Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539495 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2850 : 01 Ağustos 2018, 14:29:08 »
Bugün açıklandı açıklandı, yoksa elemeden sonra

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2851 : 01 Ağustos 2018, 20:59:36 »
Josef 30 yasında ben de satılmasından yanayım.Roman ile ozan da keske satılabilse ikisi de FB nin futbolcusu degiller bence...
Roman yerine genc oyuncu vardı bir tane onun oynamasını tercih ederim.Ayrıca Ferdi yi de mutlaka takımda gormek istiyorum.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2852 : 02 Ağustos 2018, 07:56:01 »
Gunaydin  :)
Dünkü  maçta yediğimiz golde kafayi yiyen sadece ben değilim herhalde. Roman'ın adami kaçırısi, Volkan'in kaleden çıkamaması... Benfica sadece golü izlesin yeter onlar için.
Bu ikisi ve Alper dışında olacak bu takım

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2853 : 02 Ağustos 2018, 09:31:56 »
Çok kasmaya gerek yok Benfica'yı eleme ihtimalimiz yüzde 10 falan.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2854 : 02 Ağustos 2018, 19:49:05 »
Daha önceki eşleşmemizde de hatırlarsanız adamlar öyle bir maç oynamıştı ki evlerinde, 2-1'ken hepimiz biliyorduk 3'ü atacaklarını. Biz kaç tane atsak 2 fazlasını atacaklarını hissettirmişlerdi bize. Bunu neden yazıyorum? Çünkü tur atlarız diye düşünenler varsa boşuna hayal kurmasınlar. Bu sene AL bizim için ve gençler için idealdir. Hele bir de şampiyon olursak harika olur. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2855 : 02 Ağustos 2018, 21:37:32 »
Daha önceki eşleşmemizde de hatırlarsanız adamlar öyle bir maç oynamıştı ki evlerinde, 2-1'ken hepimiz biliyorduk 3'ü atacaklarını. Biz kaç tane atsak 2 fazlasını atacaklarını hissettirmişlerdi bize. Bunu neden yazıyorum? Çünkü tur atlarız diye düşünenler varsa boşuna hayal kurmasınlar. Bu sene AL bizim için ve gençler için idealdir. Hele bir de şampiyon olursak harika olur. 8)
Aynen abi Portekiz'deki maç için seninle aynı fikirdeyim ama Kadıköy'de de 4 farkı kaçırmıştık ya

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2856 : 03 Ağustos 2018, 00:03:56 »
O Benfica ile bu takım arasında çok fark var. O Benfica çok iyi bir takımdı. Bu Benfica ise beşiktaşı 3-0'dan yenemeyen bir takım. Gerçi son durumlarını bilmiyorum. Bildiğim oyuncuları var mı onu da bilmiyorum.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2857 : 03 Ağustos 2018, 13:48:23 »
Aynen abi Portekiz'deki maç için seninle aynı fikirdeyim ama Kadıköy'de de 4 farkı kaçırmıştık ya
Kadıköy'deki maçta harika oynamıştık ama skor üstünlüğünü alsaydık da öyle 4 farka gidecek bir oyun devam eder miydi pek emin değilim kardeşim. Bakalım, merakla bekliyoruz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2858 : 03 Ağustos 2018, 14:49:11 »
O Benfica ile bu takım arasında çok fark var. O Benfica çok iyi bir takımdı. Bu Benfica ise beşiktaşı 3-0'dan yenemeyen bir takım. Gerçi son durumlarını bilmiyorum. Bildiğim oyuncuları var mı onu da bilmiyorum.

deplasmanda aptalca bir skor almaz isek bu turu geçeceğimize inanıyorum

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2859 : 03 Ağustos 2018, 16:51:14 »
------------------------------------------VOLKAN----------------------------------------
----------------------------------(Berke, Erten, Kameni)--------------------------------

-------------------------------ROMAN-----------------SKRTEL-----------------------------
------------------------------(Burak)--------------(Yiğithan)---------------------------

-----ISLA----------------------------------------------------------------------HAK------
--(Şener, Dirar)--------------------------------------------------(İsmail, Ömer, Abdül)-

-----------------------------------------JOSEPH-----------------------------------------
-----------------------------------------(Topal)----------------------------------------

-------------------------------EKİCİ-----------------ELJIF------------------------------
---------------------------(Oğuz, Ozan)----------(Ferdi, Salih)-------------------------

-----------------AYEW--------------------------------------------VALBUENA---------------
--------(Barış, Mahsun, Samed)---------------------------(Alper, Muhammet, Şeyşu)-------

-----------------------------------------SOLDADO----------------------------------------
-----------------------------------(Guliano, Ahmethan)----------------------------------

Şu anda 34 kişilik kağıt üzerinde forvet ve stoper hariç her mevkide zengin bir kadro var. Madem yeniden yapılanıyoruz ve gençler şans bulacak, bu kadroyu zengin kabul ediyorum ben de. Bir forvet ve bir stoper alınırsa ben tamamım. Alınmazsa da canları sağolsun.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2860 : 03 Ağustos 2018, 16:52:26 »
Bu arada takımdaki gençlerden forvet ve sağ bek hariç güzel bir on bir çıkarılabiliyor. Ben genel olarak memnunum bu dönemde yapılan işlerden.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2861 : 03 Ağustos 2018, 17:21:58 »
Uygar'ı atlamışsın Umut.
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2018, 17:32:08 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #2862 : 03 Ağustos 2018, 17:31:36 »
Uygar'ı atlamışsın Umut.

serhat Kot da yok sanki

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2863 : 03 Ağustos 2018, 17:36:00 »
Volkan-Kameni-Berke-Erten
İsla-Şener
Transfer-Roman
Skrtel-Yiğithan-Burak
Hasan-İsmail-Serhat-Ömer-Abdülcebrail
Josef-Topal-O.Kağan
Ekici-Ozan-Mahsun-Uygar
Ayew-Dirar-Barış-Samet
Giuliano-Elif-Salih-Muhammet
Valbuena-Alper-Ferdi
Transfer-Soldado-Atıf-Ahmethan

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2864 : 03 Ağustos 2018, 18:30:31 »
Kadro çok kalabalık ve dengesiz bir dağılım var, ilk 11 için forvet ve stoper transferi şart. Soldado'nun maç eksiği olduğu için Benfica deplasmanında forvet Giuliano veya Alper olmak zorunda, sıkıntılı bir durum. Yiğithan ve Oğuz Kaan hariç diğer altyapı oyuncularının rotasyonda kalacağını sanmıyorum. Samed ve Serhat'ın şu anda bizim seviyemizde olduğunu düşünmüyorum, kiralanmaları daha uygun. Ahmethan zaten Süper Lig seviyesinde bile değil, elden çıkarmak mantıklı. Berke'nin de fırsat bulması zor gibil, ilk 11'de yer alma şartıyla kiralansa güzel olur. Ferdi ve Barış'tan umutluyum, güçlendikleri taktirde önemli katkılar verecekler. Eljif ise zaten göz bebeğimiz, çapsız Aykut'tan kurtulmasak sönüp gidecekti ama şimdi güzel bir gelişim gösterecek.