Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539504 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1830 : 23 Mayıs 2016, 16:35:18 »
Doğru hoca bulunup Aziz elini çekmeden bu iş olmaz. Yoksa mevcut kadro da doğru hocanın elinde uçar.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1831 : 23 Mayıs 2016, 16:47:27 »
Di marzio Lanus' tan stoper Gustavo Gomez ile ilgilendiğimizi iddia etmiş.  23 yaşındaymış. Pek bilgim yok ama sezonun yarısı olmuş kağıt üstünde epey iyi bi performans sergilemis an itibari ile. Marzio ayrıca Lanus' un 2m€ talet ettiğini söylemiş. 
#IngaOrekhova

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #1832 : 23 Mayıs 2016, 17:52:01 »
Di marzio Lanus' tan stoper Gustavo Gomez ile ilgilendiğimizi iddia etmiş.  23 yaşındaymış. Pek bilgim yok ama sezonun yarısı olmuş kağıt üstünde epey iyi bi performans sergilemis an itibari ile. Marzio ayrıca Lanus' un 2m€ talet ettiğini söylemiş. 
çok iyi stoperdir yeni lugano diyebilirim ama lazio alacak gibi 2 milyon %50'si için
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1833 : 24 Mayıs 2016, 18:37:59 »
                                         Mandanda (Volkan Ertuğrul)
Gökhan       Kjaer                N'Koulou Agger yada Caceres      Hasan Ali Kaldırım
Şener        Ahmet Çalık               Gustavo Gomez              bedava olduğu için Eren

Topal(Jozef)

Vilhena yada Sissoko(Ozan)    Ziyech(Salih)

Feghouli.                                                                                 Zivkovic
(Alper).                                                                                   (Volkan)
                             RvP(Mousset,Fernandao yada Sow)

Kanatları maç içinde değiştirebiliriz.. Çift forvet te oynarız maçına göre.. Şu kurulacak takımın Bonservis maaliyeti ve imza paraları toplamda max 20 milyon Euro ki zaten yıllık ücretleri de katarsak giden oyuncular hep yıllığı yüksek adamlar olduğu için ve aralarında bonservis kazancı getirecekler de olduğu için fazlasıyla karda olarak harika kusursuza yakın bir kadro kurmuş oluruz. Hem de yıllarca hizmet edecek bir iskelet olur, başa iyi bir hoca getirerek tabiki.. Sow'u kiralık olarak düşünebileceğimiz için yazdım öyle bir durum olursa 3 3 buçuğa bırakırız Fernandao'yu

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1834 : 24 Mayıs 2016, 21:56:04 »
sadece kadlec transferine bile bakmak kulübün ne kadar kötü transfer politikasına sahip olduğunu görmek için bile yeterli.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1835 : 25 Mayıs 2016, 01:18:10 »
Çok adam var değerlendirilebilecek. Anadolu topçularına hep mesafeli baksam da, Edin Visca büyük takımda bir şansı fazlasıyla hak ediyor gibi. Sanırım 5 ya da 6 sezondur istikrarlı şekilde performans verip bu yıl kariyerinin doruğuna çıkmış olması iştahımı kabartmıyor desem yalan olur. Defansa yardımı muntazam, süratli, uzaktan şutu olan, asiste son derece yatkın ve gol vuruşları harika bir oyuncu. Adı Sevilla ile anılıyordu hatta anlaştığı söylendi ama kesinleşen bir şey yok sanırım halen. Ersun Yanal Trabzon'a aldırmayı çok istiyormuş, oralara gider de Ersun Hoca'nın elinde döktürürse üzülmemek elde olmaz.

Keza, Ajax'tan ayrılması kesin Viktor Fischer. Sol açıkta oynayan bu Danimarkalı arkadaş da Hollanda Ligi'nin en iyi oyuncularından, yaşı henüz 21. 5 milyon EUR civarı paraya satacağı söyleniyor Ajax'ın, zira artık sözleşmesinin son senesine giriyor. Bu çocuk da birkaç sene içinde çok iyi yerlere gelmesi muhtemel, genç yaşına rağmen oyununu olgunlaştırmış, düşünmeden parayı basıp alabileceğimiz ve pişman olmayacağımız oyunculardan.

