Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539561 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3150 : 31 Ocak 2019, 11:21:35 »
Buralar karıştı iyice.
Güncel haberler
Dimarzioya göre Empoli'nin 24 yaşındaki Sloven ofansif orta sahası Miha Zajc'ı 6.5 milyon Euro+Salih Uçan karşılığında kadroya kattık(Oyuncu Hakkında hiçbir fikrim yok)
Slimani Betis diyor aynı Zamanda
Serdar ve Tolgay transfer edildi
Alan ismi ise forvet mevki için daha yüksek sesle anılır oldu

Ünlü futbol felsefecisi Damien Comolokko'nun bizlere son kazığı, pardon son hediyesi herhâlde. Comolokko aldırdıysa yeryüzünün en iyi orta saha oyuncusudur:)

Sinirden deli olucam, gitti 6,5 milyon euro. Kim kardeşim bu herif? Türkiyede bırak izleyeni, adını duyan bir kişi var mı acaba.

Hayır yâni Tolgay'ı niye aldık o zaman.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3151 : 31 Ocak 2019, 12:57:36 »
Salih+ bir miktar para diyorlar ama para belli değil.Alan bu kez konuşulmaya başlandı,gerçekten çok garip.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3152 : 31 Ocak 2019, 13:53:59 »
Brighton forması giyen Rumen forvet Florin Andone, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçiyor. (http://Sport.ro)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3153 : 31 Ocak 2019, 15:19:46 »
Zajc transferine okayım ben sanki ya.. Deneyip de bir yerde yapamamış bir oyuncu değil. Aşırı bir para verilmezse bence zarar etme ihtimalimiz yok bundan 2-3 yıl sonra da illa ki alıcısı çıkar

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3154 : 31 Ocak 2019, 15:23:05 »
Seneye 3-5-2 mi oynasak Moses varken hazır :)
                   Berke yada Harun

Skrtel Serdar Sadık

Moses.                             Xxxxx
                Jailson

Ekici.           Zajc

Alan

Xxxxxx

Isla Dirar falan da uygun 3-5-2 için Isla ön libero da olabilir
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2019, 15:24:06 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3155 : 31 Ocak 2019, 15:26:21 »
4-2-3-1 olursa da eğer
Harun Berke Volkan
Isla Dirar
Skrtel.  Burak
Serdar Sadık
Xxxx Hasan Ali
Jailson Topal
Ekici Tolgay
Zajc. Ferdi
Moses Barış
Trezeguet Mahsun falan
Xxxxxx Frey Genç bir. Gurbetçi

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #3156 : 31 Ocak 2019, 15:47:24 »
Ünlü futbol felsefecisi Damien Comolokko'nun bizlere son kazığı, pardon son hediyesi herhâlde. Comolokko aldırdıysa yeryüzünün en iyi orta saha oyuncusudur:)

Sinirden deli olucam, gitti 6,5 milyon euro. Kim kardeşim bu herif? Türkiyede bırak izleyeni, adını duyan bir kişi var mı acaba.

Hayır yâni Tolgay'ı niye aldık o zaman.

Abi, eğer olursa Miha Zajc çok çok iyi transfer olur. Benim bu tip oyuncuları takip etme gibi garip bir huyum vardır. Cidden müthiş bir potansiyeli var, Damien'ın tüm günahlarını affedebilirim :D

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3157 : 31 Ocak 2019, 15:59:45 »
Abi, eğer olursa Miha Zajc çok çok iyi transfer olur. Benim bu tip oyuncuları takip etme gibi garip bir huyum vardır. Cidden müthiş bir potansiyeli var, Damien'ın tüm günahlarını affedebilirim :D

İnşaAllah dediğin gibi potansiyeli iyidir. Ben ki hayvan gibi maç izlerim/tâkip ederim, adını ilk defa duydum valla. Milan gibi her oyuncuya atlama konusunda nirvanaya ulaşmış bir takım bile hiç ilgilenmemiş, diğerleri de dönüp bakmamış yüzüne. Ne biliyim, iyi olsa bize hayatta kalmazdı İtalyadan sekip.

Benzia'dan sonra 2.bir fecaati ruhum kaldırmaz:)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3158 : 31 Ocak 2019, 18:18:53 »
Abi geldi bile :) umutlarımız yüksek olsun mu oyuncuyla ilgili gerçekten?

