Linç yemeye hazırım ve Comolli Hakkında olumlu şeyler söyleyeceğim

geçen yıl ki transferlere bakalım. Ayew ve Slimani transferi için ben eleştiremem kendisini şahsen. Çünkü mevcut durumda her kesim tarafından takdir edilen ve hatta kıskanılan hamlelerdi ama tutmadı işte. Berke Barış Ferdi alındığında herkes helal olsun işte aradığımız yapılanma dedi ki üçü de ciddi potansiyelli yetenekli gençler ve makul fiyatlara alındılar. Harun zaten bence onun transferi değil. Benzia alındı ilk iki maçı sonrasında napıp edip bonservisini alalım herkes diyordu iyi hatırlayın. Keza Frey genç fizikli ve kulübe için ideal duruyordu geçen yıl 15+ gol yapmış bir oyuncu olarak.
Ama işte anlamıyorum takımda mı bişey var veya uyumsuz mu oyuncular artık her nedense hiçbiri tutmadı. Jailson ile ilgili bişey diyemeyeceğim çünkü net bir düşüncem oluşmadı henüz kendisiyle ilgili.
Eğer ki gidip 8-10 a tuhaf transferler yapsaydı aklıma komisyonculuk gibi bişeyler de düşebilirdi. Ki şu da var bu Adam tek başına karar vermiyor ki Başkan teknik heyet istedi onayladı ki aldı bu oyuncuları.
Comolli'ye inandığım nokta bağlantıları ve transfer işinin ilmini bilmesi. Ligde 17. Olan takıma bilmem kaç milyon kiralama bedeli de vermeden 1.5 yıllığına Moses'i getirebilmek gerçekten büyük bir transfer başarısı. Bu da işi bilmekle ve bağlantılarla alakalı. Serdar Tolgay Serdar zaten onla alakalı hamleler değil. Santrafor işinin perde arkasnı bilmemekle birlikte çözemediği için bu işi eleştiriyorum kendisini.
Gelelim Miha transferine. Bence tam bir transfer sihirbazlığı. Takımında banko oynayan piyasa değeri olarak da en değerli bir kaç oyuncudan biri olan 24lük yeteneği 3. 3,5 milyona almak hem de devre arasında almak bence ciddi bir transfer başarısı.
Comolli güzellemesi yapmıyorum yanlış anlaşılmasın takım bu hallere düştüyse o da suçludur belki de en büyük suçludur. Ama tek başına değil ve başka bir problem var. Slimani eşek moduna geçti Ayew koşmayı unuttu. Bundan dolayı yapılan hamlelere tek tek bakmak istedim