Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539482 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2760 : 17 Temmuz 2018, 01:48:23 »
Şu aşamada eleme turlarına;

Isla-Skertel-Roman-HAK
Ekici-Joseph-Eljif
Guilano-Soldado-Valbuena

kadrosu ideal gibi. Mentalite değişimiyle beraber bu kadro vasat üstü bir performans verebilir. Soldado'nun durumu önemli tabii.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2761 : 17 Temmuz 2018, 08:46:25 »
Sol arka - Santrafor - defans....

4-5 senedir ayni adamlari ariyoruz :)

Ama oncelikli Sol arka bence ... defansif yonu kuvvetli hizli bir oyuncu defansi da rahatlatabilir. En azindan dogru oyuncu cikana kadar.... Bosa para da harcanmaz....

Janssen gelecekse, saldado ve atif la gecen sene ne yaptilarsa bu sene de yapabilirler. Yine en azindan sezon basinda idare edip, dogru oyuncuyu bulana kadar...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2762 : 17 Temmuz 2018, 14:48:07 »
Comolli konuşuyor iyi güzel de madem FFP durumu var transfer yok bişey yok onay kabul desinler ki iki sene yapılanmayla geçecek tamam diyelim. E o Zaman sen neden geldin Cocu neden geldi ana kadroda büyük değişiklikler olmayacaksa? Aykut'u sevmem ama o kadar para verdik onu yollayıp Cocu'yu getirirken. Ağustos geldi direkt katkı verecek transfer yok sponsor yok bişey yok. Senin varlığına gerek yoktu ki Berke Ferdi Barış gelmesi için vs.. Bide madem FFP var Onyekuru'yu neden biz kiralayıp koymadık sola, yada ileride gelir de getirecek olan Bamba'yı alıp koymadık sağa.. Bilmiyorum anlamıyorum vallahi ne olacak. Çünkü sol bek stoper kanat forveti ve forvet şart oğlu şart şu an bu takıma

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2763 : 17 Temmuz 2018, 15:06:20 »
Comolli konuşuyor iyi güzel de madem FFP durumu var transfer yok bişey yok onay kabul desinler ki iki sene yapılanmayla geçecek tamam diyelim. E o Zaman sen neden geldin Cocu neden geldi ana kadroda büyük değişiklikler olmayacaksa? Aykut'u sevmem ama o kadar para verdik onu yollayıp Cocu'yu getirirken. Ağustos geldi direkt katkı verecek transfer yok sponsor yok bişey yok. Senin varlığına gerek yoktu ki Berke Ferdi Barış gelmesi için vs.. Bide madem FFP var Onyekuru'yu neden biz kiralayıp koymadık sola, yada ileride gelir de getirecek olan Bamba'yı alıp koymadık sağa.. Bilmiyorum anlamıyorum vallahi ne olacak. Çünkü sol bek stoper kanat forveti ve forvet şart oğlu şart şu an bu takıma

sırf bu sebep bile yeterli Aykutu göndermek için. Aykutla nasıl yapılanma olacak ? Cocu, Psv de gençlerle başiarıya ulaşmış birisi, bizde de bunun için çalışıyorlar. Önemli olan, Ferdi'nin, Barış'ın gelmesi değil, sahada olmaları. Gördük Aykutun gençlere ne kadar şans verdiğini.
Bu sene öyle adını duyduğumuzda "vay be" diyeceğimiz transfer beklememek lazım. Ama gelenlerin hepsinin o adı olup da kendisi olmayanlardan faydalı olacağını göreceğiz. Geçen seneki kadromuz bile şampiyon olabilirdi, sadece içeride Galatasarayı yensek bitiyordu iş. Yani eldeki kadroya 1-2 akıllı takviye bile bizi tekrar potaya sokar, üstelik asıl transferimiz de 12 numara olacak.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2764 : 17 Temmuz 2018, 15:31:28 »
Kameni'yi şutlayıp bir tane santrafor alalım yeter. Santrafor olmazsa olmaz. Kameni'de aşırı fazlalık benim gözümde. Diğer mevkilerde en azından sayı olarak yeterliyiz. Stoperde yeri gelir Souza yeri gelir Yiğithan da oynar ben ikisine de güveniyorum. Orta saha ve kanatlar zaten kalabalık. Bir tane santrafor alırız yeri geldimi Giu veya Aatıf sahte 9 oynar.

