Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1540938 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3480 : 23 Temmuz 2019, 15:38:59 »
Takımın net bir stopere
Kolarov'a
Sağlam bir 6 numaraya
Ucuz yollu yedek kanata
Ve forvete ihtiyacı var.

Zajc kesinlikle satılmalı, Reyes ve Kameni'den de mutlaka bir an önce kurtulmalıyız. Frey kiraya veya satılmalı. Teklif varsa Tolgay'da satılsın.

Stopere ve yedeklere katiliyorum ama o kadar oyuncu dan bir tane orta sahada oynayacak 6 numara cikaramiyorsak .... vay halimize ...

Yanlis anlasilmasin, bende iyi oyuncu gelsin isterim ama... Su kosullarda para harcama sirasi koysak

Stoper>yedek forvet>yedek Stoper/bek..... ancak bunlar olur ve para artarsa ... hatta ustune orta sahadan bir, iki satis olursa.... bir orta saha daha gelsin derim ....
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 15:42:26 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #3481 : 23 Temmuz 2019, 16:02:06 »
Hoca kesinlikle 6 numara istiyorum demiş jailson'u hiç sevmedi nedense

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #3482 : 23 Temmuz 2019, 16:09:29 »
Hoca kesinlikle 6 numara istiyorum demiş jailson'u hiç sevmedi nedense

kesin istiyordur ... iyi bir oyuncuya da kim hayir der ....

Ama ????? o zaman togay, mehmet, ekici, zac, emre????

Belki de 2-3 oyuncu satmaya hazirlaniyorlar ... Zajc, Jailson giderse bir baska 6 numara mantikli olabilir yoksa fazla anlamsiz sanki.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3483 : 23 Temmuz 2019, 16:34:20 »
Ali Koç, ağabey Nikola Kolarov’u ikisi evinde olmak üzere 4 kez ağırladı. Menajer Fali Ramadani ile görüşme üstüne görüşme yapıldı, sonunda Aleksandar Kolarov ile senelik 3 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaşmaya varıldı.

Roma ise yıldız futbolcusunu kaybetmemek adına işi yokuşa sürdü. Hatta Sırp oyuncuya yeni sözleşme bile önerildi. Ancak Kolarov, Fenerbahçe’ye gitmek istediğini açıkça belirtti, teklifi geri çevirdi.

İtalyan devinin satmama inadı sonunda kırıldı. Roma Sportif Direktörü Petrachi, yaptığı son açıklamada, “Gitmek isteyenlere kolaylık sağlayacağız” diyerek sarı-lacivertlileri heyecanlandırdı.

Eljif Elmas Napoli’ye resmen imza attıktan sonra, Comolli işi bitirmek için soluğu Roma’da alacak. Ancak sarı-kırmızılı ekibin 6 milyon euro talep etmesi, pazarlıkların kıran kırana geçeceğinin göstergesi. Fenerbahçe, 4 milyon eurodan yukarı çıkmak istemiyor.

Kulüplerin el sıkıştığı haberi gelir gelmez Aleksandar Kolarov, takımının ABD kampından ayrılıp soluğu İstanbul’da alacak. Fenerbahçe Yönetimi’nin hedefi, Bayern Münih, Real Madrid ve Tottenham’ın yer aldığı AUDI Cup’a, Kolarovlu bir kadroyla çıkmak.

(Fanatik)

Basından da anlamsız yorumlar ve fubolcu karşılaştırmaları yaparak elif transferini değerlendirmeye çalışan tipler mevcut. Yok Elif bu kadar edermiymiş? Yok Dorukhan ligde daha fazla oynamış neden 6+2 de kalıyormuş...vs.

Önce Muriç, sonra Rodrigues, üstüne Eljif'ten iyi para kazanınca sinirden kendilerine hallenecek duruma geldiler. :D

70-80-120 milyon Euro'ların havalarda uçuşan ve çılgın boyuta gelen piyasada milli takımda düzenli oynayan, güncel piyasa değeri €10M olan 19 yaşındaki oyuncunun para etmeyeceğini iddia ediyor zavallılar...

