Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539538 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2730 : 29 Haziran 2018, 03:19:34 »
İmzalamadan inanmayacağım Jack Wilshere'ın bize geldiğine. Düşüncesi bile inanılmaz ulan ama gene de heveslenmeyeceğim.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2731 : 07 Temmuz 2018, 09:50:17 »
Yaprakları statik halden dinamik hale sokacak rüzgar aranıyor 😄

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2732 : 07 Temmuz 2018, 11:05:17 »
Hazırlık maçları başladı tek bir transfer yok
Yine geç kalınıyor, bu geç transferler yüzünden yıllarca hep eksik kadrolarla on eleme oynayıp elenip gittik
Ismi çıkan isimlerin de tamamı reddetti bizi
Topluca mı açıklanır bilmiyorum ama biraz çabuk olmakta fayda var, bu sene bir şekilde gruplarda olmamız lazım,  bu camianın buna ihtiyacı var

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2733 : 07 Temmuz 2018, 12:42:24 »
Ali koc un secimden once hoca konusumu ve belli basli trsnsferlerin altyapisini bitirmis olmasini beklerdim. Kendi siyledigi gibi oyuncu calismalari vs olduysa simdiye kadar biten transfer de yok.

Potansiyeli olan genc yetenekleri transfer edicez dedi iyle bir transfer dr yok bu kadar uzerine calistik dedigi seyde.

Isminin buyuklugune yakisir adi buyuk isimleri yransfer etmek istemesini anlayabuliyorum ama elestirdigi seyleri kendi de yapmis oluyor.

Son olarak Basdost gelse 20 golu garanti atar diye birsey yazmis birisi Fernandao en kotu sartlarda 20 golu atiyordu zaten.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2734 : 07 Temmuz 2018, 13:12:06 »
Bir arkadaş var, 3 temmuz dan beri uçuş modunda. 100 milyon eurolar tazminat alacağımıza inanıyor.
Dünde, uefa nın açıklama yapıp Galatasaray ı 2yıl men etmesinin beklendiğini falan söyleyip durdu. Dediğine göre transferler çin bu ceza bekleniyormuş. Eğer Galatasaray ceza alırda biz cl ye doğrudan katılırsak Mina, Wilshire, Bas Dost gibi isimlerle ama olmazsa da gelecek vaadeden genç yeteneklerle sözleşme imzalayacakmışız...

Sorarsanız, inanmıyorum ama hayali güzel :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2735 : 07 Temmuz 2018, 17:22:28 »
2018-2019 Lefter Sezonu Kadrosu
Kameni-Erten
Şener-İsla
Roman-Yiğithan
Skrtel-Topal
Hasan-İsmail
Josef-O.Kağan
Ekici-Ozan
Alper-Dirar
Giuliano-Salih
Valbuena-Elif
Soldado-Atıf

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2738 : 07 Temmuz 2018, 22:28:05 »
Ali Koç'a bir şey diyemiyorum ama Damien Comolli şu an'a kadar tam bir hayal kırıklığı.

''8 aydır Comolli ile çalışıyoruz'' demişti çiçeği burnunda başkanımız. O zaman soruyorum ''bu herif 8 aydır yatıyor mu?'' 8 ayda tek bir oyuncu kafalanamaz mı yahu?

Tamam para yok, tamam yasaklarımız var, tamam transfer kolay bir iş değil. Bunlara tek itirazım yok ama tam 1 aydır tek bir transfere imza atılamaz mı? Tek bir oyuncu kadroya katılamaz mı?

Kimsenin sesi çıkmıyor ama herkeste sırayla hayal kırıklıkları oluşmaya başladı, ''Comolli falan hikaye'' sesleri yükselmeye başladı.

Hayır yani çıkın diyin ki ''arkadaşlar biz transfer yapmayacağız ve eldeki kadroyla devam edeceğiz'' bunu diyin canımızı yiyin yahu. Neticede sadece Fernandao eksiğiyle oynamış oluruz ve bu takım gittiği yere kadar gider ligte.

Çünkü geciktik ve 1 ay sonra lig başlıyor. 7-8 oyuncu bekliyorduk ama 1 tane bile alabilme konusunda inancımı yitirmeye başladım ben. Transfer yapmayacaksınız söyleyin bilelim arkadaş.

Yıllardır Di Maria kalibresinde oyuncularla transfer sezonunu açıp Nabil Dirar gibi kazmalara kalıyoruz. Bari kazmaları da almayın ki daha az kahrolalim.

O basında adı geçen Andre Gomes ve Axel Witsel gibi herifler 6,5 numara haberiniz olsun. Yani Topal-De Souza-Ozan tayfasından. Olur da alırsanız hiç ihtiyacımız yok yani, bilginiz olsun Sayın Yönetim.

Allah biz Fenerbahçelilere sabır versin, bıktım usandım yeminle.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #2739 : 08 Temmuz 2018, 00:23:46 »
Dayanim,sabredim,ince eleyip sık dokuyorlarlardır dedim ama artık 2-3 transfer açıklanmalı.Transfersizlikten elim ayağın titremeye başladı.Bide 1-2 transfere ihtiyacımız yok ki nokta atışı yapacaklar diyelim en az 5-6 transfer lazım takıma.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2740 : 08 Temmuz 2018, 13:46:15 »
Bamba konusu hep aklımın bir köşesinde kalacak. Anlam veremedim çünkü. 4-3-3ün sağına oyuncu lazım. Yetenekli genç potansiyelli formda ve bedava bir oyuncuyu neden kaçırdık anlamadım gitti. Tottenham Sevilla Fiorentina vs bir takıma gitse dahi anlarım hatta Bournemouth falan bile ama gide gide aynı ligdeki Vasat Lille takımına gitti

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2741 : 11 Temmuz 2018, 11:19:48 »
Altınordudan 2 genç ismi kadromuza kattık, kaleci Berke Özer (17) ve orta saha Barış Alıcı (21).
17 yaş kaleci için erken ama Barış 21 yaşında, doğrudan takıma monte edip oynatmak lazım. Dirar, Aatıf gibi adamlarla vakit harcamaktansa böyle isimlere şans verelim. Yok beklersek, Semih gibi 26-27 yaşında hala "genç" sıfatı ile anılıp harcanacak..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2742 : 11 Temmuz 2018, 16:41:40 »
Futbol dan cok anlamam ama sirf transfer yaptik demek icin gereksiz adamlara milyonlari bayilacaklarina genclerle 1 sene kaybetmelerini tercih ederim ... Hem ileriye donuk oyuncular yetisir hem de seneye UEFA derdi olmadan transfer politikasi gudulur.

Bu anlamda harika iyi transfer benim gozumde...

Bkz; Fransa, Belcika ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2743 : 11 Temmuz 2018, 16:47:52 »
Beşiktaşlılar bile feda meda hallettiler. Bizim de sabredecek zamanımız olmalı. 18 yaşında çocuk ama bence hem Volkan'dan hem de Kameni'den daha iyi oynar. Top Cocu'da artık.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2744 : 11 Temmuz 2018, 17:10:30 »
Beşiktaşlılar bile feda meda hallettiler. Bizim de sabredecek zamanımız olmalı. 18 yaşında çocuk ama bence hem Volkan'dan hem de Kameni'den daha iyi oynar. Top Cocu'da artık.

Valla Ali Koc gelirken benim umudum ne getirecegi para ne transfer ne de sampiyonluktu.

Kalici ve surdurulebilir bir sistemi oturtabilirse, Fenerbahce tarihine gecer.... o anlamda kaybedilecek bir iki sene kimsenin umrunda olmamali...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....