"TRT SPOR'un haberine göre, Fenerbahçe, Vedat Muriqi için Çaykur Rizespor'a 3.5 milyon euro bonservis ücreti ve ikisi bonservisiyle ikisi de kiralık olmak üzere toplam 4 futbolcu verecek."
Muriç için €6M + bir kaç futbolcu verildiği haberlerinin kasten piyasaya sürüldüğü ve palavra olduğu netlik kazandı.
Doğru düzgün maçlarını izlemedim ama gol videolarına baklırsa, 1,94'lük boyuna rağmen topa ayağıyla vuruşları cidden iyi, gol pası ve ara pas attığı pozisyonlara şaşırdım. Yaşı (25) da fena değil, tutarsa ve golcülüğünü devam ettirirse 2 sene sonra iyi bir bonservis bedeli karşılığında satabiliriz de.

Küçük takımdaki iyi performansı büyük takımda başarılı olacağı anlamına gelmez tabi. Maçlar başlasın, görelim neler yapabileceğini.
Bu arada NTV Spor, Garry Rodrigues'in bu akşam İstanbul'a geleceğini yazmış. Rodrigues işi olduğuna göre Konoplyanka denklem dışı kalmış olsa gerek. Ligi tanıyan bir Rodrigues, ülkesi ve milli takımı dışında hiç bir şey yapamamış Konoplyanka'dan daha iyi bir seçenek bence. Sağ tarafa da Visca'yı alabilsek çok iyi olurdu ama ne kadar mümkün bilemiyorum, zaten A. Avcı da Beşiktaş'a transfer etmek istiyormuş.