Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539487 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3135 : 30 Ocak 2019, 05:55:30 »
Abi şöyle söyliyim normalde Eljif'in şu halinden de Jailson'un şu halinden de iyi(ikisinin de gelişmeye açık olduğunu ve bundan çok daha iyi olabileceklerini düşünüyorum) ancak 1 1 buçuk senelik haliyle Tolgay ilk 11 falan oynamamalı şu takımda. Vasatlıktan kurtulup özlenilen Fenerbahçe'yi düşünüyorsak
Çünkü silik bir oyun karakteri var bana göre ve 8 numara oynayacak Adam gerçekten dominant olmalı oyunda Appiah gibi falan. Oyunun hem hücum hem savunma yönünde sürekli olarak hissettirmeli kendini oyunu çekip çevirebilmeli. Bekleri kanat oyuncularını oyuna da sokmalı yay çevresinde hatta ceza sahasında da bulunmalı yeri geldiğinde takım baskı yediğinde geriden topu alıp oyunu şöyle bir rahatlatmalı. Ve ben Tolgay'da bu özellikleri göremiyorum. Ndiaye falan tarzında dribbling ile top taşıyan bir oyuncu da değil.

Öldürmüşsün resmen ya hu, naaptın sen? Öyle bir anlatmışsın ki sanki Tolgay Arslan'dan değil de Tolga Ciğerci'den bahsediyorsun.

Tolgay'da göremediğini söylediğin özellikleri ben fazlasıyla gördüm, bir tek şut konusunda etkili değil. Bu sezon teknik karar yüzünden oynamıyor. BJK'nin 2.şampiyonluğu yaşadığı sene oynadığı oyunu izlemedin gâlibâ. Yıllardır hasret kaldığımız orta sahada takımı çekip çevirecek, akıl koyup tekniğiyle takımı atağa kaldıracak bir oyuncu Tolgay. Ben son derece memnunum gelmesinden, umarım bir aksilik çıkmaz.

Tabi Ersun'un da orta ikiliyi Topal-Tolgay yaptığını ve önlerinde de Ekici'nin oynadığını düşünerek konuşuyorum. Tolgay hem Eljif'i hem de Benzia'yı donundan çıkarır, sallar sallar duvara çarpar.

Ocak ayında yerli oyuncu olarak yapılabilecek en iyi transferi yapıyoruz, hiç gömmeyelim gâyet de iyi bir oyuncu alıyoruz. Yıllardır ne kazmalar gördük şu orta sahada. Üstelik Şener gibi bi halta yaramayan oyuncudan da kurtuluyoruz. Isla ve Dirar sağ bek için yeterli.

Maç temposunu yakalayınca göreceğiz Tolgay'ın katkısını.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3136 : 30 Ocak 2019, 08:25:18 »
bir tek şut konusunda etkili değil

abi bence o bile onemsiz... sonucta ne olacak 10 numaramiz Benzia.... ona gore kim vursa topa daha iyidir.

Vurdugu kaleyi bulsa yeter. O anlamda Tolgay i elestirene kadar cok adam var.

Tolgay iyi oldu bence, hatta slimani nin gitmesi de yerinde oldu. Senerin gitmesi de umarim iyi olmustur diyeyim..

ama Slimani nin yerine kim gelecek??? asil soru bu ...
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2019, 08:26:12 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3137 : 30 Ocak 2019, 08:44:46 »
Tolgay  son döneminde iyi değildi.Aynen Oğuzhan gibi bir düşüş yaşadı.Kafasını sıfırlayıp yeni bir başlangıç yapma düşüncesinde olursa faydalı olabilir.Çok süper bir oyuncu falan değil.Top tutabilmesi  artısı ama  fazla oynaması, bazen ani agresif hareketleri(kart görme potansiyeli) gibi olumsuz tarafları var.
Elif'ten daha faydalı olur.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3138 : 30 Ocak 2019, 09:43:54 »
Öldürmüşsün resmen ya hu, naaptın sen? Öyle bir anlatmışsın ki sanki Tolgay Arslan'dan değil de Tolga Ciğerci'den bahsediyorsun.