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #3159 : 31 Ocak 2019, 20:19:07 »
İnşaAllah dediğin gibi potansiyeli iyidir. Ben ki hayvan gibi maç izlerim/tâkip ederim, adını ilk defa duydum valla. Milan gibi her oyuncuya atlama konusunda nirvanaya ulaşmış bir takım bile hiç ilgilenmemiş, diğerleri de dönüp bakmamış yüzüne. Ne biliyim, iyi olsa bize hayatta kalmazdı İtalyadan sekip.

Benzia'dan sonra 2.bir fecaati ruhum kaldırmaz:)

Oyun yapısı Ersun Yanal'ın felsefesine çok uygun bir oyuncu. 20 yıllık FM kariyerim olduğu için bu tip oyuncuları iyi bilirim :D FM'den yorum yapmıyorum bu arada yanlış anlama olmasın. Orada dikkatimi çekip takip ettiğim oyunculardan biri. Hemen hemen oyunla ilgilenen herkesin yaptığı tarzda şeyler diyelim.

Abi geldi bile :) umutlarımız yüksek olsun mu oyuncuyla ilgili gerçekten?

Boş oyuncuya hiç dilenmem bilenler bilir :D Eğer beklentilerin altında kalırsa beni linç edebilirsiniz, o derece kefilim. Alınacağını duyduğumda çok sevindim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3160 : 31 Ocak 2019, 21:26:02 »
Oyun yapısı Ersun Yanal'ın felsefesine çok uygun bir oyuncu. 20 yıllık FM kariyerim olduğu için bu tip oyuncuları iyi bilirim :D FM'den yorum yapmıyorum bu arada yanlış anlama olmasın. Orada dikkatimi çekip takip ettiğim oyunculardan biri. Hemen hemen oyunla ilgilenen herkesin yaptığı tarzda şeyler diyelim.

Boş oyuncuya hiç dilenmem bilenler bilir :D Eğer beklentilerin altında kalırsa beni linç edebilirsiniz, o derece kefilim. Alınacağını duyduğumda çok sevindim.
Harikasın abi ya hadi inşallah.. Önümüzdeki yılın stoperleri ve orta sahası hazır o Zaman. Bir sol bek bir sol kanat bir forvet transferi yeterli olacaktır. Bir de kaleci belki duruma göre

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #3161 : 31 Ocak 2019, 21:31:54 »
Bitik Slimani ve yeteneksiz Frey ile ne yapacağız kim bilir. Soldado da 90 dakikayı kaldıramıyor. Bu saatten sonra da herhalde oraya takviye gelmez artık.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3162 : 31 Ocak 2019, 21:47:49 »
Bitik Slimani ve yeteneksiz Frey ile ne yapacağız kim bilir. Soldado da 90 dakikayı kaldıramıyor. Bu saatten sonra da herhalde oraya takviye gelmez artık.
Bana defans yada hücumdan birini seç deseler defansı seçerdim. 2-0 öne geçtiğimiz kaçları bile kazanamıyoruz, saçma bir gol yiyip geri düşüyoruz, skor avantajını koruyamıyoruz..
Forvet de olsa iyi olurdu ama orta saha ve kanat takviyeleri de ileride etkinliği arttıracaktır umarım. Asıl sıkıntıyı çözebildiysek ben buna razıyım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3163 : 31 Ocak 2019, 22:01:04 »
Soldado dışında forvetimiz yok.
Slimaninin oynayacağını sanmam.Frey ise 90+4 te oyuna alınabilir.
Ayew’i Forvette görebiliriz bence.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3164 : 31 Ocak 2019, 22:19:26 »
Slimani gitmedi mi? :(

Hoş, onu alacak kadar kafayı yemiş bir takım Avrupa kıtasında mevcut değildir diye düşünüyorum da...

Bu saatten sonra Slimani'ye forma verenin, onu sahaya sürenin, kulübede oturtanın... En mahremine kadar...

Forvet yoksa yine küme düşme hattının üstünde çırpınmaya devam... Ümraniye'ye 180 dakikada 0 gol atmış, daha doğrusu atamamışlar ile devam... Vah ki, vah...