Sakatlık olmazsa ilk Cl maçına tahminim şu şekilde çıkarız:

Volkan-Isla-Roman-Skrtel-Hasan-Souza-Ekici-Giuliano-Valbuena-Aatıf-Soldado(iyileşirse).Burada belirleyici faktör Soldado'nun durumu.Forvette Ahmethan ya da Alper oynarsa zaten kapat gitsin direk. Soldado oynarsa ve hazır olursa şansımızı zorlarız.

Önümüzdeki 15-20 günü de atlatıp iyisiyle kötüsüyle yeni sezona girelim sıktı şu ara artık.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2765 : 17 Temmuz 2018, 15:49:39 »
Bu hafta bir forvet transferi gelsin artık. Toplamda 2 forvet, 1 stoper ve 1 sağ açık lazım. Dirar tamamen fazlalık şu anda. Stoperde nicelik olarak da nitelik olarak da eksiğiz, Skrtel-Neudstadter ikilisine güvenerek yola çıkılmaz. Orta sahada çok yığılma var, Sion'da bile düzenli forma giyemeyen Salih'in bizde işi yok artık. Sol bekler berbat ama kimse onların maaşını karşılamayacağı mecburen devam edilecek. Kaledeki kovaya da güvenmiyorum ama artık yapacak bir şey yok.

Bunlar dışında Mehmet Ekici umarım yine sakatlık sorunları yaşamaz çünkü ona ihtiyacımız var. Eljif ve Ferdi ikilisinden umutluyum. Ayakları düzgün, oyun kurup adam eksiltebiliyorlar. Eljif tecrübe kazanıp Ferdi de güçlenirse önemli 2 değeri kazanmış olacağız.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2766 : 17 Temmuz 2018, 16:35:56 »
Comolli'nin konuşmalarına bakılırsa önümüzdeki günlerde bir transfer gözükmüyor, illa elenmemiz mi gerekiyor anlamadım.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2018, 16:37:02 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2767 : 17 Temmuz 2018, 21:21:00 »
Öncelikle taraftar bir şeye karar vermeli: Takım bu borç batağındayken hiç transfer yapılmasa bile destek verilecek mi verilmeyecek mi? Hem ekonomik durum düzeltilsin istiyoruz, hem de çatır çatır transfer istiyoruz FF'ye rağmen.

Hem s.kim olsun hem donuma değmesin. Böyle bir dünya da maalesef yok.

Kendi adıma en iyisini yapmaya uğraştıklarına eminim. Transferi yapmıyorlarsa da bir bildikleri vardır. Olabilecek en iyi senaryoyu oluşturacaklardır. Kendi adıma mentalite değişimi bile yeterli benim adıma. Transfer yapılırsa bu sene için ekstra olarak bakıyorum ben. Soldado'ya bir rotasyon, bir stoper ve bir de açık olursa isteyeceğim transferler olur ama olmuyorsa da bu kadronun geçen seneki performansın üstüne çıkacağına inanıyorum.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2768 : 17 Temmuz 2018, 21:46:52 »
Bir suru hayal kirikligi var transferde

yine volkan ve kameni ile devam etmek buyuk bir hayal kirikligi

Takimda forvet sadece fernandao ve soldado varken fernandao gibi senede 20 gol ortalama atan bir forveti yerine daha iyisini getirmeyeceksen yollamak ve yasi kemale ermis ve son yillarinda onemli sakatlik yasamis bir soldadonun eline bakmak daha buyuk bir hayal kirikligi.

Orta sahada oyuncu bollugu var ama takimi sirtlayacak bir orta saha oyuncusu yok iclerinde

Gercek bir ne sag acik ne sol acik oyuncusu var

Stoperde hem sayisal hemde oyuncu kalitesi olarak eksigiz. Topal ve josef oynar diye dusunuluyorsa ona da hic katilmiyorum.

Burada baya bir sure once yazmistim odeal bir kadro yapisi birbirine yakin kalitede 17-18 oyuncu ve genc ve yetenekli 5-6 oyuncu olmali diye o zaman biri itiraz etmisti ayni kalitede 25 oyuncu olmasi gerekir diye. Her transferdwn faydalanmak imkansiz ama her iyuncu ciddi bir yatirim hele maliyeti yuksek oyuncular daha onenli olu yatirimlar hem sokaga para atmamak bakimindan hem de yetenekleri ziyan etmemek icin iyi planlama sart.

Trasfer sezonu bitmesine daha var ama ali kocun secimden once avrupadan elendikten so nra yapilan transferlere iliskin konusmasisi herkes hakli olarak hatirlatir.

