Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539500 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2040 : 25 Haziran 2016, 22:17:48 »
Neustadter transferine çok sıcak değilim.İyi bir stoper oldunu düşünmüyorum. Keşke Skertel alinabilse Neustadter yerine. Aslında sol ayaklı bir stoper alabilsek Kjaer 'in yanına çok daha iyi olurdu.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2041 : 25 Haziran 2016, 23:28:27 »
Neustadter transferine çok sıcak değilim.İyi bir stoper oldunu düşünmüyorum. Keşke Skertel alinabilse Neustadter yerine. Aslında sol ayaklı bir stoper alabilsek Kjaer 'in yanına çok daha iyi olurdu.
Ben Vida istiyorum Kjaer yanına.. Neustadter ben de çok ısınamadım yedek olarak okay diyebilirim sadece

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #2042 : 26 Haziran 2016, 02:24:53 »
Fiorentina ile sözleşmesi biten Facu do Roncaglia ile de temas varmış.  650bin euro alıyordu orada. Kjaer Neustadter ve Roncaglia 3lusu olur büyük ihtimal yanlarinada kiralik Ba gibi birini daha alır bu bölgeyi kapatiriz. Sol bek ve kaleyi duzeltmek lazim
#IngaOrekhova

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2043 : 26 Haziran 2016, 03:46:51 »
Fiorentina ile sözleşmesi biten Facu do Roncaglia ile de temas varmış.  650bin euro alıyordu orada. Kjaer Neustadter ve Roncaglia 3lusu olur büyük ihtimal yanlarinada kiralik Ba gibi birini daha alır bu bölgeyi kapatiriz. Sol bek ve kaleyi duzeltmek lazim
Bir de Diego'yu satabilsek çok güzel olacak tabii yerine birini almak şartıyla. Gerçi almasak bile daha kötü oynamaz yerine kimi koyarsak koyalım.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #2044 : 26 Haziran 2016, 12:49:13 »
A.Selim Kul ‏@ahmetselimkul

40 bine yakın kombineden sadece 1500 tanesi yenilendi. Rakamın derneklerle beraber 2500'e yaklaşması bekleniyor.

beter olacaklar insallah

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2045 : 26 Haziran 2016, 12:59:12 »
A.Selim Kul ‏@ahmetselimkul

40 bine yakın kombineden sadece 1500 tanesi yenilendi. Rakamın derneklerle beraber 2500'e yaklaşması bekleniyor.

beter olacaklar insallah
Gazetelerde hala transferdeki sessizlikten falan diye yazıyorlar birde...

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #2046 : 26 Haziran 2016, 14:19:56 »
opensource diye bir azizcinin attigi tweete bakin.

"Yönetime tepki göstermek istiyorsaniz kombinenizi alin stadda yönetimi protesto edin"

insanlar nasil böyle yüzsüz, yalaka olabiliyorlar anlamiyorum..

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2047 : 26 Haziran 2016, 14:54:31 »
opensource diye bir azizcinin attigi tweete bakin.

"Yönetime tepki göstermek istiyorsaniz kombinenizi alin stadda yönetimi protesto edin"

insanlar nasil böyle yüzsüz, yalaka olabiliyorlar anlamiyorum..
He ya sonra Aziz başkan tüm tribünün kombinesini iptal etsin. Bu yalaka hesaplar bir tek kendilerini akıllı sanıyor.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
« Yanıtla #2048 : 26 Haziran 2016, 20:27:57 »
6003 kombine sahibi yeniledi bunlardan biride benim aslolan fenerbahçedir doyerek giristik işe.  geçen yıl bu rakam 7049 mus. transferlere gore sampiyonlar ligi ön elemelerindeki durumlara göre artış olur.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2049 : 27 Haziran 2016, 00:13:37 »
6003 kombine sahibi yeniledi bunlardan biride benim aslolan fenerbahçedir doyerek giristik işe.  geçen yıl bu rakam 7049 mus. transferlere gore sampiyonlar ligi ön elemelerindeki durumlara göre artış olur.
Evet de bildiğim kadarıyla geçen sene, bir önceki sene 17 bin olan kombinenin 7 bin i yenilendi, bu sene ise, bir önceki sene ( yani geçen sene ) 40 bin olan kombinenin 6 bini. Oran olarak bakarsan geçen sene yaklaşık %40 iken yenileme oranı bu sene %15 e düşmüş durumda.
Yönetimde biliyor bunun sebeplerini ama algı yönetimi yapıp üstünü örtmeye çalışıyorlar. Önce gökhan olayını haddinden çok büyülttüler, şimdi de böyle ufak taktiklerle üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Yok geçen sene de bu sayılarda yenileme olmuş, yok yıldız transferi olmadığı için ilgi azmış... yersen işte..
Cl de ön elemeyi geçeceğimize inanan var mı hala bilmiyorum..
Birde kombine almıyor-aldırmıyor diye taraftarı hain ilan edenler var, aziz istersem tribünü kapatırım kombine satmam dediğinde nerelerdeydi onlar onu da çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
« Yanıtla #2050 : 27 Haziran 2016, 00:53:25 »
Evet de bildiğim kadarıyla geçen sene, bir önceki sene 17 bin olan kombinenin 7 bin i yenilendi, bu sene ise, bir önceki sene ( yani geçen sene ) 40 bin olan kombinenin 6 bini. Oran olarak bakarsan geçen sene yaklaşık %40 iken yenileme oranı bu sene %15 e düşmüş durumda.
Yönetimde biliyor bunun sebeplerini ama algı yönetimi yapıp üstünü örtmeye çalışıyorlar. Önce gökhan olayını haddinden çok büyülttüler, şimdi de böyle ufak taktiklerle üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Yok geçen sene de bu sayılarda yenileme olmuş, yok yıldız transferi olmadığı için ilgi azmış... yersen işte..
Cl de ön elemeyi geçeceğimize inanan var mı hala bilmiyorum..
Birde kombine almıyor-aldırmıyor diye taraftarı hain ilan edenler var, aziz istersem tribünü kapatırım kombine satmam dediğinde nerelerdeydi onlar onu da çok merak ediyorum.
bi cok seye katiliyorum ama gökhan olayinda az bile yaptilar adamin aylar oncesinden anlaştığı haberleri donuypdu ve gerceklesiyor transfer ben gökhan konusunda yonetimden tarafim defalarca yazdim zaten buraya.
Diyelimki yine guzel transferler oldu cl elemeleri gecildi yine hedeflenen rakamlara cikmaz dedgin gibi taraftar olarak aşırı kirginiz durusmalarda beklerken simdi ne konuma getirdi kendini. olan fenerbahçe'ye oluyor.
mesela gecen aspora aygun ozipek denen gazeteci cikip fenerbahce sadece 40(kırk)  kimbine satti dede boyle gazetecilerde mevcut ve bu adam fenerbahce muhabiri.
#IngaOrekhova

