Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539482 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3765 : 19 Ağustos 2019, 18:16:22 »
"Alper Potuk" diye yazılır "adam" diye okunur.Aldığı paranın hakkını veremediğini düşünüp, kulübün zor durumunu düşünüp 2.4 milyon euroluk feragat tarihi bir olaydır, büyük bir erdemdir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3766 : 19 Ağustos 2019, 18:27:35 »
"Alper Potuk" diye yazılır "adam" diye okunur.Aldığı paranın hakkını veremediğini düşünüp, kulübün zor durumunu düşünüp 2.4 milyon euroluk feragat tarihi bir olaydır, büyük bir erdemdir.

O kadar hatalı işleri olmuş ama bu bir olaydır.Bu belki perfonmansınıda artırır taraftarla olan gerilimini azaltır.

İnşaat işlerine girmiş sanırım buda etken olabilir.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3767 : 19 Ağustos 2019, 22:07:08 »
Bu ne zaman oldu ya? Serbest mi kaldı?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3768 : 19 Ağustos 2019, 22:11:15 »

Kazancında yüzde 40 indirime gitti.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3769 : 19 Ağustos 2019, 22:19:16 »
%40 indirime gitti ve talep kendisinden geldi.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3770 : 19 Ağustos 2019, 22:29:02 »
Bugün ki maç umarım umarım transfer yapmama,düşünülenden az yapmaya sebep olmaz aksine 3 e 5 e bakılmayıp alınabilcek en iyi oyuncuları almamızı sağlar.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3771 : 19 Ağustos 2019, 23:59:28 »
Altay Harun
Isla Dirar
Serdar Zanka
Transfer Sadık
Transfer Hasan Ali
Jailson Ozan
Emre Zajc gönderilebilirse transfer
Moses Deniz
Kruse Ferdi
Garry Ferdi
Vedat Transfer ve Allahyar

Şunları yapın gözünüzü seveyim ya 22 kişilik taş gibi rotasyon olur işte lütfen kurun şu tkaımı

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3772 : 20 Ağustos 2019, 08:12:34 »
Bu akşam belli olacak bu sezonu nasıl geçireceğimiz..
Umarım geçen seneki gibi kahır dolu bir sezon olmaz.

Biz Fenerbahçeliler iyi biliriz  ki böyle durumlarda asla kazanmayız hatta rakibe Moral veririz.

Gonlumuze gore oldu hadi bakalim.... Darisi kalan sezona ... Elde var 1
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3773 : 20 Ağustos 2019, 09:07:57 »
Umarım bu galibiyet sonrası oluşan iyimser hava, yönetimin yapması gereken transferleri es geçme durumu oluşturmaz.

Kazandığımız takımın bu haliyle ligde 15 puan toplaması zor... Haaa, geçen sezon bu ayarda takımlar karşısında da tıkanıyor, bir şey üretemiyorduk. Hatta, Slimani, Benzia, Reyes derken, biz de bu ayarda bir takımdık... Ayrı mesele...

En hoşuma giden noktalardan birisi de, itiş kakış olduğunda bütün oyuncuların el birliği ile oraya toplanıvermesi... Birbirine sahip çıkması... Takım ruhu oluşmaya başlamış...

Vedat Muriqi, sadece gol atmaya değil, pas vermeye de ayağını alıştırır ise takım ruhu daha da sağlamlaşır. 3-0 iken arkadaşına verse yüzde doksanlık gol pozisyonu oluşacak atakta, aptalca bir şut seçimi ve üstelik pozisyonu göre göre, bilerek vermeyip, öyle bir saçma şuta imza atmak hiç hoş değil... Skorun lehimize olmadığı bir yerde bu seçimi yapsaydı, epey kulakları çınlatılırdı. Benden söylemesi...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #3774 : 20 Ağustos 2019, 09:56:46 »
Gonlumuze gore oldu hadi bakalim.... Darisi kalan sezona ... Elde var 1

evet süper oldu ama ben maçı deplasmanda zannediyordum, ondan karamsar yazmıştım,  o kadar ilgileniyorum işte futbolla :)

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3775 : 20 Ağustos 2019, 09:58:57 »