Tolgay'da göremediğini söylediğin özellikleri ben fazlasıyla gördüm, bir tek şut konusunda etkili değil. Bu sezon teknik karar yüzünden oynamıyor. BJK'nin 2.şampiyonluğu yaşadığı sene oynadığı oyunu izlemedin gâlibâ. Yıllardır hasret kaldığımız orta sahada takımı çekip çevirecek, akıl koyup tekniğiyle takımı atağa kaldıracak bir oyuncu Tolgay. Ben son derece memnunum gelmesinden, umarım bir aksilik çıkmaz.

Tabi Ersun'un da orta ikiliyi Topal-Tolgay yaptığını ve önlerinde de Ekici'nin oynadığını düşünerek konuşuyorum. Tolgay hem Eljif'i hem de Benzia'yı donundan çıkarır, sallar sallar duvara çarpar.

Ocak ayında yerli oyuncu olarak yapılabilecek en iyi transferi yapıyoruz, hiç gömmeyelim gâyet de iyi bir oyuncu alıyoruz. Yıllardır ne kazmalar gördük şu orta sahada. Üstelik Şener gibi bi halta yaramayan oyuncudan da kurtuluyoruz. Isla ve Dirar sağ bek için yeterli.

Ortalama 10 saniyelik videolardan oluşan bir flood var şurada. Tam da buradaki niteliklerini (özellikle takımı atağa kaldırışı ve derinlemesine pasları) gösteriyor. Yalnız kazma Topal'dan artık kurtulmak lazım, onun olduğu bir orta sahanın üretken olma şansı sıfıra yakın.

http://twitter.com/antisolak9/status/1062767373365768192

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3139 : 30 Ocak 2019, 10:37:01 »
ama Slimani nin yerine kim gelecek??? asil soru bu ...

Kimse gelmese de olur. Zaten yoktu. Merhum A.İlhan'ın şiirini biraz değiştirirsek:

ne "golcüler" sevdim zaten yoktular
"kazma olurlardı" sonbaharla bir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3140 : 30 Ocak 2019, 15:23:34 »

Ayew ve Slimani'den sonra bıraktım ben geçmişe bakmayı. Normalde Elif'ten de Jailsondan da iyi dedim zaten. Ama son 1 1 buçuk yıllık Tolgay aynen bahsettiğim gibi bir oyuncu. Aaa çöp bu demedim. Ama Ali Koç'un siz benim hayal ettiğim Fenerbahçe'yi anlamamışsınız dediği Fenerbahçe'nin de Kadıköy'de rakiplerinin bacaklarını titreten Fenerbahçe'nin de oyuncusu değil ve bu sözümün arkasındayım. İstatistikler herşey değildir ama ortada sonuçta onlar da. Dediğim gibi son 1 1 buçuk senelik Tolgay için aa çok iyi oldu ya diyorsak eğer biz 4. Yıldızı başka evrende takarız artık o da belki

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3141 : 30 Ocak 2019, 15:25:55 »
Şener'in gitmesi açısında iyi oldu ama bu transfer direkt rakibimiz olan bir takımın eline çöpü bırakıverdik :D (Şimdi kesin orda Cafu kesilir AMK)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3142 : 30 Ocak 2019, 15:30:30 »
Ortalama 10 saniyelik videolardan oluşan bir flood var şurada. Tam da buradaki niteliklerini (özellikle takımı atağa kaldırışı ve derinlemesine pasları) gösteriyor. Yalnız kazma Topal'dan artık kurtulmak lazım, onun olduğu bir orta sahanın üretken olma şansı sıfıra yakın.

http://twitter.com/antisolak9/status/1062767373365768192

2-3 yıl önceki maçlar genelde bunlar

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3143 : 30 Ocak 2019, 18:23:47 »
2-3 yıl önceki maçlar genelde bunlar

