaki acıklarına ve kalecilerine. biri gelir işte. stoper de yine buluruz brezilyadan birini. kafa cok degişmemiş.
neyse yine karalar baglamaya devammış demekki...
sunu da birileri saldırmadan sona ekleyim: ben sousayı izlemedim cok bilmiyorum ama net bir sekilde mevkisi defansif orta saha. tamam elimizde yedegi yok alınması güzel. ama 2 orta saha transferi yapacagım diyorsun. guarine 12 14 cok diye vazgeciyorsun 8 vermeyi düşünürken. ordan gecip sonra bu adama 8veriyorsun. ki adamın serbest kalma maddesi bu. oldu bu mu transfer yöneticiligi bu mu transfer basarısı. 41m € serbest kalma parası olan ardayı barca35e aldı beyler ki o aradaki 6nın hesabını yapmaya net bizden daha az ihtiyacları var.
Elimizdeki kaynak ne kadar bilmiyorum listede alternatifler kimler bilmiyorum ama bu takımın göbeginde iki ön libero durup sadece kanattan gideceksek olmaz, 4 2 3 1oynayıp 3 ün ortasında diego oynayacaksa bilemem oturtabilirlerse tek elle tutulur yanı bu olur transferin. pes oynamıyoruz sonucta topu kes hemen kenara ileri at onlar vursun degil futbol.
bunarada adam brezilyada milli olmus diyeni vururum bununda sona ekleyim 3 macı var totalde 45dk falan ve hicbir elle tutulur istatistigi yok.