Vedat Muriqi, sadece gol atmaya değil, pas vermeye de ayağını alıştırır ise takım ruhu daha da sağlamlaşır. 3-0 iken arkadaşına verse yüzde doksanlık gol pozisyonu oluşacak atakta, aptalca bir şut seçimi ve üstelik pozisyonu göre göre, bilerek vermeyip, öyle bir saçma şuta imza atmak hiç hoş değil... Skorun lehimize olmadığı bir yerde bu seçimi yapsaydı, epey kulakları çınlatılırdı. Benden söylemesi...
Vedat takım arkadaşlarını iyi besleyen biri.Bencil bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum tek pozisyonluk bir şeydi bence.Max Kruse çok uygun yerlerde arkadaşlarından paslar istedi ama kimse görmedi o pozisyonda bunların en netiydi bi ara bu adama karşı takım içinde bi gıcıklık mı var diye bile düşündüm.
   Kruse gerçekten kalite kokuyor al-verleri,asistleri,oyunu rahatlatması Emre ile beraber bu takımın en kaliteli oyuncusuyum diye bağırıyor resmen.
   Altay bi kaleci için iyi bir ayağa sahip dün bunu gösterdi.Kendini geliştirirse tekniği sayesinde yüksek bonservis ücretleriyle transfer yapabilir ancak yan toplarda bir sıkıntısı var Sivas maçında boşa çıkmıştı golü yemiştik bu maçta da boşa çıktı Gazişehirli oyuncu vuramadı.
   Zanka için ayağı kötü ve hantal olduğunu söylemişlerdi.Bu maç çok ölçüt olmasada ayağının Türkiye ligi için iyi bile olduğunu düşünüyorum,sertliği (kazmalığı) hoşuma gitti.Ancak biraz ağır o belli.Yanına çabuk bir stoper şart.Bi ara Zanka ve Jailson rakip yarı sahanın yarısında falandılar.Takım boyu bir hayli kısalmıştı.Ve boğmuştuk rakibi gerçekten özlediğim bir görüntüydü.İçeride anadolu kulüplerine karşı savunmacılarımızdan birini Jailson yapıp hem savunmacılarıda pas oyununa katabiliriz.Hem de kısalan takım boyunda çabuk bir savunmacı kazanmış oluruz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3776 : 20 Ağustos 2019, 11:19:58 »
Bu saatten sonra merkez orta sahaya transfer filan olmaz bence. Stoper, sol bek ve forvet için en iyi ihtimalle toplamda 2-3 transfer yapılır.

Fiorentina'lı santrfor Khouma Babacar'a için satın alma opsiyonlu kiralama teklif yapıldığı söyleniyor.

D. Reyes'in her an Tigre'ye imza atabileceği haberleri çıkmaya başladı. Frey'i satın alma opsiyonu kiralık olarak gönderdik, Alper maaşında %40 indirime gitti, bunların üstüne Reyes de giderse epey iyi olacak. Maaş bakımından külfet olarak geriye bir tek 1 yıllık sözleşmesi kalan Kameni kalıyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3777 : 20 Ağustos 2019, 16:54:52 »
Ersun hoca bu orta saha oyuncularından verim alacak. Bence sol bek-stoper ve kanat-forvet transferiyle bitirsek olur. İki çok yönlü transfer. Hatta Ferdi süre alsın diye kanat da istemiyorum ama neyse.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3778 : 20 Ağustos 2019, 17:06:56 »
Ersun hoca bu orta saha oyuncularından verim alacak. Bence sol bek-stoper ve kanat-forvet transferiyle bitirsek olur. İki çok yönlü transfer. Hatta Ferdi süre alsın diye kanat da istemiyorum ama neyse.

abi taslanmak pahasina soyluyorum 1 oyuncu gelecekse defansin ortasina gelsin ....

gerisini almak icin almasinlar.

Ara transferde de brezilya dan forvet veya ne ihtiyac varsa ona baksinlar .... bosa parayi cop e gommesinler
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #3779 : 20 Ağustos 2019, 19:18:09 »
abi taslanmak pahasina soyluyorum 1 oyuncu gelecekse defansin ortasina gelsin ....

gerisini almak icin almasinlar.

Ara transferde de brezilya dan forvet veya ne ihtiyac varsa ona baksinlar .... bosa parayi cop e gommesinler
Kolaro işi olsa ve Sow/Kuyt tarzı bir oyuncu alsak diyorum işte. Kolarov stoper olarak da büyük iş görür bence. Bizim ligimizdeki forvet kalitesi çok düşük ve Arupa'da yokuz. Hasan Ali dönene kadar sol bek oynardı, sonra ortaya geçerdi. Ama sanırım o tren kaçtı.