Maddi durumunu bilmeden, anlamadan bu seneki transferler üzerinden Ali Koç'u eleştiren herkes benim gözümde Fenerbahçeli filan değildir.
Ali Koç'u eleştirmek ziyade verdiği vaatlerle çelişmesinden dolayı bir kısım taraftar ona karşı kızgın.Kimse zaten dünya yıldızı falan beklemiyor ancak takımın çok net 6 numara,2 stoper,bir tane de forvete ihtiyacı var.
İlk başta insan hayal kırıklığına uğruyor ama biraz daha düşündüğümde aslında az transfer yapmak daha mantıklı geliyor.
Tolgay,Sadık,Serdar gibi ortalama-vasat oyuncular getireceğimize gerçekten sisteme uyacak ve kaliteli futbolcu alacaklarsa 2 transfer yapsınlar ben her türlü destek çıkarım.
Şu an asıl problem bence yıllardır süregelen başarısızlık ve taraftar haklı olarak daha iyi isimler bekliyor.Kalede nicelik var ama nitelik var mı? Bence yok.Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibimiz olan GS'nin kalecisi ile bu isimleri karşılaştırabilir miyiz? Bence hayır.
Sağ bek rotasyonu gayet iyi,stoper konusuna girmek dahi istemiyorum.Eğer Kolorov stoper olacaksa hiç gelmesin çünkü zamanında denenmiş ve stoper olarak başarısız olmuş birisini bence almaya gerek yok.Kjaer gelecekse mükemmel olur ama maddi imkansızlıklar bizi çok zorluyor.Sol bekte Hasan orta açmayı öğrenirse bence transfere gerek yok.
Orta sahada yine nicelik olarak fazla ama nitelik açısından 2-3 futbolcu dışında Fenerbahçe kalitesine yakışan futbolcular olduğunu düşünmüyorum.Kanatlar iyi ama Garry'e bir yedek daha lazım bence.Umut Abi'nin kadro düzenine bakınca ve Alper'i görünce direkt yedek lazım çünkü

Keşke Eljif'in yanında Zajc ve Jailson'u da yüksek fiyatlara satabilsek ama yerini doldurmak problem olabilir.
Forvet konusunda ise Muriqi bence yeterli değil.Keşke Ersun Hoca bir şekilde takımı şampiyon yapsa da GS'nin şu CL avantajı ile yapmış olduğu transferleri biz yapsak

Ali Koç'un geldiği gün inanılmaz mutluydum ve hala kendisini çok seviyorum ama ne yazık ki bizim taraftar grubumuz ne sabırlı ne de başarıyı ödüllendiren bir grup.
En basitinden geçen sene EL'in en iyi takımına sahip iken,yaşanan talihsizlikler sonucu başarısız olduğumuzda,taraftar takıma bir çöp demediği kalmıştı.
Luiz Gustavo-üst düzey bitirici(olmasa da olur)-2 üst düzey stoper(KESİNLİKLE GEREKLİ) ve Skrtel'siz bir yılla beraber şampiyon olalım artık ve yıllar sonra CL avantajı ile eski Fenerbahçe ruhunu yakalayalım.