Zürich'ten 1.89luk 24 yaşındaki İsviçreli pivot santrafor Michael Frey yarın İstanbul'a geliyormuş. Oyuncu bizde oynamak için kulübüne rest çekmiş kadro dışı falan kalmış, bu istekliliği güzel. İlginç olan bir başka şey de doğum tarihi 19.07

eğer bu kadro dışı kalışı vs sebebiyle bonservissiz yada 1e falan geldiyse iyi transfer, yıllık ücreti tahminim düşük olacaktır. Piyasa değeri 2.5 milyon Euro.
Ha öncelik açısından bakacak olursak eğer bana çok mantıklı gelmedi çünkü acil olarak sol bek Stoper ve orta saha hatta kaleci transferi gerekiyorken tek forvet oynayan takıma Slimani Soldado yanına 3. Santrafor bana pek mantıklı gelmedi.(Takımda 3 santrafor olması değil burada tuhaf olan Adam akıllı sol bek stoper orta saha yokken Yedek santrafor transferi öncelik olarak mantıksız geldi. Her bölgeni tamamlasan ondan sonra alırsın sıkıntı yok, yada Benfica maçları öncesinde alınsaydı yine mantıklıydı.. Çift forvet mi olacak acaba diyenler olabilir ama hiç sanmam Slimani ile çift forvet oynayacak tarzda oyuncu değil)
Oyuncuyu çok fazla izlemedim, bir elin parmaklarını geçmez ama bildiklerimi paylaşayım sizlerle, fiziği dolayısıyla güçlü ve kafa toplarında indirimi olarak ta bitirici olarak ta etkili, benim en hoşuma giden yanı ise çok hırslı ve mücadeleci olması, çabuk yada seri bir oyuncu olduğu söylenemez, iki ayağını da kullanabiliyor, topla teması şutta da dribbling yaparken de baya sert

bazen bomboş pozisyonda ayağından fazla açarsa şaşırmayın top sürme esnasında😂 Pivot santrafor özellikleri iyi top saklama kafayla indirme sağa sola servis yapma anlamında, istikrarsızlık problemi var sezon içinde de farklı kulüplerde de.. Mesela İsviçre dışında pek parlak maçları yok.. Oyun tarzı Elmander'i andırıyor biraz olsun vs vs vs
Neyse hayırlı olsun, bakarsınız tutar uzun seneler katkı alırız yada iyi paraya satarız falan, çünkü genç gelişime açık ve futbol konusunda tutkulu bir arkadaş kendisi.. Maliyeti de belli ki düşük olacak. O yüzden bekleyelim görelim.. Tutmazsa büyük kayıp olmaz ama tutarsa büyük kazanç ve kar sayılabilir.
AMA COMOLLİ BEY LÜTFEN ÖNCELİKLERİ HALLEDELİM 8 numara Stoper ve Sol bek Şarttttt (Kaleci de şart ta bence transfer olmayacak o bölgeye) STOPER SOL BEK ORTA SAHAYA KALİTELİ TRANSFERLER ŞART BU YIL ŞAMPİYONLUK ŞART EĞER BU KADAR KÖTÜ MALİ DURUM VARSA. BU 3 BÖLGEYE KALİTESİ TARTIŞILMAZ 3 TRANSFER YAPMAZSAK EĞER YİNE İZLERİZ GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI VE ONLAR OLUR 22 BİZ KALIRIZ 19DA