Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1564932 defa)

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1905 : 10 Haziran 2016, 13:43:05 »
bu sene futbol takımı boyle olsaydı sampiyonduk...kanatlardan bogdan ve datome akacaktı...sloukas ara pasları verecekti...ele avuca sıgmaz forvet dixon aralara sızıp golleri atacaktı..kalinic ve barış iki on libero gibi orta sahada her yere basacaktı...hickman ve melih gorev adamları olup isabetleri ortaları yapar, vesely ve udoh her hava topunu ucanı kacanı alacaktı stoperde...defansın arasında yıpranan rakipleride kaledeki korkunc adam antic yiyecekti tek tek...

---------------antic-----------
hickman---vesely--udoh---melih
----------kalinic---barıs---------
---bogdan---sloukas----datome
--------------dixon------------

yedekler: berk-egehan-ercan

seneye insallah...

---------------antic-----------
anderson---vesely--udoh---melih
--------kalinic---kuzminskas-----
---bogdan---sloukas----datome
--------------dixon------------

yedekler: berk-barıs-egehan-ercan-(+kenan+tolga gecim+egemen guven+dzanan musa)

yapıp takımı modifiye ederiz..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1906 : 10 Haziran 2016, 14:54:52 »
ben hayatimda cidden Vanguards of Fb hocam gibi birini gormedim.

basketbol erkek , basketbol kadin, voleybol erkek, voleybol kadin, futbol hepsine yorum yapiyor.

bi de ustune Futbol takimina basket kadrosu yazdi ahahahaha abi cok guzel adamsin sen , guluyorum kusura bakma.

psikolojimiz bozuldu amk vitor sayesinde. 

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1907 : 10 Haziran 2016, 14:58:27 »
vitor mu ? aziz demek istedin sanırım :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1908 : 10 Haziran 2016, 15:00:11 »
abi bu mubarek ayda o adamin ismini agzima almak istemiyorum cunku ya onune ya da arkasina kufur yazmam lazim..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1909 : 10 Haziran 2016, 15:50:59 »
ben hayatimda cidden Vanguards of Fb hocam gibi birini gormedim.

basketbol erkek , basketbol kadin, voleybol erkek, voleybol kadin, futbol hepsine yorum yapiyor.

bi de ustune Futbol takimina basket kadrosu yazdi ahahahaha abi cok guzel adamsin sen , guluyorum kusura bakma.

psikolojimiz bozuldu amk vitor sayesinde.

sagol abicim...yazıp takılıyoruz iste kendi capımızda...naısl olsa kulupten dınleyen yok..bildiklerini okuyan 3-5 tane kukla is basında erkek basket haric her subede...

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1910 : 10 Haziran 2016, 18:34:30 »
Gökhan Gönül'e teşekkür edilmiş. Yaziklar olsun

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1911 : 10 Haziran 2016, 18:50:38 »
Batakliga doğru sürükleniyoruz ve yine başrolde Aziz var. Bu adamdan kurtulmadıkça maalesef gün yüzü görmek bize haram renktaşlar.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #1912 : 10 Haziran 2016, 20:32:43 »
gökhan için kimseyi suçlamayın  takımda kalmak istemedi anlaşılan
sakatlık sonrası idi galiba ilk maçına çıktı maç sonu yayıncı kuruluşa yaptıgı açıklama ben bugün burdayım yarın başka yerde olurum ama FENERBAHÇE liligim durur gibi birşeyler söyledi adam ogünden kafaya koymuş ayrılıgı bugün tiyotro yapıyor
yok soguk davranmışlar yok tavırlar hoş degilmiş para mesele olmamış hiç
kulüp sezon ortası menejerlerle görüşmeyecegini söylemiş o menejeri kastederek takımda kalmak istese ogün menejerle ilişigini bitirirdi inada bindirmezdi
kulübün açıklamalarınada bakınca adam kafasında bitirmiş ama ayrılan ben olmayım kulüp istemedi izlenimi yapıyor
yarın emeklerini yok sayan kendilerini hırsızlıkla suçlayan şenolun takımına giderse şaşırmam
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1913 : 10 Haziran 2016, 21:15:12 »
ben gökhan gönül konusunda yonetimden tarafım yeterince iyi miktar teklif edildi. Aylardir ismi bjk ile anılıyor üstelik şampiyonluk yarışı yaptigimiz takım.  Oldu da dedikodular dogru çıkarda bjkye giderse ihanet etmis olur gözümde.  Aylar önce iyi niyet sözleşmesi imzaladı iddiası dogru demektir üstelikte daha az paraya giderse iyice kötü konuşurum hakkinda kimse kusura bakmasın.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1914 : 10 Haziran 2016, 21:35:53 »
Gelecek sene kombine alan kisilerde en az Aziz kadar asagilik olur gozumde.
Bu takima para yatirmaya luzum yok,hatta bunlari TV de bile izlememek lazim bence.

