oeta saha için pareira ozan tufanı begenmemiş. agır demiş diye bir haber okudum. yok canım üfürüyorlardır dicektim bi baktım haber alaattin metinin (yani aziz yıldırımın). aynı haberin devamında yabancı alternatiflere bakalım demiş. demeki yeni souzamız gelecek yakın zamanda. ama önce burdan bikac yabancı gitsin artık. holmen kadleci bursaya itelemek bence de cok mantıklı bi hareket olur. aslında ona serdarı da ekleyip serdar azizle volkanı cekebiliriz takıma krasicten yine cacık olmayacaksa... ama işte onu yapacak adam nerdee. anca beleşe serbest bırakırız seneye kontratları bitince...
bu arada editleyim adam haberde iki orta diyor. onlarda yabancı olacak forvette yabancı olacaksa bence emenikeye de el sallamak cok mantıklı. totalde 14 yabancımız olmasın elimizde. fabiano, kjaer, alves, ba, meireles, 2 orta saha, stoch, nani, krasic, diego, sow, fernandao, forvet...( gerci böyle de 14 oldu

o zaman krasic volkan gelecekse cok da zorlanmasın). bunlara işte volkan, ertugrul, gökhan, caner, hasan ali, sener, serdar aziz, hakan, topal, alper, volkan sen, beykan 2 de genc total 25 kişi oldu(krasici tutarsan 26- ama elinde bi bos hakkın olsun yine de arada sakatlık olur bişey olur hamle yapmaya yerin olmalı!!!)