Yukarıda smith jr'ın kadrosuna yazdığı Tonny Vilhena da sözleşmesi bitip bedelsiz transfer edilebilecek, 21 yaşında çok yetenekli bir merkez orta saha oyuncusu. Artık Hollanda Milli Takımı'na da davet edilmeye başlandı, bu yüzden ikna etmek hiç kolay olmayacaktır. Buradan sivrilen Wijnaldum, Leroy Fer, Strootman gibi oyuncular genelde kariyerlerini Avrupa liglerinde sürdürmeyi tercih ettiklerinden Vilhena'yı Türkiye Ligi'nde oynamaya ikna edebilir miyiz bilinmez ama, M.Topal/Josef'in önünde Vilhena gibi hem ileri geri çalışan, hem de virtüöz denilebilecek klasta pasları ve etkili şutlarıyla takımı hücumda yönlendiren 2 tane oyuncuyla kusursuz bir 4-3-3 sistemi oturtulabileceği şüphesiz.

Bunların haricinde daha Shakhtar'lı Marlos (bu biraz tuzluya kaçabilir), Brezilya Ligi'nden Internacional'li Wanderson Valdivia, kendi kadroma yazdığım Gent'ten Sven Kums.. O kadar yetenekli ve kaliteli oyuncular var ki alınabilecek. Yani bu denli iyi opsiyonlar arasından isabetli tercihler yapamaz, heyecanını yitirmiş futbolcu eskilerine milyon euroları basarsak çok üzülürüm. Aziz Y yönetimine zerre güvenim yok bu anlamda.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 01:27:35 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1836 : 25 Mayıs 2016, 02:54:43 »
Abi kusura bakma da birsey soracagim. Gecen sezon sokakta, twitterda, forumda kac kisi transferleri begenmedi? Kac kisi FFP'yi dusundu? Taraftar bazinda konusuyorum. Sezon basinda herkes sampiyon oluruz boyle yapariz diye konusuyorde dahil. Havlu attik herkes kadroya sallamaya basladi. Su takimin basinda bir tane dogru duzgun hoca olsaydi bu takim diegoya da ragmen rekorlari kirarak sampiyon olurdu. Kadro gayet iyi kadroydu. Transferler aciklanirken sevinip, susup sampiyonluk gidince kadroya sallamaya gerek yok. Yonetimden azizden ben de nefret ediyorum ama siz resmen yonetime sallamaya bahane ariyorsunuz. Volkan-Gokhan-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Ozan-Alper-Nani-Volkan-RVP

yanlis hatirlamiyorsam bu kadroyu bir kez bile olsun goremedik. bu kadroyu oturtsaydik eze eze sampiyon olacaktik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dediklerine katılıyorum ama tamamına değil.. Haklısın bu kadro da fazlasıyla yeterliydi Şampiyonluk ve Avrupa Ligi çeyrek yada yarı final için doğru hocayla ama demek istediğim şu: yazdığım kadro daha dengeli yada topal Souza olmadan da az gol yiyebilecek bir takım kaleci ve stoper kalitesiyle orta sahası daha dengeli ileri geri oynama açısından kanatlar ve forvet ise daha ucuz ama daha sorunsuz ve doymamış oyunculardan oluşuyor ve çok daha uygun bütçeyle kurulabilecek bir kadro.. Vitor ile bile bence bu kadro şampiyon olurdu.. Bu sene için son yazdığım kadro mesela uygun fiyata kurulabilecek ve yıllarca iş görecek kadro..
Hepsini toparlarsak mühendisliği daha doğru ve planlı bir kadro olmalı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1837 : 25 Mayıs 2016, 10:14:19 »
Vitor ile gelecek şampiyonluk....
Emin olun o bile elde edebileceğimizi 1-2 level altı bir başarı olacaktır...

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1838 : 25 Mayıs 2016, 14:25:44 »
http://www.fanatik.com.tr/2016/05/24/al-stoch-u-ver-visca-yi-1234807

Eğer bu şartlarda bir transfer olursa muhteşem ötesi olur. Stoch'un bize yaramayacağı daha önce test edildi onaylandı. Visca ise her yönüyle komple bir oyuncu. Alana yarayacak ama kime bakalım. İnşallah biz oluruz o takım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1839 : 25 Mayıs 2016, 17:11:19 »
Sözleşmesi biten oyuncular 11'i:
Mandanda
Gökhan(Van Der Viel)-N'Koulou(Neustadter)-Cacares(Agger)-Caner
Topal-Veloso
Feghouli(Zivkovic)-Alvarez-Ben Arfa
İbrahimovic
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 17:11:51 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1840 : 25 Mayıs 2016, 19:19:31 »
Abi kusura bakma da birsey soracagim. Gecen sezon sokakta, twitterda, forumda kac kisi transferleri begenmedi? Kac kisi FFP'yi dusundu? Taraftar bazinda konusuyorum. Sezon basinda herkes sampiyon oluruz boyle yapariz diye konusuyorde dahil. Havlu attik herkes kadroya sallamaya basladi. Su takimin basinda bir tane dogru duzgun hoca olsaydi bu takim diegoya da ragmen rekorlari kirarak sampiyon olurdu. Kadro gayet iyi kadroydu. Transferler aciklanirken sevinip, susup sampiyonluk gidince kadroya sallamaya gerek yok. Yonetimden azizden ben de nefret ediyorum ama siz resmen yonetime sallamaya bahane ariyorsunuz. Volkan-Gokhan-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Ozan-Alper-Nani-Volkan-RVP