Allah belani versin Aziz baska ne diyeyim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #1915 : 10 Haziran 2016, 21:37:49 »
gündem değiştirildi çok güzel bir şekilde,

her zamanki taktik, insanlara çamur at, itibarsızlaştır, uzaklaştır.

bu oyuncular istenmedi, gönderildi,

burda bir oyuncu yok ki aynı durumdaki üç oyuncu birden var. sen değer verdiğin saygı duyduğun istediğin oyuncular için ne başkanı nede yöneticileri yaptıkları açıklamaları yapmaz.

sorun para olsa ki değil takımda birçok oyuncu iki katın ücret alıyorsa ücret artışı istemekten daha doğal da ne olabilir,

herşey bu kadar ortadayken insanların neler düşündüğünü görünce şaşarıyorum ama burası Türkiye gayet normal

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #1916 : 10 Haziran 2016, 21:53:25 »
Taraftar olarak futboldan pek anlamadigimizi düşünmeye başladım basarisizligimizin ana sebebi budur bence. aziz gitse basa futbolu bilmeyen baska bir taraftar yönetici gelecek cokta bisey degismeyecek. mehmet topal ve caner konusunda kimse oyunculara laf etmiyor ama gokhan gonulun durumu değişik.  sezon ortasinda baslandi haberler yapilmaya. hele bi gitsin besiktasa resmiyet kazansin düşüncelerimi ozaman paylasirim bu konu hakkında
#IngaOrekhova

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1917 : 10 Haziran 2016, 22:08:14 »
Öncelikle şunu söyleyebilirim, alex giderken yolcu etmeyen ve o gittikten sonraki 3-5 maçta hayatlarının oyununu oynayan oyuncuların gözümde hiçbir değeri kalmamıştı. Ama bu ne olursa olsun azizin yaptıklarını haklı çıkarmaz.
Hiç suçlayamıyorum gökhanı, düşünüyorum, yaptığım işte en iyilerden birisi olacağım ve böyle bir muameleye maruz kalacağım. Dakika durmam. O da bunu yapıyor işte..

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #1918 : 10 Haziran 2016, 22:20:14 »
Taraftar olarak futboldan pek anlamadigimizi düşünmeye başladım basarisizligimizin ana sebebi budur bence. aziz gitse basa futbolu bilmeyen baska bir taraftar yönetici gelecek cokta bisey degismeyecek. mehmet topal ve caner konusunda kimse oyunculara laf etmiyor ama gokhan gonulun durumu değişik.  sezon ortasinda baslandi haberler yapilmaya. hele bi gitsin besiktasa resmiyet kazansin düşüncelerimi ozaman paylasirim bu konu hakkında

aziz yıldırım gitse ve vicdanlı, yöneticilik kabiliyeti olan öyle üstün zekalı olmasına da gerek yok ortalama akıl düzeyine sahip tek amacı fenerbahçe olan herhangi biri gelse daha başarılı olur sporun hiçbir dalundan anlamasına gerek yok. Rahmetli Sakıp Sabancı nın dediği gibi işinde iyi olanlarla çalışırsan herşeyi ben bilirim demezsen başarılı olanın arkasında durursan Fenerbahçe gibi büyük ve imkanları olan bir kulüpte başarı kaçınılmaz olur

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1919 : 10 Haziran 2016, 22:30:09 »
caner, gokhan, topal'la zamaninda sozlesme uzatsan sana bir senelik maliyetleri 8 milyonu gecmezdi.

simdi yerine bonservis'siz oyuncu almaya calissan imza parasi vermen gerekecek, kiralik alsan kiralik ucreti + senelik ucret vermen lazim.

simdi seneye sener ve hasan ali ilk 11 oyuncusu olacak diyorlar.

basdaki siktir olup gitmedikden sonra transferler de gelen de giden de umrumda degil.

2 transferle herseyi unutacak kadar da midesiz degiliz cok sukur, isterse messi'yi neymari alsin.