Maliyeti uygun olmak sartiyla genc olmayan iyuncular da dusunulebilir

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2769 : 18 Temmuz 2018, 07:32:08 »
Bir suru hayal kirikligi var transferde

yine volkan ve kameni ile devam etmek buyuk bir hayal kirikligi

Takimda forvet sadece fernandao ve soldado varken fernandao gibi senede 20 gol ortalama atan bir forveti yerine daha iyisini getirmeyeceksen yollamak ve yasi kemale ermis ve son yillarinda onemli sakatlik yasamis bir soldadonun eline bakmak daha buyuk bir hayal kirikligi.

Orta sahada oyuncu bollugu var ama takimi sirtlayacak bir orta saha oyuncusu yok iclerinde

Gercek bir ne sag acik ne sol acik oyuncusu var

Stoperde hem sayisal hemde oyuncu kalitesi olarak eksigiz. Topal ve josef oynar diye dusunuluyorsa ona da hic katilmiyorum.

Burada baya bir sure once yazmistim odeal bir kadro yapisi birbirine yakin kalitede 17-18 oyuncu ve genc ve yetenekli 5-6 oyuncu olmali diye o zaman biri itiraz etmisti ayni kalitede 25 oyuncu olmasi gerekir diye. Her transferdwn faydalanmak imkansiz ama her iyuncu ciddi bir yatirim hele maliyeti yuksek oyuncular daha onenli olu yatirimlar hem sokaga para atmamak bakimindan hem de yetenekleri ziyan etmemek icin iyi planlama sart.

Trasfer sezonu bitmesine daha var ama ali kocun secimden once avrupadan elendikten so nra yapilan transferlere iliskin konusmasisi herkes hakli olarak hatirlatir.

Maliyeti uygun olmak sartiyla genc olmayan iyuncular da dusunulebilir
Hocam, bence hayal kırıklığı yaşayanlar hayal aleminde yaşıyorlar demektir. Uefa, ffp sopasını iyice çıkarmaya başladı. Eğer mali durumumuzu düzeltmezsek gelecek 10-15 yılı da kaybederiz. Bir gün, paralı bir başkan gelip parayı bastırıp birşey yapsın, bizi kurtarsın diye bekleriz sonrasında (ki bence kara para falan aklaman hiçkimse kalkıp da onlarca milyon doları hibe etmez..) Haberleri hergün görüyoruz, durum göründüğünden de kötü. Sağolsunlar, enkaz bile bırakmamışlar geride.

Eldeki oyuncularla nasıl kontratlarımız var bilmiyoruz. Kameniyi göndersk mesela tazminat verecek miyiz ? kontratı ne kadar ? eminim ilgililer bu hesapları yapmıştır. Bence Kameni, bugünün şartlarında takımdaki ilk gönderilecek oyuncu değil. Volkan da 1 yıl daha bizimle olacak (ilgili başlıklara bakarsanız kendisi hakkındaki düşüncelerimi görebilirsiniz ama gün duygusal değil, mantıklı hareket etme günü). Berke Özer i transfer ettik, Erten var, bu iki isim de 1 sene daha bizimle kalacaklar işte.

Forvet konusunda muhtemelen kiralık da olsa bir çözüm bulacaklar. Fernandao nun gönderilmesi maddi açıdan önemliydi. hem bonserivisinden bir kazanç sağlandı hemde maaş yükünden kurtulduk (şimdiki anlayışa bakınca gelecek oyuncuların yüksek maaşlarla gelmeyeceğini düşünüyorum, belki 1-2 istisnası olabilir ama gelen 3 genş isimde fernandao nun yarısı kadar bile almıyordur toplamda.)

Ali Koç kendisi de söylemişti amacımız günü kurtarmak değil, en az 2 döneme ihtiyacıız var diye.

Bence biraz sabır, ligin ilk 4-5 haftasını görelim, bakalım takım nasıl oynuyor. Gene aynı isimlerle aynı kımıl futbolu mu göreceğiz yoksa genölerle başarıya aç, arı gibi çalışkan bir takımmı. ikincisini görürsek hiçbir sorun yok ama birincisi olursa o zaman hayal kırıklığı demektir...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2770 : 18 Temmuz 2018, 08:17:33 »
Kale Volkan'a teslim edilmez ise her türlü sonuna kadar takımın yanındayım. Ama hâlâ Volkan'ın göz göre göre takımı sabote etmesine prim verilecek ise kimse benden destek beklemesin. Başarı da ve başarısızlıkta Volkan'lı bir kadronun her zaman yuhacısı olacağım. Fenerbahçe'ye seneler boyu takım içi kulislerle ihanet edenlerin karşılığı hâlâ kadroda yer almak olmamalı.