yanlis hatirlamiyorsam bu kadroyu bir kez bile olsun goremedik. bu kadroyu oturtsaydik eze eze sampiyon olacaktik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

valla ben sezon başında da şu anda düşündüğümden farklı düşünmüyordum
yapılan transferler getirilen oyuncular başkanın her zamanki taktikleri farklı düşünen insanların hepsi aşırı saf. uefa ile yaşadığımız sıkıntı bir günde mi oldu ki Aziz Yıldırım İmrahimoviçi 10 m euronun ücret alan bir oyuncuya transfer teklifinde bulunduğunu söyledi 50 milyon euro harcasam şampiyon olurum ama ben kulübün parasını harcamıyorum diyen zat bu sene daha fazlasını harcadı ne oldu. hani gelmeyecek oyuncuları ucuza getirdiği söylenen sportif direktör. düpedüz camiayı aptal yerine koyuyor
Fenerbahçenin futbolcu kadrosu istisnai seneler haricinde her zaman türkiyenin en iyi kadrosu olmuştur ama alınan kupalar hayal kırıklığından başka birşey değil
Aziz Yıldırım insanlarla kavga ederek fenerbahçenin hakkını koruduğunu söylüyor ama aavrupadan bu sene nasıl elendik keza ligde defalarca hakem hataları olmadı mı. aynı takımlar bize diğer rakiplerimize olduğundan daha fazla dirençli oynamıyorlar mı demek ki hakkımızı koruyamıyor

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1841 : 26 Mayıs 2016, 18:24:40 »
Ne derece doğru bilmiyorum ama saçma sapan nedenlerle alves le sözleşmeyi uzatıyormuşuz.
Gökhan, topal, caner, egemen, tuncay, aurelio.... ilk aklıma gelenler. Bunların hiçbiriyle uzatmayıp sonra maliyeti, ligi tanıması vs diye saçma sapan sepeblerle alvesle sözleşme uzatmanın nasıl bir izahı olabilir ?
Valla, bu adam ne yapsa batıyor artık bana, bilmiyorum benden mi artık...
Sonra buraya gelde transfer yaz, istek yaz, kadro kur...
Gerçi alvesin gitmesi de birşey değiştirmeyecek. Gitmesi gereken tek bir kişi var kulüpte...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1842 : 26 Mayıs 2016, 18:58:35 »
Ne derece doğru bilmiyorum ama saçma sapan nedenlerle alves le sözleşmeyi uzatıyormuşuz.
Gökhan, topal, caner, egemen, tuncay, aurelio.... ilk aklıma gelenler. Bunların hiçbiriyle uzatmayıp sonra maliyeti, ligi tanıması vs diye saçma sapan sepeblerle alvesle sözleşme uzatmanın nasıl bir izahı olabilir ?
Valla, bu adam ne yapsa batıyor artık bana, bilmiyorum benden mi artık...
Sonra buraya gelde transfer yaz, istek yaz, kadro kur...
Gerçi alvesin gitmesi de birşey değiştirmeyecek. Gitmesi gereken tek bir kişi var kulüpte...
Söylediklerine katılıyorum sonuna kadar madem UEFA sopası kaliteli yerliler ile yenile önce boşta olan stoper cok var kaliteli

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1843 : 27 Mayıs 2016, 00:07:18 »
Orta  sahadaki  yeteneksiz  adam  çokluğu  bizi  bitirdi.
Hem  beşiktas'da  hem  gs'de  orta  sahada  top  yapan  yetenekli    adamlar  farkı  olusturdu.Senenin  kısa  özeti bu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1844 : 27 Mayıs 2016, 09:59:27 »
abi oyuncularla falan ilgisi yok bunun. bu adam başımızda olduğu sürece tesadüfler dışında birşey kazanma ihtimalimiz yok bizim. aynı kadro bjk yı ezdi kadıköyde.
yapılan değişikliklere bak rvp-fernandao, alper-markovic, öener-gökhan. lan fernandao yada markovic i josef in erine alsana. rvp ye ne top geldi maçta ?