Himmetçi yosmalar, €15M söylentileri çıktığında önce "o kadar etmesi mümkün değil, yönetim yaptırıyor bu haberleri" dediler, sonra Napoli işi ciddiye binince twitterda italyanca google translate cümlelerle Eljif'i kötülemeye başladılar, iş kesinleşince de hülle diye ağlamaya başladılar. UEFA'ya email atmaya başlamışlardır çoktan... :D

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #3484 : 23 Temmuz 2019, 16:42:46 »
Kolarov ile yıllık 3 milyona anlaşılmıştı ama bonservissiz alacaktık. Eğer bonservis vereceksek ki öyle gözüküyor eğer indirime gitmezse kesinlikle alınmasın

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #3485 : 23 Temmuz 2019, 17:03:09 »
İtalyan basınında Khedira'yla ilgilendiğimizi yazmışlar. Çok iyi oyuncu ama geçen sezonun büyük bölümünde çeşitli sakatlıklar sebebiyle sürekli sahalardan uzak kaldığı ve kalbinde sorun olduğu için bu açıdan Fejsa'dan pek farkı yok, umarım doğru değildir ve transfer edilmez.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3486 : 23 Temmuz 2019, 17:15:49 »
İlk 11'i ezbere sayılabilen takımlar genelde şampiyon olmuştur.Net bir 11 kurmak gerek şampiyonluk için.Son yıllarda bu çizgiden çok uzağız.Zaten Avrupa'da yokuz, dar ama kaliteli bir kadro kurmalıyız.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #3487 : 23 Temmuz 2019, 17:28:25 »
Kolarov ile yıllık 3 milyona anlaşılmıştı ama bonservissiz alacaktık. Eğer bonservis vereceksek ki öyle gözüküyor eğer indirime gitmezse kesinlikle alınmasın

Kesinlikle katiliyorum .... ya da 4 sene degil bir iki senelik ve cikis hakki olan bir kontrat olur umarim...

Tutarsa basimizin ustunde ama cok yildiz gorduk gondermek icin kapi kapi dolastigimiz .....

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #3488 : 23 Temmuz 2019, 17:34:31 »
Eğer olursa Kolarov'la muhtemelen 2+1 imzalanır, sıkıntılı olan kısım bonservis için €4M verileceği iddiası.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3489 : 23 Temmuz 2019, 17:45:57 »
Timothee Kolodziejczak var hem stoper hem sol bek oynayan bonservisi elinde, 6 milyon euro piyasa değeri, 27 yaşında.Nasıl oyuncudur?Kolarov olmazsa düşünülebilir.
Baskete 3 Fransız aldık, yabancılık da çekmez hem:)

Çevrimdışı Ozancan.17

• Üye
  • Yer: Canakkale
« Yanıtla #3490 : 23 Temmuz 2019, 18:46:09 »
Tabiki cok iyi oyuncu ama kolarov a 4 milyon euro verilirse gelen para mantıklı harcanmamış olur.
      Bence de jailson iyi oyuncu ama ersun yanal sevmedi algısı var o yüzden satıp iyi bir oyuncu alirsak mantikli olabilir.
       Serkan Reçber Mert Çetin i de çok övdü izleyen varsa yorum yapabilir.Gelecege yatırım için alınabilir.
    Gelecek siperler audi cup a yetişemeyecek.Bunun dışında her sey şimdilik umut verici gidiyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3491 : 24 Temmuz 2019, 00:12:35 »
Ertuğrul Umut Meraş Mert Çetin vs için harcanan 5 Dk bile zarardır başka oyunculara yönelsinler.. Bu oyuncular = Ahmet Çalık Tarık Çamdal falan. Genç oyuncu ise mevzu eğer gurbetçi alınsın Okan Turp Murat Sağlam gibi ya da altyapıdan parlatalım Cebrail gibi falan. Bize net sınıf atlatacak isimler lazım. Bu kadro ile geçiş oyunu ile vurmalıyız rakipleri.

Yapılması gereken kadro
Altay Harun Oytun (Altay benim için kapalı kutu)
Isla ya da Dirar Murat
Serdar Sadık (Hatta mümkünse Kjaer'i kiralasak ekstra)
Juan Jesus(Roma taraftarı olarak söylüyorum ilaç) Okan
Kolarov Cebrail (Hasan Ali satılsın varsa isteyeni ve Cebrail gelsin arkadan)
M'Vila(Taşşşş) Ozan Tolgay
Jailson Emre Tolga
Moses Deniz
Kruse Ekici Ferdi
Garry
Vedat ve kiralık bir Michy falan Allahyar

Bu kadroyu kur şampiyon ol. Maddi olarak tek tek açıklamıcam ama bonserviste + ile kapatarak bile kurulur bu takım.
Bizle adı geçen oyunculardan açık ara ilk tercihim olanlarla kurdum takımı.
Orta saha pas yapamaz demeyin Mvila çok iyi pasör ve Jailson box to box için gayet uygun geçiş oyununda. Zaten Mvila koy yanını doldurursun bi şekilde.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3492 : 24 Temmuz 2019, 00:18:05 »
Yerlide şart.