Volkan defol! Volkan seni istemiyoruz. Volkan mümkünse spor hayatın sona ersin. Mümkünse Galatasaray forması giy! Volkan Fenerbahçe'den uzak dur!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2771 : 18 Temmuz 2018, 08:43:38 »
Volkandan en çok nefret eden Fenerbahçe taraftarları arasında yer aldığımı düşünüyorum. Götü top tutması, Lincoln, Sabri ile gereksiz kavga etmesi... Hiçbirisi bize yakışmıyor, Atatürkün sporcu tarifine uymuyor. Kontratı 31 mayıs 2019 a kadar sözleşmesi devam ediyor. Artık kulis vs yapamacak, arkasında destekçisi olmadığı için. Cocu oynatırsa formayı haketmiştir diye düşüneceğim ve 1 sene daha sabredeceğim bu seneyi bir geçiş dönemi kabul ederek. Ama gelecek yılda aynısı olursa o zaman senin söylediğin noktaya gelirim ancak Hakan hocam.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #2772 : 18 Temmuz 2018, 16:45:42 »
Eski yönetim kulübü borç bataklığına sürüklemiş resmen, Umarım yeni yönetim bizi bu bataklıktan çıkarır. 1-2 sene kiralık oyuncularla idare edecez artık yapacak bir şey yok malesef.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2773 : 18 Temmuz 2018, 23:00:19 »
Kabaca 600M Euro borçtan bahsediliyor. Biz bunun faizini bile ödeyemeyiz şu aşamada. Ben şu an, zerre transfer istemiyorum. Bu borçtan kurtulacak plan yapılmasını istiyorum. İstanbul dışında bir tane taşınmaz kalmasın. Hangi büyük dünya kulübü taşınmazlarıyla falan övünüyor? Satılsın hepsi. Mutlaka, minimum 1 sene feda benzeri bir sene geçirilmeli. En az 1 sene...

Sol bek isteniyor. Yolla İsmail'i, koy Serhat'ı oynasın. Eksiği yok. Stoper deniyor. Koy Yiğithan'ı oynasın. Öyle boş çocuklar da değiller. Misal Samed ışık vermiyor ama Oğuz, Yiğithan, Serhat falan öyle değil. Satabildiğini sat, altyapı ve yeni gelen gençlerle takviyele. Olmaz diye de bir şey yok. Daum ilk yılında şampiyon oldu gençlerle. Üstelik de geçen seneki takımın performansı bile iki tane iç saha maçı kazansaydı şampiyonluğa yetecekti.

Bu borç olayı kapatılmadan kulüp hiç bir şey başaramaz. Boşa transfer diye höykürmemek lazım.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2774 : 18 Temmuz 2018, 23:18:25 »

Bu borç olayı kapatılmadan kulüp hiç bir şey başaramaz. Boşa transfer diye höykürmemek lazım.

Abi sonuna kadar haklısın ama

ŞL'ye katılım şansımız uzun süre sonra ilk kez bu kadar yüksek yeni sistemle. Oradan gelecek katilim payı bile kulübü baya bi rahatlatir ki bunun sponsor olarak da yansimasi olacaktır. Hadi diyelim bunlar cepte. Katilamazsak bizim payı da Gs alacak. Ya bizim yüzümüzden ŞL parasi yemeyen kulüp kalmadı ülkede vallahi billahi inanilmaz bir şey bu. Gs'ye 3 senede bir sampiyonluk + ŞL katilim payini hibe ediyoruz. Adamlar tabi batmaz.
Kendimizi bu batakliktan kurtarmak tabiki en oncelikli iş.  Ama arayi açtıktan sonra veya olası kazancımızı rakibe hediye ettikten sonra ekstra efot sarfederiz. Bu bize bir kac yıla daha mal olur.
 herkes her seyini vermeye hazırken insanların umutlarını da taze tutmak lazim. Olmuyorsa da bunu net bir sekilde aciklamak lazim.
 24 temmuzdaki aciklamayi merakla bekliyorum.
 On elemeye yetismezse transfer ve sonrasinda yapılırsa aciklama bekliyorum.
 3. Formayi taraftar sececek denildi. Bu rezil formaların açıklamasını bekliyorum.

Ben sadece basit bir taraftarım. Tek istedğim şey açıklama. Futbolda uzun suredir basari yok zaten, olsun varsin 1 sene daha olmasin. Ama Azizleşmesinler yeterki. Tutamayacaklari sözleri vermesinler.
Sevgiler saygılar