Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1564922 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1860 : 31 Mayıs 2016, 09:14:22 »
daha da önce en tepedekinin değişmesi gerekiyor.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1861 : 01 Haziran 2016, 10:28:12 »
http://www.milliyet.com.tr/-o-kupa-icin-cebimden-5-milyon-fenerbahce-2255051-skorerhaber/

Aziz Yıldırır'ın bugünkü röportajı..

Yargıtay kararı açıklanır açıklanmaz bırakıyorum demişti.. Şimdi olay yine "bakacağız"a dönmüş.. Dünyada bunun kadar kıvırtkan adam var mıdır acaba başka? Deli olmamak işten değil..

Gökhan için söyledikleri doğruysa gidebilir, yıllık 3,5 milyon euro nedir yahu.. 31 yaşına gelmiş, performansın ufaktan gerilemeye başlamışken..

Seneye de Vitor'la devam durumu var.. Öyle görünüyor.. Topal-Josef ortasahasını seyre devam..

Röportajda iki lafından biri "ben ne yapayım".. E bir şey yapamıyorsan, çözüm üretemiyorsan, acz içindeysen git kardeşim.. Bak herkes sana muhalefet olmuş, bir Allahın kulu da başarılıdır kalsın demiyor.. Niye hala diretiyorsun? Düş artık şu kulübün yakasından..

• Üye
« Yanıtla #1862 : 01 Haziran 2016, 16:34:05 »
Ve Caner Inter'de.. Resmen açıklandı..

Vitor'un kalacağı da netleşti sanırım böylece. Sol bekte HAK, orta sahada değişmez ikili Topal-Josef ile heyecan fırtınası maçlar bizleri bekliyor!!!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1863 : 02 Haziran 2016, 11:32:38 »
aziz yıldırım olduğu sürece hiçbir haber beni heyecanlandırmıyor.

bir gün çıkıp istesek şampiyon olurduk diyor, ertesi gün ben istemezmiyim diyor.
en son gökhan iyi çocuk tamam ama 9 yıldır vizde, sadece 3 kez şampiyon olabildi demiş. ulan sen değilmisin takımı şampiyon yaptığını söyleyen, 18 senedir buradasın kaç kere şampiyon yaptın takımı ?

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #1864 : 02 Haziran 2016, 12:17:52 »
Perrerie Porto ile görülme halinde, hoca tazminatı koparıp gitmek istiyor, klüpte  nasılsa isteyen var tazminat ödemeyim derdinde bu yüzden süreç bu kadar uzadı sanırım

• Üye
« Yanıtla #1865 : 02 Haziran 2016, 13:09:29 »
Perrerie Porto ile görülme halinde, hoca tazminatı koparıp gitmek istiyor, klüpte  nasılsa isteyen var tazminat ödemeyim derdinde bu yüzden süreç bu kadar uzadı sanırım

Porto, Nuno Espirito Santo ile anlaşıldığını duyurdu bildiğim kadarıyla. Vitor yine bize kaldı anlayacağın.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1866 : 04 Haziran 2016, 16:00:12 »
Aatıf Chahechoue ile anlaşılmış

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1867 : 04 Haziran 2016, 20:16:04 »
Atıf fena oyuncu değil ama fazla bi bonservis ile olursa olmaz kaldı ki oyuncu satışından grlecek gelir ile transfer yapabilecegiz bu anlamda birilerini göndermek gelecek parayida doğru kullanmak lazım. uygun olursa atıf 3.forvet olarak webo etkisi gösterebilir.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1868 : 04 Haziran 2016, 21:59:36 »
Atıf fena oyuncu değil ama fazla bi bonservis ile olursa olmaz kaldı ki oyuncu satışından grlecek gelir ile transfer yapabilecegiz bu anlamda birilerini göndermek gelecek parayida doğru kullanmak lazım. uygun olursa atıf 3.forvet olarak webo etkisi gösterebilir.
Atıf'ın bonservisi elinde değil mi. Sözleşmesi bitti diye biliyorum Sivasla.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1869 : 04 Haziran 2016, 22:38:22 »
Sözleşmesinin bitip bilmediğini bilmiyorum o yüzden yazmadım fakat bitiyorsa cok faydalı bi transfer olabilir.
Görsellerde Atıf'ın süper lig performansi ve bizim takımın performansı var.

#IngaOrekhova

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1870 : 05 Haziran 2016, 00:09:38 »
Atıf kondisyonu iyi, adam eksilten çizgiyi iyi kullanan ve en önemlisi dikine gidebilen bir oyuncu bende gelmesini isterim. Şu ruhsuz ve yetenek fakiri takıma azda olsa heyecan katar kesinlikle. Yalnız topa çok kötü vuruyor bence. Takimda da düzgün şut çeken adam yok. Yaşı da 29 mus. Ben 26-27 diye düşünüyordum.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimiçi franz392

• Üye
« Yanıtla #1871 : 05 Haziran 2016, 00:41:52 »
Atıf'ın bonservisi elinde değil mi. Sözleşmesi bitti diye biliyorum Sivasla.

Konyaspor'un başkanı 'Atıf'ın bonservisi için 4 milyon euro istediler diye vazgeçtik' demişti. Demek ki sözleşmesi var.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1872 : 05 Haziran 2016, 00:54:09 »
Konyaspor'un başkanı 'Atıf'ın bonservisi için 4 milyon euro istediler diye vazgeçtik' demişti. Demek ki sözleşmesi var.
Var ya 2017de bitiyor ama şu da var kulübü ikinci lige düştü oyuncu ben Fenebahçe istiyorum diye diretsin yeter 1-2 milyona bile mecburen evet der Sivas

Çevrimiçi franz392

• Üye
« Yanıtla #1873 : 05 Haziran 2016, 01:19:41 »
Var ya 2017de bitiyor ama şu da var kulübü ikinci lige düştü oyuncu ben Fenebahçe istiyorum diye diretsin yeter 1-2 milyona bile mecburen evet der Sivas

Ona rağmen 4 milyon euro istemelerine şaştım zaten. Ama tam azizlik transfer olur, Türkiye'den 29 yaşında adama para dökmek...

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #1874 : 06 Haziran 2016, 22:37:32 »
Aatif ile anlaşma sağlanmış, ben arfaya teklif yapmışız haber bekliyormuşuz,  agger e de yıllık 2 verip anlaşmışız.