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2051 : 27 Haziran 2016, 15:18:30 »
Birebir Gökhan özelinde, belki yönetimin günahı daha önceki olaylara göre daha azdır. Ama olayların öncesine de bakmak lazım, ben gene de güvenemiyorum yönetime, inancım yok doğru yaptıklarına dair.

Gökhan, gs ye gitse gene bu kadar zor duruma düşmezdi. Hakikaten çok merak ediyorum, bir baba yiğit çıkıp da gökhan, tolga, şenol un olduğu bir toplantıda 2010-2011 şampiyonu kim diye sorabilecekmi.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2052 : 27 Haziran 2016, 21:09:28 »
Birebir Gökhan özelinde, belki yönetimin günahı daha önceki olaylara göre daha azdır. Ama olayların öncesine de bakmak lazım, ben gene de güvenemiyorum yönetime, inancım yok doğru yaptıklarına dair.

Gökhan, gs ye gitse gene bu kadar zor duruma düşmezdi. Hakikaten çok merak ediyorum, bir baba yiğit çıkıp da gökhan, tolga, şenol un olduğu bir toplantıda 2010-2011 şampiyonu kim diye sorabilecekmi.

Gökhan'ın haksız olduğuna % 1 bile inanmıyorum ki şu anda fenerbahçede o kadar yanlış işler oluyor ki bu konu gündem olsun yanlışlar konuşulmasın. Diego ya 5 milyon euro imza parası ver ve kadro dışı bırak onu açıkla önce. Kulüp mali olarak çok zor durumda futbolda zaten başarısızsın bu ortamda nasıl herkes Fenerbahçeli olacak Fernerbahçeli olmayan herkesi nefret ettirdin onu geçtim Fenerbahçelileri bile soğuttu Aziz Yıldırım ve yalakaları

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2053 : 27 Haziran 2016, 23:13:16 »
Nani gidecek yaziyor herkes , gider tabi , sozlesmeye 8,5'e serbest kalir maddesi koyarsan 10 tane takim cikar almak isteyen.

RvP'ye edilen tezehuratlarin, taraftar desteginin 10'da 1'i yapilmadi nani'ye , halbuki Nani kadar takimi sahiplenen yabanci nadir bulunur.

Nani'nin kisisel becerisi ile bu takima kazandirdigi en az 9 puan var, whoscored sitesine bakin , dribling key pass gol asist vs.

normal hocayla neler yapabildigini avrupa sampiyonasinda da gorduk, adam milli takimin en iyisi.

giderse yolu acik olsun, gittigi yerde basarili olur insallah, biz de yerine aatif chececehue mi ne onu izleriz artik.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2054 : 27 Haziran 2016, 23:40:18 »
Nani gidecek yaziyor herkes , gider tabi , sozlesmeye 8,5'e serbest kalir maddesi koyarsan 10 tane takim cikar almak isteyen.

RvP'ye edilen tezehuratlarin, taraftar desteginin 10'da 1'i yapilmadi nani'ye , halbuki Nani kadar takimi sahiplenen yabanci nadir bulunur.

Nani'nin kisisel becerisi ile bu takima kazandirdigi en az 9 puan var, whoscored sitesine bakin , dribling key pass gol asist vs.

normal hocayla neler yapabildigini avrupa sampiyonasinda da gorduk, adam milli takimin en iyisi.

giderse yolu acik olsun, gittigi yerde basarili olur insallah, biz de yerine aatif chececehue mi ne onu izleriz artik.

başkan kendi ağzından nani için 25 m euro teklif edildi ama satmadım dedi aradaki 16,5 m euronun hesabını kim verecek 300-500 bin euro için adamın şerefine, namusuna, ailesine yalakalarınca edilmedik laf kalmadı bunun hesabını versin Yıldırım