------------------------------------------VOLKAN----------------------------------------
----------------------------------(Berke, Erten, Kameni)--------------------------------
-------------------------------ROMAN-----------------SKRTEL-----------------------------
------------------------------(Burak)--------------(Yiğithan)---------------------------
-----ISLA----------------------------------------------------------------------HAK------
--(Şener, Dirar)--------------------------------------------------(İsmail, Ömer, Abdül)-
-----------------------------------------JOSEPH-----------------------------------------
-----------------------------------------(Topal)----------------------------------------
-------------------------------EKİCİ-----------------ELJIF------------------------------
---------------------------(Oğuz, Ozan)----------(Ferdi, Salih)-------------------------
-----------------AYEW--------------------------------------------VALBUENA---------------
--------(Barış, Mahsun, Samed)---------------------------(Alper, Muhammet, Şeyşu)-------
-----------------------------------------SOLDADO----------------------------------------
-----------------------------------(Guliano, Ahmethan)----------------------------------
Şu anda 34 kişilik kağıt üzerinde forvet ve stoper hariç her mevkide zengin bir kadro var. Madem yeniden yapılanıyoruz ve gençler şans bulacak, bu kadroyu zengin kabul ediyorum ben de. Bir forvet ve bir stoper alınırsa ben tamamım. Alınmazsa da canları sağolsun.