Ben de adını bu seneye kadar pek duymadım. 26 yaşındaki adını pek duymadığım bir oyuncunun da ne kadar iyi çıkacağını bilmiyorum. İnşallah yararlı olur demekten başka bir söz hakkımız da yok.
Bizim yönetim niye böyle oyuncular alıyor anlamıyorum. Bir transfer sezonunu çöpe attınız. Taraftar bunu anlayışla karşılayabilir. Yeni yönetim der, öğrenecekler der, herkes yanlış yapabilir der. Aynı yanlışları (ya tutarsa mantığı) tekrar yapmak hoş karşılanmayabilir.
Daha iki gün önce yazmıştım. Lütfen basında çıkan isimler olmasın diye. Kabul ediyorum biz artık;
26 yaşında bir Anelka alamayız. Şu anki piyasa değeri 100 milyon dolardan fazla olurdu.
28 yaşında Arjantin milli takımının 10 numarasını (Ortega) alamayız. Piyasa değeri 70-80 milyon dolardan fazla olurdu.
25 yaşında Gana milli takımının 8 numarasını (Appiah) alamayız. Piyasa değeri en az 50 milyon dolar olurdu.
26 yaşında Uruguay milli takımının yıldız stoperi (Lugano) alamayız. Piyasa değeri en az 20-30 milyon dolar olurdu.
27 yaşında kariyerinin zirvesindeki Alex de Souza'yı alamayız. Piyasa değerini bilmem ama yerini bir daha dolduramayacağımız kesin.
Yanlışlar da oldu. 2002/2003 sezonunda bu takımda 5 tane 10 numara vardı. Ariel Ortega, Milan Rapaic, Haim Revivo, Ceyhun Eriş, Yusuf Şimşek. Bir takımda aynı mevkinin 5 tane oyuncusu olmamalı.
Bu kulüpte böyle efsane oyuncular oynadı. O isimler bize artık ne kadar yakın bilmiyorum ama basında çıkan isimler de bize yakın olmamalı. Bu isimlerle ilgilenenler bu kulübün yerini ve büyüklüğünü bilmiyordur. Size gidin yıldız isim alın veya 18-20 yaşında bir süper genç alın demiyoruz ama 25-26 yaşına gelip de hiçbir şey yapamamış bir oyuncunun bize para kazandıracağını da düşünmüyoruz.