Çevrimdışı shadowturk

• Üye
  • Yer: ankara
    • @cumhurturkfb
« Yanıtla #3493 : 24 Temmuz 2019, 00:35:47 »
- berke'nin belçika'ya trasnferine sevindim.umarım geliştirir kendini. hoca altay'ı oynatmak istiyor anlaşılan. altay başarırsa berke'nin işi yine zor. aynı anda ikisi birden  zor belki elmas gibi iyi bir paraya satarız bir kaç sezon sonra.volkan olayını da basında unutturup son dakika imza attırıp, hem ağabey hem üçüncü kaleci olarak tutacağız zannımca.

-murat sağlam fiziği biraz zayıf gibi ama sezgileri, mücadelesi, yetenekleri iyi bir kumaş olduğu ortada. sağ bekte Isla ve Dirar'dan sıra gelir mi bilmem. orta sahada şans bulma ihtimali daha fazla bence ve sanki orta sahada daha fazla fark ortaya koyar gibi duruyor.

-vedat muriç'e şimdiden  nazar değmesin diyelim. ancak sezon sadece onunla bitmez. elbette alternatif birileri alınmalı ama önüne mi, yedeğine mi iyi düşünülmeli. kaliniç yazılıyor, epey de para tutar ama yedek beklemeyi kabul ederse gelsin. ancak kesinki Frey ve Allahyar ile sezon riske edilmez.

-ben de ideal takımımda kjaer-jesus istemiştim. basında çıkan haberlere göre gelişmeler var. bence yıllar sonra kral defans hattımız olur. kolarov da gelirse bal kaymak. solbek ve stoper alternatifi olarak büyük sorunumuzu çözer. izlediğim kısa dakikalara göre fikir yürütülemez ama cebrail yetenekli ve cesur görünüyor.gerçekten para veren var ise hasan ali'ye teşekkür etmek hem onun için hemde takım için iyi olur.

-ve orta sahadan birleri kesin gitmeli çok kalabalık.tolga ciğerci sanki düşünülenden fazla katkı verecek. hoca jailson'u stoper bek felan oynatıyor. bilemedim örtülü mobing mi yapıyor gitsin diye..kalırsa banko oynamalı, yok para veren var ise de hayır demem ben açıkçası...

-elif elmas dan gelecek para bakalım nasıl harcanacak. deniz türüç açık artırmaya çıkarıldı kayseri tarafından. iyi bir oyuncu ve bence katkı verir ama ilk 11 garantisi istiyor sanki...kendisi geseli imajı vermiyor değil bana. geseye psikolojik üstünlük amacı ile alınmasını isterim. konoplianka'nın da adı çok geçiyor hepsini birden ne yapacağız bilemedim. vardır bir bildiği hocanın.

-irfan can ve mahmut için istene para çok bakalım hoca ne karar verecek. göbeğe bir yabancı, m'villa, ndiaye,fejsa gazeteler fal açıyor, bekleyeli ne olacak. Günün sonunda birilerinin de ayrılması gerekiyor.

fantezi kadrom şu şekilde idi;

harun-volkan-kameni
transfer(ankersen)-kjaer(sadık)-jesus(serdar)-kolarav(yasir)
moses-mahmut(emre)-ndiaye(mehmet ekici)-rodrigues
kruse(guilherme)
transfer(jansen)

gerçekleşen transfer ve haberlere göre kendi fantezi kadromu ve anladığım kadarıyla hocanın da kadrosunu şöyle güncelledim:

altay-harun-volkan
Dirar(Isla)-kjaer(sadık-okan turp)-jesus(serdar-mert çetin)-kolarav(cebrail)
moses(deniz türüç)-transfer(tolgay-emre)-ozan(tolga ciğerci-alper)-konolianka(rodrigues)
kruse(mehmet ekici)
Vedat Muriç(Kaliniç-Allahyar)

mevcutta olup da, yazılı olmayanları da satıldı, kiralandı varsayıyorum.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3494 : 24 Temmuz 2019, 00:52:26 »