Zaten en verimli sezonu da 2016-2017 idi, Talisca ve Aboubakar takımdaydı ve şampiyon olmuşlardı. Şenol, bazen bir oyuncuya takıyor ve  taktıktan sonra asla onu kazanmaya çalışmıyor. Oğuzhan'a gösterdiği özenin 10'da birini Tolgay'a gösterse şu an her maç ilk 11'de oynamya devam ederdi ve asla da satmazlardı.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3144 : 30 Ocak 2019, 20:19:21 »
Hollandayı futbol ülkesi olarak çok sevdiğim için çocukluğumdan bu yana tüm büyük turnuvalarda destekler ve özellikle alt yapılarındaki futbolcuları son 10 yıldır iyi tâkip ederim.

3-4 gündür Leroy Fer adı geçiyor ki 19-20 yaşlarındayken Wijnaldum ile birlikte Hollanda futbolunun orta saha yıldız adayıydı. Büyük yıldız olması bekleniyordu ve hattâ Everton'ın kapısından döndü önceleri. En sonunda Premier Lig'e kapak attığında hiç de beklenen seviyeye ulaşamadı, o patlamayı yapamadı.

Fizikli ve dikine de oynayabilen 8 numaradır ama takımın rengini bir anda değiştirecek bir oyuncu değildir. Fer'in devamlılık sorunu da oluyor çoğu zaman. Sık sakatlanıyor. Meselâ dünkü maçında 16.dakikada sakatlanıp çıkmış.

Sezon sonu sözleşmesi biteceği için çok düşük bir miktara alabiliyorsak alalım ama farklı bir para ödenecekse gerek yok. Josef de Souza kadar katkı verebileceğini düşünmüyorum.

6 numara da oynar fiziği sâyesinde ama genelde 8 numarada oynuyor lâkin öyle yüksek bir top tekniği yok, köreldi gitti gençliğine göre şu an.

Leroy Fer haberi doğruysa sakatlığını iyi incelemek gerekli.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3145 : 30 Ocak 2019, 20:23:55 »
Zaten en verimli sezonu da 2016-2017 idi, Talisca ve Aboubakar takımdaydı ve şampiyon olmuşlardı. Şenol, bazen bir oyuncuya takıyor ve  taktıktan sonra asla onu kazanmaya çalışmıyor. Oğuzhan'a gösterdiği özenin 10'da birini Tolgay'a gösterse şu an her maç ilk 11'de oynamya devam ederdi ve asla da satmazlardı.
İnşallah öyledir.. Tek derdim takım iyi olsun

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3146 : 30 Ocak 2019, 21:14:52 »
Serdar Azizle anlaşmışız.Yabancı kuralıyla ilgili net bir şeyler var yoksa rakibin vazgeçtiği Türk futbolculara saldırmak normal değil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3147 : 30 Ocak 2019, 21:58:19 »
İnşallah öyledir.. Tek derdim takım iyi olsun

Orta sahada Emre ve Appiah gibi adamlar olsa ben de gerek yok diyebilirdim ama şu an takımı atağa taşıyabilecek bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Tolgay'ın dışında da orta sahaya takviye lazım tabi ama bu saatten sonra olmaz. Şu anda sol bek ve sol kanat, takımın en defolu bölgeleri gibi gözüküyor, keşke Trezeguet'i alabilme şansımız olsaydı.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3148 : 30 Ocak 2019, 23:41:45 »
"Real Betis, Islam Slimani'yi kiralık olarak kadrosuna katmaya çok yakın. (via @DiMarzio)"

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3149 : 31 Ocak 2019, 02:52:35 »
Buralar karıştı iyice.
Güncel haberler
Dimarzioya göre Empoli'nin 24 yaşındaki Sloven ofansif orta sahası Miha Zajc'ı 6.5 milyon Euro+Salih Uçan karşılığında kadroya kattık(Oyuncu Hakkında hiçbir fikrim yok)
Slimani Betis diyor aynı Zamanda
Serdar ve Tolgay transfer edildi
Alan ismi ise forvet mevki için daha yüksek sesle anılır oldu